Şimdi Ara

RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.144
Cevap
51
Favori
63.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş en son fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Stokta olup 75 tl ye düştü mü acaba?
  • Arkadaşlar bu yazici kagitlari kıvrık çıkarıyor sıkıntımı var yoksa normalmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 32 bit bir bilgisayar kullanıyorum, cd sürücüsü yok. Ricoh sitesinde xp driverleri kaldırmış. Nasıl kurabilirim internette hep sahte driverler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykodelikzade

Arkadaşlar merhaba 32 bit bir bilgisayar kullanıyorum, cd sürücüsü yok. Ricoh sitesinde xp driverleri kaldırmış. Nasıl kurabilirim internette hep sahte driverler var.

Bu durumda sanırım win7 yi falan deneyin uyumluluk modunda açmaya çalışın. Başka bir çözümü olduğunu sanmıyorum . Harici sürücü vs varsa onunla cd yü çalıştırmayı da deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: saykodelikzade

Arkadaşlar merhaba 32 bit bir bilgisayar kullanıyorum, cd sürücüsü yok. Ricoh sitesinde xp driverleri kaldırmış. Nasıl kurabilirim internette hep sahte driverler var.

Baska bir bilgisayarda cd icindekiler flash belege atip yapabilirsiniz

• Ne yaptımsa PDF formatlı bir döküman yazdıramadım. Excell formatı hemen çıktı veriyor. Var mıdır bir ayarı?
  • arkadaşlar ben internetten çek vs ile 190 liraya
    ricoh SP100-SU model cihaz aldım.. yazıcı ve tarayıcı özellikli..

fakat toner konusunda şüphelerim var.. günlerdir burdaki yazıları okuyorum
    içinde gelen demo çipsiz toner dolduruluyormu doldurulmuyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Ne yaptımsa PDF formatlı bir döküman yazdıramadım. Excell formatı hemen çıktı veriyor. Var mıdır bir ayarı?

Pdf formatında yazdır seçeneği var üst tarafı kurcalarsanız sadece ctrl p ile arka ön kolayca yazdırırken burada o seçenek yok o can sıkıcı olabiliyor.

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    Dolduruluyor. Tonerin üstünden kapak var, çipsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Atik toner temizligi. Toneri 2-3 dolumda bir tamamen sokup temizlerseniz, hattinden fazla toz koymazsaniz sikinti olmaz.

Atık toner nasıl temizlenir ? Boya fırçasıyla tonerin her tarafını mı,temizlenmeli ? Bende alıp almamak arasında kaldım,fiyat uygun.Fakat drum denen zımbırtı 240-300 tl arasında fiyatları.Şuan bitmeyen kartuşlu canon mp230 kullanıyorum renki kartuşu bozuldu,tarayıcısı kafasına göre çalışıyor ve siyah boyam bitti.Ya 30-40 tl ye boya alıp kullanacağım ya da 69 tl ye indirime giren bimlerden bulup bunu alacağım.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    69tl'ye mi düşmüş ?????

Vay .... ç..... Demek biz 109'a enayilik etmişiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

69tl'ye mi düşmüş ?????

Vay .... ç..... Demek biz 109'a enayilik etmişiz...

Hemen heyecanlanma, edirnede yeni açılan bim dışında 69 tlye satan bim görülmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine 230 liraya hp1102 alacagim. Muadil toneri 23 lira. Yada 3-5 liralik 2 yemek kasigi toz koyar yillarca kullanirom.

• quote:

Bunun yerine 230 liraya hp1102 alacagim. Muadil toneri 23 lira. Yada 3-5 liralik 2 yemek kasigi toz koyar yillarca kullanirom.

Hp nin içinde sihirli sindirme sistemi yok. Bununla aynı mantıgı . Muadil toz bununda o fiyat.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Bu ürün dışında 23 liraya komple muadil toner yok. 1 kg universal tozu 30 lira.
    Bunun ne oldugu bile hala piyasada bilinmiyor. Sarf malzeme fiyatları ile baktıgımda
    (Haftada 1000 çıktı alıyorum). Bunun ömrü benim için 1 hafta oluyor.

• 53 Sayfa olmus aramizdan bir kisi bile toz almadi mi?

• arada bakiyorum toz ve muadil toner icin ama sunlari bulabildim;

http://www.maksimumbilgisayar.com/ricoh-407442-sp200n-toner-ve-drum-kiti-pmu1234

yukaridaki linkte sp111 uyumlu modellerde yazmiyor ama 407442 kodu uyuyor resim temsili olabilir ama acaba bizim yazici ile ayni midir ki bu toner?

http://tr.aliexpress.com/item/wholesall-opc-durm-use-for-HP-laserjet-lj-1007-P1008-CC388A-88A-toner-cartridge-opc-durm/1095253901.html?ws_ab_test=searchweb201556_9_79_78_77_92_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

yine ustteki linkte drum sp100 ve 200 serisi icindir yaziyor buradan yola cikarak 200 ve 100 ayni toneri kullaniyor olabilir mi?

Eger oyle ise

http://www.poyrazkartus.com/Ricoh-SP-200-Muadil-Toner__UD89174

soyle bir muadil toner var

• oturantosba O kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlara bakınca yazıcıyı yakmak daha mantıklı.

• quote:

Bu ürün dışında 23 liraya komple muadil toner yok. 1 kg universal tozu 30 lira.
    Bunun ne oldugu bile hala piyasada bilinmiyor. Sarf malzeme fiyatları ile baktıgımda
    (Haftada 1000 çıktı alıyorum). Bunun ömrü benim için 1 hafta oluyor.

Biz onun hesabını çok yaptık.
    HP nin 200 küsürlük yazıcılarının fiyatına gelmesi için benim kendi baskı durumuma göre 5-6 sene lazım.
    Onun parasını da şimdiden ödemenin manası yok. Fırsat maliyeti diye bir şey var. O parayı buna bağlamak yerine farklı şeyler alınabilir.
  • Bugün marmarisde bir bimde gördüm fiyat 75 tl....
    Çok ucuz geldi ama markayı bilmediğim için almadım. Eve gelince araştırayım dedim ve bu forumun tüm sayfalarını okudum yarın da almaya karar verdim. Umarım satılmaz çünkü bir tane vardı.....
    Bekleyenler haklı çıkmış indirime girmiş....
    Diğer bimlerde var mı bilmiyorum...

Edit: Yazıcıyı aldım 75 tl değil 79 tl imiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsbk79 -- 12 Kasım 2015; 10:10:39 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.