Abi allah için 2-3 mesaj öncesini okumadan yorum atmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Fanuel Mernandes
quote:
Orijinalden alıntı: TheNightMaree
not found sadece bende mi var
Abi allah için 2-3 mesaj öncesini okumadan yorum atmayın
hocam oyuna yeni soru gelmeyeceğini biliyordum zaten ama sitenin şu an için kapatılacağını bilmiyordum suç mu ?
Sakin ol sadece son mesajları okumadan yorum atma demek istedim
11.soru yüzünden oyunu bırakmıştım. Oyun kapanmış. Aklımda kaldı, 11. sorunun cevabını pm atabilecek varsa memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: jo_be
oyun kapandığına göre 13.sorunun cevabını verin artık hala bilmiyorum
+1
15 için yardım istiyorum. Ülkeleri buldum fakat bağlantıyı bulamadım ilerisine gidemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: SokemoN
Kapattım oyunu. Böyle pusuya yatıp açık arayan insanların olduğu bir yer için ağır geldi. Destek olanlara teşekkür ederim.
Şimdi de açmak için destek olsak, ve açsan hani 7. soruda kalmıştım sayende bir kaç şey öğrendim Sezar Şifrelemeyi çözecektim.
quote:
Orijinalden alıntı: Straight X Edge
quote:
Kapattım oyunu. Böyle pusuya yatıp açık arayan insanların olduğu bir yer için ağır geldi. Destek olanlara teşekkür ederim.
Şimdi de açmak için destek olsak, ve açsan hani 7. soruda kalmıştım sayende bir kaç şey öğrendim Sezar Şifrelemeyi çözecektim.
Çok fazla mesaj geldi diye, tekrar açtım. Sırf oyunu kendi amacıyla bitirmeyi hedefleyenler için.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Straight X Edge
quote:
Çok fazla mesaj geldi diye, tekrar açtım. Sırf oyunu kendi amacıyla bitirmeyi hedefleyenler için.
Hiç Riddle oynamadım bu yüzden sürekli yardım almak zorunda kalıyorum 2 kişiye mesaj attım ama cevaplar dönmeden ip uçlarından(baya ip uçlarından) bölümleri geçtim. Bu tür oyunlara başlayacağım artık.
Açtığın için teşekkürler.
Sevgili üyelerimiz,
Bu konunun değerlendirilmesi ve nihai bir karara bağlanması aşamasında sizlerden biraz zaman rica ederek tarafımızca yapılacak açıklama öncesinde konunun ve sizlerin biraz dinlenmesini arzuluyoruz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme