Bildirim
Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Muazzam. Bayılıyorum şu 8bit olayına. -
dan reis gecikme benim yüzümden demiş:
quote:
“I don’t have a release date for Season 3. It’s not that I know it and I’m not allowed to say it; it’s [Adult Swim’s] domain. What I will tell you is it’s late because of us, it’s late because of me.”
quote:
“If Justin were here he’d agree. He and I would go, ‘Yeah, we f#*!ed up,’ and it’s hard to put your finger on how we f#*!ed up. ‘Rick and Morty’ keeps taking longer and longer to write, and I don’t know why.” -
Geciksin haci ben sikayetci degilim. Kaliteli bisey gelecek cunku. Hl3 icinde sikayetci degildim ama onlar bokunu cikardi iyicene
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu bu kadar az kişi mi izliyor ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi çıksa da izlesek ya. -
Ben de yeni başladım ama Futurama'yı özlüyorum -
beyler nasıl mizahı mı yüksek nesi güzel bu dizinin ona göre listeme ekleyeceğim? -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
beyler nasıl mizahı mı yüksek nesi güzel bu dizinin ona göre listeme ekleyeceğim?
hocam mizahı da oldukça yüksek ama bu dizi farklı bir şey. kime önerdiysem hepsi bayıldı. izlemediyseniz izleyin mutlaka pişman olmayacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: HoldenC
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
beyler nasıl mizahı mı yüksek nesi güzel bu dizinin ona göre listeme ekleyeceğim?
hocam mizahı da oldukça yüksek ama bu dizi farklı bir şey. kime önerdiysem hepsi bayıldı. izlemediyseniz izleyin mutlaka pişman olmayacaksınız.
zaten çok kısaymış her bölüm 20 dakika ve bir sezon 12-13 bölüm falan -
Bugün bitirdim,güzel dizi valla.
3.sezona da az kalmış ne güzel. -
Çıkış için Mart deniyor da bunlar yine yaza kadar erteler
https://earth.galacticfederation.com/
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Izleyen var. Sessizce 3. sezonu squanchliyoruz
Wubba lubba dub dub.
That's Rickdiculous !
2. Sezonun ortalarındayım. Dizinin kurgusu ve alt metinleri o kadar doluki kahkaha attığım sahnelerden sonra gözüme çarpan bir ufak detay fena koyuyor. Bu türü sevmeyen bile izlesin pişman olma ihtimali yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ya yeter ne zaman başlayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X