Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım. [ 15. ve 16. soru eklendi ] (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.731
Cevap
77
Favori
155.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNightMaree

not found sadece bende mi var

Abi allah için 2-3 mesaj öncesini okumadan yorum atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanuel Mernandes

quote:

Orijinalden alıntı: TheNightMaree

not found sadece bende mi var

Abi allah için 2-3 mesaj öncesini okumadan yorum atmayın

hocam oyuna yeni soru gelmeyeceğini biliyordum zaten ama sitenin şu an için kapatılacağını bilmiyordum suç mu ?
  • Sakin ol sadece son mesajları okumadan yorum atma demek istedim
  • 11.soru yüzünden oyunu bırakmıştım. Oyun kapanmış.
    Aklımda kaldı, 11. sorunun cevabını pm atabilecek varsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

oyun kapandığına göre 13.sorunun cevabını verin artık hala bilmiyorum

+1
  • 15 için yardım istiyorum. Ülkeleri buldum fakat bağlantıyı bulamadım ilerisine gidemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Kapattım oyunu. Böyle pusuya yatıp açık arayan insanların olduğu bir yer için ağır geldi. Destek olanlara teşekkür ederim.

Şimdi de açmak için destek olsak, ve açsan hani 7. soruda kalmıştım sayende bir kaç şey öğrendim Sezar Şifrelemeyi çözecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

Kapattım oyunu. Böyle pusuya yatıp açık arayan insanların olduğu bir yer için ağır geldi. Destek olanlara teşekkür ederim.

Şimdi de açmak için destek olsak, ve açsan hani 7. soruda kalmıştım sayende bir kaç şey öğrendim Sezar Şifrelemeyi çözecektim.

Çok fazla mesaj geldi diye, tekrar açtım. Sırf oyunu kendi amacıyla bitirmeyi hedefleyenler için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

Çok fazla mesaj geldi diye, tekrar açtım. Sırf oyunu kendi amacıyla bitirmeyi hedefleyenler için.

Hiç Riddle oynamadım bu yüzden sürekli yardım almak zorunda kalıyorum 2 kişiye mesaj attım ama cevaplar dönmeden ip uçlarından(baya ip uçlarından) bölümleri geçtim. Bu tür oyunlara başlayacağım artık.

Açtığın için teşekkürler.

• Sevgili üyelerimiz,

Bu konunun değerlendirilmesi ve nihai bir karara bağlanması aşamasında sizlerden biraz zaman rica ederek tarafımızca yapılacak açıklama öncesinde konunun ve sizlerin biraz dinlenmesini arzuluyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.