Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım 3. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
29
Favori
49.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende sayfa açılmıyor.

Server Error in '/' Application. 

Object reference not set to an instance of an object.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

Source Error:

Line 73: string IsPartial = HttpContext.Current.Request.Headers["x-microsoftajax"];
    Line 74:
    Line 75: if (!string.IsNullOrEmpty(AcceptEncoding) && AcceptEncoding.Contains("gzip") || AcceptEncoding.Contains("deflate"))
    Line 76: if (string.Compare("Delta=true", IsPartial, true) == 0)
    Line 77: {

Source File: c:\inetpub\wwwroot\Default.aspx.cs Line: 75

Stack Trace:

[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
    Default.IsGZipSupported() in c:\inetpub\wwwroot\Default.aspx.cs:75
    Default.GZipEncodePage() in c:\inetpub\wwwroot\Default.aspx.cs:50
    Default.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in c:\inetpub\wwwroot\Default.aspx.cs:19
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +70
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3177

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.34249

• 4.soru ipucu lütfen
  • üşenmedim 212 kelime var belki tersten filandır
  • riddle ne la

bakalım bi
  • Çok ilginç. Böyle bir hata vermemesi gerekiyor. Hatta hata verilecek bir kısım bile değil. Ne yapabilirim bir bakayım, araştırayım.

@Peyloride
  • 5. soru ile ilgili ipucu verebilir misini?
  • Yav şu 7yi söyleyiver geçen yok zaten
  • İnek için bir ipucu daha paylaş gözünü seveyim?

İmaj ismindeki faosixoa dan bile bişey çıkarayım dedim ama yok..
  • Belki 6.soru trenle alakalıdır dedim ama denediğim kelimeler çıkmadı öküzün trene baktığı gibi bakıyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 25 Nisan 2015; 18:44:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Merhaba arkadaşlar.

Geçtiğimiz dönemlerde yaptığım riddle oyunlarına bir yenisini daha ekledim. Aslında tam olarak riddle anlamının karşılığını vermiyordu ama yine de değişik tarzda bir oyun olmuştu. İlk yaptığım acemilik, ikincisi çıraklık dönemiydi. Bu sefer daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eski oyunlarda sorular daha çok bilgisayar üzerinde yapılabilecek, mobile uymayan tarzda sorulardı. Bu sefer buna dikkat ederek birşeyler yapmaya çalıştım. Bir çok arkadaştan mesaj aldım bu oyunla ilgili. Şunu gördüm ki oturup araştırmak, soru çözmek isteyen bir çok insan var. Şu anda 10 soru ekledim. Diğerlerinin olduğu gibi bu serininde bir sonu olacak mutlaka ama önemli olan olabildiğince uzun tutmak. Son soruya ulaşıldığında yeni sorular eklemeye çalışacağım.

Kısaca oyunun amacından ve yazım kurallarından bahsetmek gerekirse size her bölümde belli bir ipucu veriliyor. Sizde bu ipucuna göre bazı araştırmalar yaparak veya olasılıkları düşünerek soruya cevap arıyorsunuz. Türkçe karakter, boşluk, noktalama işareti kullanabilirsiniz.

Sağ tarafta bir oyuncu akışı var. Buradan isimlere tıklayarak kişilerin seviyesini, toplam cevap sayısını, geçiş tarihlerini görebilirsiniz. Fakat çok fazla kullanıcı olursa akış tarafı bayağı bir karışıklaşacak diye tahmin ediyorum. Orayada zamanla müdahale gerekirse, yapacağım. Duruma göre yakın zamanda da genel bir istatistik sayfası ekleyeceğim.

İlk oyunun konusu : http://forum.donanimhaber.com/m_74819781/tm.htm

İkinci oyunun konusu : http://forum.donanimhaber.com/m_88966521/tm.htm

Oyun linki : http://dhriddle.com

Herkese iyi günler!

Hocam oyunu tam anlamadım anlatırmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 de kaldım
  • 4 için pm atarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

5'i geçtim, mantığını anlasak kolaymış aslında :D İpucu isteyenler mesajımı alıntılasın. Direkt özelden mesaj atanlara yardım etmeyeceğim.

3,4 ve 5'i söyler misin hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

4. soruyu geçtim, pm isteyenler alıntılasın mesajı. Direkt pm olarak ulaşanlara yardım etmeyeceğim

pm lütfen
  • 4.soru için biri yardım edebilir mi kafayı yicem ? pm pls
  • 1. cevap ne ?
  • 4 için yardım beyler oyunda mantık yok pek ince düşünmek gerek
  • 2. Soruda büyük harflerle Riddle dhriddle falan denedim olmadı nedir cevabı
    @HelLsTeR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 25 Nisan 2015; 18:55:09 >
  • 4 İÇİN CEVAP İSTEYENLER. BİR HASTALIK OLARAK DÜŞÜNÜN, OLAY İLE ALAKALI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

4 İÇİN CEVAP İSTEYENLER. BİR HASTALIK OLARAK DÜŞÜNÜN, OLAY İLE ALAKALI.

Körlük mü?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.