Şimdi Ara

Rıdvan Dilmenin Sneijder in golündeki tespiti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

İki golde kaleci hatası. İkinci gol yenilebilir ancak ilk gol bariz hatalı. Volkan sakatlandıktan sonra çıksa belki durum değişirdi ama maalesef 10 kişiydik ve başka pozisyonlara futbolcu lazımdı.

İşin garibi maçı tek adam aldı. Yani öyle ortada kötü bir oyun falan yok. Bu kadar şans 500 maçta bir gelir.

alves takımı satınca durum böyle oldu ayrıca iki golde kaleci hatası vardı sözüne kesinlikle katılmıyorum iki gol de de top tam kör noktalara gitti,neuer bile çıkaramazdı o topları,galatasaray aşırı şanslıydı sneijderin attığı gibi goller 50 maç ta bir olur aynı maçta 2 tane atıldı ve son dakika bu bariz galatasarayın şansıydı ki bizim kadlecin kaçırdığı pozisyonu zaten söylemiyorum emenike chedjou mücadelesinde penaltı+kırmızı kart es geçildi bütün olumsuzluklar oldu aynı gün içinde

Yarin sneijder gene takacak.

Bu taktiktir tesadufi goller değildir.

Sneijder tam 9 şut çekmiş.

Vay adam nasil vurdu diyeceklerine önünü neden kapamadik demeleri lazim.

Adam 1 tane şut çekmiş de gol olmuş değil.9 tane çekmiş 2 si girmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sneijder kaliteli futbolcu attığı 2 golü de çıkarmak imkansıza yakındı özellikle ilk gol. zaten volkan topu göremedi bile şutlarda.
  • Kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

nasıl gıdıkladı volkanı

Aynen, sizi son saniye golüyle gıdıkladığımız gibi gıdıkladı.
  • İlk gol Volkan sakat olduğu ve iyi yer alamadığı için yedi. Tabi Sneijder çok iyi vurdu orası ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu bu tipler bozuyor işte.

Adam golü attığında kafedeki Fenerbahçeli taraftarlar bile tebrik etti adamı.Bu hala laf sokayım da cool olayım derdinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Forumu bu tipler bozuyor işte.

Adam golü attığında kafedeki Fenerbahçeli taraftarlar bile tebrik etti adamı.Bu hala laf sokayım da cool olayım derdinde.

Hayırdır seni ilgilendiren bölüm nedir ? Sneijder'in golüne laf eden olmadı ki. Attığım mesaja karşılık Bursalı arkadaş laf etmiş ben de onu ilgilendiren bir cevap yazdım. Senin zoruna giden ne ? Bir de yargılamaya kalkıyor forumu bozuyor vs diyerek. Block, uğraştığım kafaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

sergen de sneijder in ilk golüne kaleci hatası dedi. aslında çok yavaşmış, ayak içi vurduğundan sert gitmezmiş filan
    ağır çekimde bile topu zor izliyoruz, topun gittiği yer tam direğin dibi. yok kaleci çıkarırmış da bla bla.
    bariz kıskançlık.

Aslında aynı hafta İngiltere liginde böyle bir vuruş vardı. Maçı hatırlamıyorum. Kaleci çıkarmıştı. Beklemediği kesindi Volkan'ın. İngiltere'de heran olabilecek bir gol olduğu için, kalecinin de şanslı gunuyse kurtarabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.