Şimdi Ara

RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.144
Cevap
51
Favori
63.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maksoy46

ben yeni aldım ama yazdırıyorum kağıttaki yazılar olduğgibi siliniyor elime çıkıyor düzeltemedim kağıdın üstü tozgibi toner dolu yrd olurmusunuz.

Zarf baskısı için olan kaydırma tuşuyla frınlama tepsilerinin kademesini değiştiriniz. Yazıcı kağıdı fırınlamıyor. Detaylar resimler önceki sayfalarda mevcut. (kağıdın çıktıgı yer )
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

Arkadaşlar Ankara'da bulunan mağazalarda da fiyat 79 lira ben bir arkadaşa aldım...renkli olmadığı için kendime düşünmedim...

hocam hangi magazada var ben dolandım bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

Izmir menemende jandarmanin ordaki bimde stokta 40 adet kadar varmis ben ihtiyactan dolayi 2 adet aldim 59 tlden. Ihtiyaci olan ve yolu dusen varsa bi baksin.

hocam alıp kargolayabilir misiniz acaba?
  • İst. Sultanbeylide bir bimde buldum. fakat eski 109tl fiyatından satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursatowen kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımcı olmak isterdim ancak son mesajımdan bu yana o tarafa hiç yolum düşmedi stok durumu nedir bilemiyorum. Hafta içi de benim çalışma saatlerim ile bimin kapanış saatleri ucu ucuna denk geliyor. Kendime de şans eseri kapanış saatine 5 10 dakika kala aldım zaten kısmette varmış denk geldi anlayacağınız.
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, yine de teşekkürler :)
  • Yazıcıyı uygun fiyatta İstanbul'da gören duyan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozer112 -- 22 Kasım 2015; 22:45:44 >
  • Toz işi noldu? Belli bir şey yoksa hepsiburada.comdaki alacağım.
  • Elimde açılmamış bir adet mevcut isteyene 100liraya bırakırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: spondane

Elimde açılmamış bir adet mevcut isteyene 100liraya bırakırım.

hangi şehirde oturuyorsunuz?
    Bi arkadaşa lazım?
  • arkadaşlar yazıcıdan tek sayfa cıktı aldığımda, ardından sp111 yazılı damalı yuvarlak cıktı alıyor kendısı neden olabilir acaba
  • Manisa Kuşlubahçe de bugün açılan BİM de fiyat 59,90 Manisadan ihtiyacı olanlar bir uğrasınlar stok sabah 30 civarı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan70

arkadaşlar yazıcıdan tek sayfa cıktı aldığımda, ardından sp111 yazılı damalı yuvarlak cıktı alıyor kendısı neden olabilir acaba

Bu durum bende de mevcut arkadaslar. Nasil cozebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: Destan70

arkadaşlar yazıcıdan tek sayfa cıktı aldığımda, ardından sp111 yazılı damalı yuvarlak cıktı alıyor kendısı neden olabilir acaba

Bu durum bende de mevcut arkadaslar. Nasil cozebiliriz?

Start tusuna basinca dediginiz oluyor bende.uste job reset ve start tusu var ona basica dediginiz deneme ciktisini aliyor. Bilgisayardan tek sayfa yollsam bile bahsettiğiniz sorun olmuyor

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ricoh-sp-100-toner-tozu-5-dolumluk-set-197413599#product-detail bu linkteki ürünü ankara'daki arkadaşlarla alabilirim. 5 tane fazla olacağından paylaşabiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursatowen

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ricoh-sp-100-toner-tozu-5-dolumluk-set-197413599#product-detail bu linkteki ürünü ankara'daki arkadaşlarla alabilirim. 5 tane fazla olacağından paylaşabiliriz :)

İçinden öcü de çıkabilir. Nereden bileceğiz satıcı nin kutuya makinenin orijinal tozunu koyduğunu. Belki partıkul kalınlığından dolayı problem çıkartacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ricoh-sp-100-toner-tozu-5-dolumluk-set-197413599#product-detail bu linkteki ürünü ankara'daki arkadaşlarla alabilirim. 5 tane fazla olacağından paylaşabiliriz :)

İçinden öcü de çıkabilir. Nereden bileceğiz satıcı nin kutuya makinenin orijinal tozunu koyduğunu. Belki partıkul kalınlığından dolayı problem çıkartacak.

Hocam orjinal toz 50 lira 80 gr. Daha uygun fiyata bulabilir miyiz?

• Yani orjinal tozu daha uyguna bulabilir miyiz demek istedim :)

• quote:

Yani orjinal tozu daha uyguna bulabilir miyiz demek istedim :)

BUrada bir kaç arkadaş vardı ama alacak. daha almadılar sanırım. yurt dışı kaynaklarda uygun fiyata var ama türkiye gönderimleri yok ne yazık ki
  • kursatowen kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com'da 50 TL'ye satılıyor. 100/25 tl çekim de var, oradan temin edeceğim ben.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.