ya ümit bi gol attı süper adam oldu bu maçta onun yüzünden 2 puan bırakıyorduk uyanın heyy!
bu da enteresan bir bakış açısı tabi
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k.
Ümit Karan çok güzel rövaşata golleri atıyordu ben antremanlarda gördüm adam 90 derece dik durabiliyor yere , baş aşağı ayak yukarı o ayrı mevzu
ümit karan ı ben de 2 kere antrenmanda izledim. inanılmaz atletik ve fantastik şeyler deniyor. geçen yıl attığı ve pek üzerinde durulmayan gelişine çaktığı süper 2 gol vardı ki bence sezonun en güzel golleriydi.
kesinlikle.
Bence milli takımda kesinlikle olması gereken bir adam.
Fantastik şeyleri denemesine gerek yok aslında ama Lucescu döneminde oynadığı topu hatırlıyorum.
bu link te rövaşata nın resmi, koydum burada gözükmüyor...
Orda da gözükmüyor sen bunu İmageShack la yükle bida.
ümitin golü muhteşemdi gerçekten.o nasıl göğüsle indirme o nasıl havada asılı kalma o nasıl top yere düşmeden vuruş.şunu kabul edelim arkadaşlar bu vuruşu her golcü yapamaz ki ben ümiti hiç beğenmem futbol olarak.ama ayakta alkışlanacak güzellikte bir goldü.
neden hemen bir kıyaslama oluyor.alexin golü güzelse aç sende bi topik orada tartışalım.
arkadaşlar bendemi bu sorun anlayamadım.youtube'a girdiğimde "This is vidoe longer.......copyright DİJİTURK" yazıyo ve video açılmıo ayrıca nette kopuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme