Şimdi Ara

Rift Online yeni başlayanlara yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaviel serverındayım nick: Shaclown pm atabilirsin oyun hakkında tüm bilgileri veririm. ulaşamazsanız skype bymucahit eklerseniz ulaşabilirsiniz. oyun hakkındaki her şeyi biliyorum 3 senedir oynuyorum. oyundaki türkler bana ulaşsın her türlü yardımcı olurum. alttaki resimdeki nicklerin herhangi birine pm atarsanız her türlü yardımcı oluruz.

• selamlar.oyuna baslayali iki ay falan oluyor.bence cok guzel bir oyun.dhde neden ayri bir baslik olarak yok bu oyun merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece dh de deıl oyunun nedense dogru duzgun bir tr forumu bıle yok benıde wow dan sonra saran tek oyun fakat yarım yamalak oynayabılıyorum bılgı eksıklıgınden pek oynayan turk oyuncuda yok sanırım
  • Shaclown kardeşim çok güzel yazmış bende ekleme yapmak istiyorum.

Arkadaşlar 4.0 için şimdiden oyuncu arıyoruz eğer katılmak isteyenler olursa oyun içinden Zorsk@Zaviel arkadaş olarak ekleyip whisp atabilirsiniz.

whisp atmak için "/w Zorsk@Zaviel <mesajınız>"

arkadaş listesi kısa yolu "O"
  • Uzun süre önce (ilk freeye geçtiği zaman) kısa bir süre oynamıştım. Oyunu sevmeme rağmen tek başıma sıkmıştı. Eğer bu şekilde bir oluşum var ise ben de gelmek isterim.
  • Storm legion ek paketini aldığım zamanları ve deli gibi oynadığımız zamanları hatırlıyorum. Şimdi bir geri dönüş yapayım dedim. Herşey değişmiş ve çok güzel olmuş ancak 60 lvl gearım ve eski kalmış olan build ve macrolarımla ne kadar idare edebilirim bilmiyorum, bir an önce 65e vurmayı ve güzel bir gear yapmak istiyorum, oyunda pek fazla arkadaşım yok, varsa bir türk oluşumu içerisinde bende bulunurum, Gregaros@Zaviel

Herkese seviyeli ve iyi oyunlar
  • gelidra server 'da oynuyoruz çok kalabalık değil ama yeterli türk oyuncular var. Nick : Karge akşamları ulaşabilirsin.
  • Güzel oyundu şans vermek laızm
  • ilk çıktıgı zamanlarda deli gibi oynardım arkadaşlarla çokta güzel bi guild kurmustuk akilyos falan kesmiştik oraya kadar ne zaman şu storm legion expansion geldi tekrar kasma falan derken en fazla 57 ye kadar kasip sıkılıp bıraktık :) pvp itemleri falan herşey tamdı birden değişince oyun hevesimi kaybettim açıkcası ama candır rift çok güzeldi eğlenerek hırsla oynadığım ilk mmo idi.
  • Buda benden olsun oyun bu zamanlarda çok güzel eğlenceliydi şuan nasıl bilemiyorum ama dönmeyi düşünmekteyim karakter 57 de zaten fazla ugrasmam.
  • oynayan varmi hala indirdim bende
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.