Şimdi Ara

Rift Storm Legion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rift için yayınlanacak ilk genişleme paketi Storm Legion 2012′nin 3. çeyreğinde geliyor. Eklenti ile birlikte halihazırda devasa olan Telara dünyası inanılmaz boyutlara ulaşacak.

Gamespot’da yayınlanan habere göre Rift: Storm Legion ile birlikte oyuna bir değil, iki büyük kıta ekleniyor. Oyun evreni üç kattan daha fazla büyüyor.

Eklenen kıtalardan Dusken daha ürkütücü ve karanlık bir yer. Ölüm temasının yoğun olarak işlendiği Dusken’da korku öğelerine ağırlık verilmiş. Bu bölgede Ejderha Tanrı Regulos’un hikayesinin derinlerine iniyoruz. Brevane adındaki diğer kıta ise daha alışıldık bir görünüme sahip. Telara’da medeniyetin beşiği olan bu kıta da hikayenin derinliğini artıracak gibi görünüyor.

Storm Legion ile birlikte ayrıca seviye sınırı 60′a yükseliyor, yeni zindanlar ve 2 yeni raid oyuna dahil ediliyor. Oynanışla ve karakter geliştirme ile ilgili sayısız yenilik de Storm Legion‘ın içinde.
    Buyrun buda videosu

(Alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauf07 -- 4 Haziran 2012; 3:09:04 >

• Ne yazikki bu ek paketi satin almak zorunda kalacak Rift oyuncuları :( Ben burda Rift f2p olacak die heycanlı heycanlı beklerken bu pakete üzüldüm bile diyebilirim :D
  • f2pye hiçbizamanda geçiş yapıcagını sanmıyorum hem emin ol bu şekilde cok daha iyi zaten fiyatları diğer oyunlara göre gayet düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital2

Ne yazikki bu ek paketi satin almak zorunda kalacak Rift oyuncuları :( Ben burda Rift f2p olacak die heycanlı heycanlı beklerken bu pakete üzüldüm bile diyebilirim :D

Geçen sırf 50 hevesimi tamamlamak için yeniden aktif ettim üyeliği, birkaç yıl boyunca F2P beklemeyin derim. Oyun gayet dolu PvP queue 1-2 dakika sürüyor hepsine girince. Dungeon da kolay bulunuyor.
    Zaten yeni ek paketin haricinde iki yeni oyun da yapıyor Trion. Maddi yönden sıkıntıda değiller.
  • bu expansionla birlikte biraz daha canlanıcak gibi duruyor oyun
  • Bende bıraktığım yerden başlasam mı ne :)
  • buyur :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynayıp zevk aldığım tek oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.