Şimdi Ara

RIDVAN DİLMEN'İN GEÇEN SENEKİ TAKIMI ÖVMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam kaybettiğimiz her maç sonrası geçen seneki takımı övüyor. Ulan zaten bu sonuçlar geçen seneki sistemin meyveleri, sanki geçen sene çok başarılı sonuçlar alıyorduk. Ligde bi bir yenip iki yeniliyoduk tökezleyerek gidiyorduk.
    Avrupa desen vasat takımlara karşı rezalet, korkak gram heyecan uyandırmayan futbolla yarı finale geldik. Azıcık kaliteli takıma gelince pert ettiler zaten.

Yıllarca sürekli üstünlük sağladığımız Galatasaray'a Aykut döneminde 1 veya 2 kez kazanabildik. Aykut kocaman öyle bir hale getirdi ki takımın değişmesi çok zor. Çoğu oyuncunun gönderilmesi lazım. (Kuyt, Baroni, Selçuk, Mehmet Topuz, Krasiç)

Rıdvan efendi hala çıkmış yok 65 maç yok kontrollü oyun yok Türkiye Kupası sayıklıyor.

• ya bırak geçen senenin meyveleriymiş.Adam gibi bir hoca gelse değiştirirdi takımı.Daumun bursaya etkisi ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

ya bırak geçen senenin meyveleriymiş.Adam gibi bir hoca gelse değiştirirdi takımı.Daumun bursaya etkisi ortada

Kolay değil değiştirmek. Bu takım 3 yıl boyunca inşa edilmiş öyle ha deyince oyuncuların mantalitesi değişmez. Ha kovarsın hepsini baştan aşağı yeni transferlerle yeni bir kadro kurarsın başarılı olamassın anlarım ancak şu durumda Ersun Yanal'a çok da yüklenmemek lazım.
  • rıdvanda Fenerbahçenin kötülüğünü isteyenlerdendir gözümde
  • Fenerbahçe tarihinde yarı finali kaç kez gördü ? Siz Aykut Kocamana Alexi gönderdi diye düşman olsanızda 100 küsür yıllık camianın en büyük avrupa başarısı UEFA 'da yarı final. Açı ama gerçek olan başka bir olayda Fenerbahçe takımının kadrosunun çok iyi olduğu kimse kusura bakmasın kadromuz iyi değil orta saha rezalet Melo Selçuk Şınaydere kalitesinde bir tane adamımız yok. Futbolda orta sahan yoksa başarılı olamazsın. Geçen sene bu kötü orta saha ile gelen bir başarı var bunu yok saymayı bırakın. Bu takımın bu halde olmasının baş sorumlusu yönetimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Fenerbahçe tarihinde yarı finali kaç kez gördü ? Siz Aykut Kocamana Alexi gönderdi diye düşman olsanızda 100 küsür yıllık camianın en büyük avrupa başarısı UEFA 'da yarı final. Açı ama gerçek olan başka bir olayda Fenerbahçe takımının kadrosunun çok iyi olduğu kimse kusura bakmasın kadromuz iyi değil orta saha rezalet Melo Selçuk Şınaydere kalitesinde bir tane adamımız yok. Futbolda orta sahan yoksa başarılı olamazsın. Geçen sene bu kötü orta saha ile gelen bir başarı var bunu yok saymayı bırakın. Bu takımın bu halde olmasının baş sorumlusu yönetimdir.

Pardon birader ama meireles baroni topal o almadı mı alexi o göndermedi mi orta saha yok demeye hakkı yok adam kendi felsefesine göre transfer yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de Rıdvan a kısmen katılıyorum , geçen sene maçta seyir zevki yoktu ancak sonuca oynuyorduk ve genelde (özellikle avrupada) istediğimizi alıyorduk.
    bu sene takımdan çok ümitliydim sonuca giden oyununa biraz daha seyir zevki geleceğine inanıyordum (tamam hemen barca olmayız ama biraz üstüne koyardı).
    ancak Aykut hocanın takımdan ayrılışı tüm planları alt üst etti.onun zamanında oyuna demediğini bırakmayan ben şimdi mumla arıyorum açıkcası.
    oyuncular sanki futbol oynamayı unutmuş (sow gibi adam 3-5 metre top süremez hale gelmiş) bu kadar mı değişir takım 3-4 ayda.
    keşke Ersun Yanal başarılı olsa da bu söylediklerimden utansam ama hiç ümidim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rıdvan Ersun Yanalı pek beğenmiyo bu belli... pek sahip çıkmıyo takımın düzeleceğine de inanmıyorum dedi zaten
  • Kendi adamini savunuyor iste acik ve net gecen sene ne kadarda rezil oynasak fenerbahce kotu oynadi diyemeyen bir adamdan bahsediyoruz.

Bologna Mallorca Leeds gibi takimlari eledi kupa aldi dedigimiz galatasaraya karsi Plzen, BATE, Lazio gibi takimlari eledik ve yari finale ciktik arkadaslar, kabul edinki Fenerbahce tarihinn en sansli kuralarini cektik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene takımın başında kankasi aykut kocaman vardi , agzini açmıyordu , alttan alttan aykut kocaman ı geri getirmek için çalışıyor

• Yorumlarını pek kaale almıyorum artık. Bu adama kalsa salih yolllanir Baroni her maç ilk 11 çıkar

• quote:

Fenerbahçe tarihinde yarı finali kaç kez gördü ? Siz Aykut Kocamana Alexi gönderdi diye düşman olsanızda 100 küsür yıllık camianın en büyük avrupa başarısı UEFA 'da yarı final. Açı ama gerçek olan başka bir olayda Fenerbahçe takımının kadrosunun çok iyi olduğu kimse kusura bakmasın kadromuz iyi değil orta saha rezalet Melo Selçuk Şınaydere kalitesinde bir tane adamımız yok. Futbolda orta sahan yoksa başarılı olamazsın. Geçen sene bu kötü orta saha ile gelen bir başarı var bunu yok saymayı bırakın. Bu takımın bu halde olmasının baş sorumlusu yönetimdir.

Fenerbahçe tarihinin en büyük başarısı Sevilla yı Inter i CSKA yı yenip eze eze top oynayıp, kendi kalesine attığı gollere rağmen Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamasıdır. O zamanki kadronun 2 katı kalitedeyiz ama yarısı kadar top oynamıyoruz.

Biz Chelsea gibi bir takımı kendi kalemize attığımız gole rağmen az daha eleyip yarı finale çıkacak durumdaydık o sezon. Bir de geçen sezona bakalım, yarı finalde Benfica gibi aslında bize rakip olmayacak bir takıma rezil bir futbolla yenilip elendik.

Aykut veya Zico kıyaslaması yapmıyorum burada. Sadece başarıdan kastınızın ne olduğunu görmeye çalışıyorum. Şampiyonlar ligi gibi bir ligde çeyrek final oynamak ile uefa avrupa liginde yarı final oynamak kıyaslanamayacak derecede uçuk konular bana göre. Hele ki çeyrek finale çıkarken oynadığımız takımlar ve futbolu düşündüğümüzde.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhemir

ben de Rıdvan a kısmen katılıyorum , geçen sene maçta seyir zevki yoktu ancak sonuca oynuyorduk ve genelde (özellikle avrupada) istediğimizi alıyorduk.
    bu sene takımdan çok ümitliydim sonuca giden oyununa biraz daha seyir zevki geleceğine inanıyordum (tamam hemen barca olmayız ama biraz üstüne koyardı).
    ancak Aykut hocanın takımdan ayrılışı tüm planları alt üst etti.onun zamanında oyuna demediğini bırakmayan ben şimdi mumla arıyorum açıkcası.
    oyuncular sanki futbol oynamayı unutmuş (sow gibi adam 3-5 metre top süremez hale gelmiş) bu kadar mı değişir takım 3-4 ayda.
    keşke Ersun Yanal başarılı olsa da bu söylediklerimden utansam ama hiç ümidim yok.

Tespitin doğru. Geçen yıl Avrupa maçlarında FB sonuç alacak çok akılcı bir futbol oynuyordu. Yalnız o futbol Arsenal karşısında gene yetersiz olurdu. Geçen yıl avrupa maçlarında oynadığınız takımlarda cazorla, ramsey, podolski, walcott yoktu. Düz oyunculardan kurulu rakipleri ceza sahanıza yaklaştırmadınız, yetenekli oyuncuları olmadığı için skor üretemediler, sabırlı oynayarak forvetlerinizin kalite farkıyla skoru bulup turları geçtiniz. Benfica maçında ise cardozo turu geçmeye yetti. Geçen yıl ki oyun avrupa liginde çok iyi iş yapar, minimum çeyrek final oynatır. Ancak CL de o oyun arsenal, milan, psv, atletico v.s. takımlara sökmez. Dün akşam gördük, kuyt, meireles ve selçuk bir pozisyonda cazorlayı örümcek ağı şeklinde 3 kişi sıkıştırdı, adam bir bilek hareketiyle 3 kişiyi oyundan düşürdü. 3 oyuncu orta saha demek. CL takımlarında böyle adamlar var istediğin kadar kapan koş, adamlar mutlaka denk getirip gol atıyorlar.

• Kadro planlaması yanlış orta saha acayip şişik ama GG'nin alternatifi yok 4 tane santrafor var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhemir

ben de Rıdvan a kısmen katılıyorum , geçen sene maçta seyir zevki yoktu ancak sonuca oynuyorduk ve genelde (özellikle avrupada) istediğimizi alıyorduk.

Soylesene gecen sene biz Arsenal seviyesi bir takimla oynadik mi? Oynadiklarimizin arasinda elle tutulur bir benflca vardi ki o rakip bile olmamaliydi bize ancak adamlar ezdiler evlerinde bizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

Adam kaybettiğimiz her maç sonrası geçen seneki takımı övüyor. Ulan zaten bu sonuçlar geçen seneki sistemin meyveleri, sanki geçen sene çok başarılı sonuçlar alıyorduk. Ligde bi bir yenip iki yeniliyoduk tökezleyerek gidiyorduk.
    Avrupa desen vasat takımlara karşı rezalet, korkak gram heyecan uyandırmayan futbolla yarı finale geldik. Azıcık kaliteli takıma gelince pert ettiler zaten.

Yıllarca sürekli üstünlük sağladığımız Galatasaray'a Aykut döneminde 1 veya 2 kez kazanabildik. Aykut kocaman öyle bir hale getirdi ki takımın değişmesi çok zor. Çoğu oyuncunun gönderilmesi lazım. (Kuyt, Baroni, Selçuk, Mehmet Topuz, Krasiç)

Rıdvan efendi hala çıkmış yok 65 maç yok kontrollü oyun yok Türkiye Kupası sayıklıyor.

altına imzamı atıyorum. Geçen sene Aykut Kocaman'ın oynattığı futboldan kaçınız haz almıyordunuz? Gol at geri çekil, kaleye bile gidemiyorduk. Yahu futbolcular kendi ağızlarıyla söylüyorlardı kötü oynuyoruz diye. Unutkan bir millet olduğumuz için unutuyoruz her şeyi. Hatırlayın arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

geçen sene takımın başında kankasi aykut kocaman vardi , agzini açmıyordu , alttan alttan aykut kocaman ı geri getirmek için çalışıyor

+1
  • Aykut gelsin diye bekliyor da çok zor

• quote:

kağıt üstünde başarılı ama gerçekte öyle değil,takımın oynadığı maçları canlı izledik.

geçen sene tee yarı finalde benfica geldi o da arsenalin yarısı etmez, bu sene daha 2. maçta arsenal geldi. geçen sene kocaman bal vardı, pozisyona girmeden maçlar kazandık, rakipler dünyaları kaçırdı. şu sığ futboldan kurtulmamız uzun sürecek.

• Valla arkadaslar ben gecen sene başı Aykut Hoca'yı bazı olaylardan dolayı eleştirirken %80 çoğunluk destek oluyordu. Takımın aksıyan yerleri bağırıyordu ama çare olunacak hamleler yapılmadı. Ben her zaman hocaya şans verilmesinden yanayım gerekli gördüğüm eleştirileri Daumada yaptım Zico'yada yaptım Aykut Hocayada yaptım. Ersun Hocayada yapıyorum. Gel gelelim hepimizin tutturduğu Aykut Kocaman defansif oynatıyor söylemine bakalım ilk geldiği sene yaptığı transferler Niang Stoch Dia bunlara ek Alexide oynatıyor o sene başı Young Boys maçından sonra Aziz Yıldırım Alexi kovuyor Aykut Hoca takımda tutuyor. Alex ile Aykut Hoca arasındaki olaylarda tamamen suçlu tamamen masum kimse yoktur. Aykut Hocada suçlu Alexinde hataları var ki benim düşüncem Alexi yine yollayan yönetimdir Aykut Hoca başlamış bir sezonda elindeki en etkili silahı göndercek bir adam değil. En büyük özelliği kafasındakini diretmemesi sistemi devşirebiliyor bu bana göre önemli bir özelliktir. Yoksa ilk senesinde Dia Niang Stochu aldıran bir adam defansif oynatıyor diye eleştirilmez. Şimdi gelelim beni alıntılayan arkadasların düşüncelerine karşı olduğum düşüncelere.
    @BirAlexDeğilBe
    O oyuncuları Aykut Hoca aldırdı tamam kabul edebilirim Topal Aykut Hoca'nın transferi ki bana göre lazım bir oyuncu yerli statüsü olduğu sürece oynayacak bir oyuncu burada bir hata yok. Emre gitmişti 2 yönlü orta saha lazımdı aylarca Tino Costa'yı istedi hoca ama Cl'den elendikden sonra Meirles geldi ki bu transfer tamamen şartlar uyuyor gelsin transferi bir plan program ile gelmedi hoca mecbur kabul etti çünkü orta saha adam lazım diye bağırıyordu. Baroni defansif orta saha olarak Daum Aykut Hoca ortaklığı ile alındı. Bu orta saha bana göre Aykut Hocanın hiç bir zaman birinci tercihi olmadı. Bu benim fikrimdir tamamen yönetimin saçmalıkları yüzünden varlık içinde yokluk çekiyoruz.
    @Piêr Dé Sans
    Haklısın bana görede Cl çeyrek finali > A.L yarı finalinden ve herzaman Clde çeyrek finali tercih ederim. Kulubun en önemli 2. avrupa başarısı A.L o günün şartlarına baktığım zaman o kadro T.r ligi için 1 numaraydı ama şampiyon olamadı çok rahat olurdu o kadrodaki bir Aurelio bugün bizim kadromuzda yok. Bugünse en iyi kadro bizde değil Bana göre Gs bizden daha iyi bir kadroya sahip.
    @ornitolog
    Bana göre kağıt üstünde başarı diye birşey yoktur. Başarmışsan başarmışındır geçen sene biz yarı final oynadık ve bundada en büyük pay Aykut Hoca'nındır. Çok güzel kura çektiğimiz zamanlarıda bilirim pat diye elendik önemli olan kura ile gelen rakibi geçmektir. Bu sene Arsenal gelmese başka takım gelse biz yine elencektik bana göre.

Son olarak tekrar fikrimi belirtiyorum kadromuz iyi değil arkadaşlar. Aykut Hoca bu kadronun oynayacağı en iyi oyunu belirlemişti ve onu oynatıyordu. Eğer tempolu baskılı hucum yapan bir Fb isteniyorsa ilk 11'e en az 5 transfer lazım ve bu adamların çuk oturması lazım. Buda uzun süren bir iş ve şans faktörüde lazım. Geçen senelerde Fb için çok rahat kafa yorup şu yapılsa daha iyi olur bu yapılsa olur diyordum ama şuan söylediğim tek şey bu yönetim gitmeliden öteye geçemiyor. Çünkü bizi kızdıran çoğu şey yönetim kaynaklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.