Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım. [ 15. ve 16. soru eklendi ] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.731
Cevap
77
Favori
155.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

allahını seven 4ü üstüme atsın kalp krizi geçircem yahu !

hocam resmi bilgisayara kaydedin özelliklere girin cevap orada

ya vallaha oha sen demeden once buldum ama sokemon tam liselilik etmişssin sağol dostum

5 ne ?

cevap bu ülkelerden biri işte

cevap hepsi mi biri mi denedim olmuyor hepsini tek tek denemiyelim

aradığın cevap bu ülkelerden biri kardeşim anlasana inceyi

arkadas anlamıyorum vallaha telekinezi mi oldu ne oldu sen demeden önce cevabı buluyorum 4 de de aynısı oldu bi bokluk var

6 ya ipucu varmı illuminati görüyorum sadece

geçtin mi 5i

aynen geçtim sen demeden 1 dk once filan buluyorum cevabı bu işte bir iş var 6 ney ipucu alam

6 biraz zor araştırman gerek. yazı tiplerini araştır

yapma bunu yapma ipucu ver yala

hofstadter ismini araştır. bu adam hangi yazı tipini bulmuş cevap o

alla alla bu cevap baya zormuş sokemon iyi zorlamış sen kaçıncı sorudasın hocam

ben bitirdim hocam

Şu cevapları pm atarmisin hocam eğer cevaplayamaz isem ordan bakarım

Hocam biz kac saattir neyi tartisiyoz sen hala cevaplari istiyosun burda onemli olan arastirip bulmak ne bu tembellk ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstersen kaç kişi geçmiş zımbırtısını kaldır. Sırf zevk için bölümleri koymaya devam et. Sondaki ödülü de kaldır ama. İsterse 5000 kişi geçsin boşver onları senin için emeğiyle geçen 5 kişi önemli olsun. Tabi ben olsam yapmazdım ama istersen devam et zevkle oynarım oyunu
  • 16 da kaldım cevabı biliyorum ama bulucam nasıl yapıldığını

• quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

quote:

Orijinalden alıntı: alacatan

sokemon hocam,
    pireye kızıp yorgan yakmışsınız, ben yorganı geri istiyorum :)

Haklısınız, yapılan şey tasvip edilecek bir şey değil fakat bunun olma ihtimali her zaman mevcut.
    Her zaman biri çıkıp bir densizlik, bir çocukluk yapabilir, sonuçta biri yaptı, yarın bir başkası da yapabilir.
    Siz buna karşı önlem alın, mesela yapanlara yaptırım uygulayın.
    Konunun başına kural koyun, cevabı açık alanda yazanlar banlanacaktır diye, oyundan da ihraç edin.
    Oyundan keyif alan, uğraşmak, araştırma yapmak isteyen kişi; zaten o cevapları görmezlikten gelir, çözüm yoluna bakar.

Bunun karşılığı oyunun sonlandırılması olmamalı.

Gyzem'den bu yana bu kadar heyecanla ve keyifle takip ettiğim bir oyun yoktu.
    İşten-eve, evden-işe giderken, yollarda o anki bulamadığım sorunun yanıtını düşünüyordum.

Burada benimle aynı fikirde olanların oldukça fazla olduğunu tahmin ediyorum.

Lütfen oyunu devam ettirin.

Bende sizin gibi düşünüyor-dum. Ama maalesef burası bir oyun forumu değil. Hatta bakarsanız ben şikayetleri görebiliyorum. Sadece şu oyun konusunu şikayet eden onlarca insan var. Burada kimseye cevapları paylaştı diye bir yaptırım uygulayamam ki. Açtığım site bu forum ile tamamen alakasız. O yüzden yaptığım bir soruda 2 dakika öncesine kadar 2-3 kişi geçmişken 5 dakika sonra 100 kişi geçmesine, hem emeklerim hem de sabrım el vermiyor maalesef. Emekleriyle gerçekten oynayanların yanı sıra, istemem yan cebime koy modunda dolaşan kişilerde mevcut. O yüzden bıraktım bende.

1 kişi çok abartmış olsada bu oyunun tutmasında ipucu ve cevap alışverişinin çok etkisi var. hatta bu yüzden tuttu bile denebilir.
    çünkü sorular tek bi düşünce yapısından çıkıyo ve herkez o şekilde düşünemiyo o yüzden çok zor geliyo
    eminimki kimse birbirine ip ucu ve cevap vermeseydi bu konu 2.3. sayfadan sonrasını görmezdi
    o arkadaşın yaptığı yanlış tamam ama genede yanlış düşünüyorsunuz insanlar geride kalmak istemiyor herkezle aynı yerden devam etmek istiyor eminim soru hazırlamaya devam etseniz o arkadaş sayesinde daha çok kullanıcı, sitenizi ziyaret ederdi
    ve boşa gitti dediğiniz emekleri daha çok kişi görürdü

tekrar ediyorum 15 soru birden vermeyi desteklemiyorum ama oyundan kopmamak için ve daha çok aktif kullanıcı için bilgi alışverişi herzaman yararınızadır

• bence olay şundan ibaret : oyunu yapan arkadaşın elinde artık başka soru kalmadı hal böyle oluncada bu oyunu yapan arkadaş bu durumdan istifade edip veeeeeee herşey bundan ibaret zannetmeyin

*abi yapmayın şaka yaptım tamam vurmayın

• Ben bu olaydan sonra bidaha boyle bisey olacagina inanmiyorum bu olaydan sonra herkes ders almistir galiba bunu yapan arkadasta pisman

• 6. soru acil pm
  • 17 tek seferde.

16 için jay. arkadaşıma teşekürler.
  • oyun forum tarafından çok sevildi bu şekilde bitmemeli bence, 5 günde 3700 mesaj var konuda. var mı başka böyle konu? oyundada 200k cevap olmuş. bu tür projelerde trolller her zaman çıkar yapacak birşey yok maalesef, bence devam etmelisin ama karar senin tabi ki.
  • hocam 1. sorunun cevabı pm pls :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

oyun forum tarafından çok sevildi bu şekilde bitmemeli bence, 5 günde 3700 mesaj var konuda. var mı başka böyle konu? oyundada 200k cevap olmuş. bu tür projelerde trolller her zaman çıkar yapacak birşey yok maalesef, bence devam etmelisin ama karar senin tabi ki.

aynen önüne nasıl engeller çıkarsa yılmadan bıkmadan engelleri aşarak devam etmek lzm.Ne kadar haddini bilmez ilkokullu(artık liseli bile deil) salak saçma işler yapsada
    Show Must Go On diyorm.Varmı katılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

2. sorunun cevabını pm atıcak varmı çıldırcam herkes kolay diyor ama yapamıyorum

soru neydi?
    MAE olan mı?

Eğer oysa şöle düşün.
    Dokuz tane dörtlük ve bir tane beşlik....
    sonra da ipucunu oku...
  • Zihnim o kadar yorgun ki 7. soruyla uğraşmaya üşeniyorum. Aman sakın siteyi kapatmayın. ben zamanla çözmeyi planlıyorum bütün soruları. Ödül falan zerre umurumda değil. yeter ki internette video izleye izleye körelen zihinlerimiz için beyin jimnastiği olsun.
  • ilk sorunun cevabının pm atın lütfen hayattan soğudum.
  • Sokemon hocam ellerine sağlık. Devam etmen güzel olurdu ama bırakmakta son derece haklısın. 2 günde bir girip son soruya kadar yapıp çıkıyordum. Bir ergenin fırlamalığı yüzünden onca kişinin emeği boşa gitti. 13. Soruda saatlerce uğraşmama rağmen kimseye hiçbir şey sormadım. Devam etmeyeceğine göre bizim de devam etmemizin bi mantığı kalmadı.

• 9 PM Yada ipucu olcem arkadaş 3 defa çevirdim texte 00110001 çıktı sonra 00 > RF K ? Anlamadım rfk birisinin adıda..:/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

2. sorunun cevabını pm atıcak varmı çıldırcam herkes kolay diyor ama yapamıyorum

soru neydi?
    MAE olan mı?

Eğer oysa şöle düşün.
    sonra da ipucunu oku...

yazarı yazdım olmadı marşı yazdım yine olmadı onları düşündüm zatgen

o zaman kuralları iyi oku.
    Doğru cevabı bulmuşsun zaten...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

soru neydi?
    MAE olan mı?

Eğer oysa şöle düşün.
    sonra da ipucunu oku...

yazarı yazdım olmadı marşı yazdım yine olmadı onları düşündüm zatgen

Tamlayan ve tamlanan şeklinde yazarsan cevabı bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dhnkrc

9 PM Yada ipucu olcem arkadaş 3 defa çevirdim texte 00110001 çıktı sonra 00 > RF K ? Anlamadım rfk birisinin adıda..:/

O bulduğunu biraz araştır.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.