Selam Millet, 10 gün sonra letonyanın başkenti rigaya gidiyorum, ordan da liepajaya geçiçem 2-3 yıl kadar bu bolgede kalıcam muhtemel olarak, gelelim soruya :) daha önce bu bölgede bulunan arkadaşlar var mı ? onlardan bilgi almak isterim, buraya yazarsanız özelden de iletişim kurabılırız, tavsiyelerinize ihtiyacım olucak :)
ben hiç gitmedim ama londra / ingiltere ye giden varmı desen anlardım ama pek adı duyulmamış avrupa ülkesini soruyosun, ne yapcan ki orda ? okul falan mı ??
buyrun ben varım letonlarla aram ıyıdır 6 ay kadar estonyada kaldım bu sure ıcınde bır kac kez letonyada kalmıslıgım var
londra olsa keşke gayet net bılıyorum londrayı , evet okul amaçlı gidiyorum şu anda. benımde sıkıntım bu aslında kımsenın bılmıyo olması sıkıntı yaratıyo :) bıseyler bılen cıkarsa dıye sansımı denıyım dıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: brooklynn
buyrun ben varım letonlarla aram ıyıdır 6 ay kadar estonyada kaldım bu sure ıcınde bır kac kez letonyada kalmıslıgım var
özel mesaj bölümünü bulamıyorum :D sen gonderebılıyosan msn adresını verırmısın kardeşim, burda konu kırlılıgı yaratmadan orda sorayım :)