Şimdi Ara

RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.144
Cevap
51
Favori
63.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafama birkac sey takildi yazicidan pek anlamiyorum o yuzden cevaplarsaniz sevinirim

Bu kartusun icine toz koyuluyormu koyulmuyormu ?
    Koyuluyorsa toz fiyatlari nedir nereden alinir
    Bu çip muhabbeti nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 22 Eylül 2015; 12:24:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    111SU yok maalesef ,

• iskenderce kullanıcısına yanıt
    diğer yazıcılar gibi toz koyulur, KİLOSU 50 TL civarı çip var görünüyor, çipi resetleme veya başka çözümler bulunabilir, 500 sayfa demo haliyle bile ekonomik, bu model yeni sürülmüş piyasaya o yüzden yorum yok, iyi yorum bizden denedik , kötü yorum hiç yok.

orijinal toneri yabancı sitelerde yazıcının yarı fiyantına satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 22 Eylül 2015; 12:41:29 >
  • resim ekledim ,
     RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim

• üzerindeki çip sanırım sadece sayıyor gibi görünüyor başka bir işe yarayacağını sanmıyorum.
  • bilmiyorum eğer çip dolumda sınırlamıyorsa çok iyi olacak

• seneler önce bikaç sayfa çok yazmışsın israf etmişsin diye çocukları döverdik, şimdi maliyetler düştüya iyi oldu.

• Yazıcıyı aldım şimdi çıktıyı da aldım fakat yazılar toz şeklinde verdi. hatta çıkarken kağıt toner tozundan kirlenmiş şekilde çıktı. Yazılara da elleyince siliniyor toz haline dönüşüyor sebebi nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

Yazıcıyı aldım şimdi çıktıyı da aldım fakat yazılar toz şeklinde verdi. hatta çıkarken kağıt toner tozundan kirlenmiş şekilde çıktı. Yazılara da elleyince siliniyor toz haline dönüşüyor sebebi nedir?

Kağıdı fırınlamamaış. Isıtması gerekiyordu boyanın kağıda yapışması için. dökülüyorsa sebep bu. Bu arada forum çöktü yine yuh
  • şimdi çıkan yazıya baktım, parmağımla yazıyı ovuturdum elime toz çımadı yazı silinmedi sıkıntı yoki sendeki tonerin tozu bulaşmıştır çok gelmiştir yeni olduğundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

seneler önce bikaç sayfa çok yazmışsın israf etmişsin diye çocukları döverdik, şimdi maliyetler düştüya iyi oldu.

Çok da dövmeseydiniz be hocam
  • quote:

seneler önce bikaç sayfa çok yazmışsın israf etmişsin diye çocukları döverdik, şimdi maliyetler düştüya iyi oldu.

Çok da dövmeseydiniz be hocam
  • 1 santim kalınlığından fazla klavuz doküman kitapçık yapmış, malzemeden kısmamış, zaten yazıcıda metal sağlam ağır. kalite iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

quote:

Yazıcıyı aldım şimdi çıktıyı da aldım fakat yazılar toz şeklinde verdi. hatta çıkarken kağıt toner tozundan kirlenmiş şekilde çıktı. Yazılara da elleyince siliniyor toz haline dönüşüyor sebebi nedir?

Kağıdı fırınlamamaış. Isıtması gerekiyordu boyanın kağıda yapışması için. dökülüyorsa sebep bu. Bu arada forum çöktü yine yuh

Bende öyle düşündüm. Servisi aradım şimdi bize yollayın diyorlar gelde sövme daha 1 saat olmadı alalı

• quote:

quote:

quote:

Bende öyle düşündüm. Servisi aradım şimdi bize yollayın diyorlar gelde sövme daha 1 saat olmadı alalı

yazıcıyı powerden kapatıp yeniden açıp bikaç sayfa daha fazla yazıp denedinmi, düzelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 22 Eylül 2015; 13:14:18 >

• sp100 modeliyle aynı sadece tanıtmak amacıyla sp111 yazılmış ricoh türkiyedeki arkadasla gorustuk bu kampanyayıda onun ıcın yapmıslar bim üzerinden
  • sordunmu, tonerde çip sayfa sınırlaması varmıymış ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yazıcıyı powerden kapatıp yeniden açıp bikaç sayfa daha fazla yazıp denedinmi, düzelebilir

2-3 kere aç kapa 5-6 sayfa da çıktı aldım sonuç değişmedi. Bim le görüştüm iade ediyorum

• Toner dolum kapağı olarak kullanılabilir mi?
    düzeltme :Resim
     RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evver -- 22 Eylül 2015; 13:35:13 >

• nuvo iade veriyor mu arkadaşlar bim alışverişlerinde.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.