quote:Orijinalden alıntı: ` quaD. quote:Orijinalden alıntı: YouuRoocK Katy oha... o nasıl dudaktır Dudağının rengine ve şekline hasta oldum.. Katy inanılmaz gerçekten justin'in te....
quote:Orijinalden alıntı: RAMPAG£ sorarım ben katye b enden başkasını nasıl öpermiş :D O Degil Rihanna'ya Cıkma Teklıfı Etmıs Dangalak :D Rıhanna'da Kabul Etmemıs Tabı Benım Sevgılım Var Ayrıca Cok Kucuksun Demıs :D
quote:Orijinalden alıntı: KadirSahin™ Kıçı tavanda herifin herşeyi yapar abi. Kimi götürmüştü bi ara. Katy çok tatlı duruyor yanlız Gercekten Goturdumu Ya Kim'i Hakıkaten Katy Bu Sene Cok Guzel Ayrıca Calıfornıa Gurls
quote:Orijinalden alıntı: BuRock 2010... Ustteki Fotograf MTV Video Music Awards 2010'dan Görüntü Ayrıca Twıtterda Encok Takıp Edılen Justın B. Miş Lady Gaga en çok takip edilen kişi
quote:Orijinalden alıntı: BuRock 2010... quote:Orijinalden alıntı: KadirSahin™ Kıçı tavanda herifin herşeyi yapar abi. Kimi götürmüştü bi ara. Katy çok tatlı duruyor yanlız Gercekten Goturdumu Ya Kim'i Hakıkaten Katy Bu Sene Cok Guzel Ayrıca Calıfornıa Gurls olum kim güzel değil fakeybıl biç belgeseli var zaten
Beyler EMINEM'ın performansından resim veya video koyabilecek olan varmı? Kaçırdım ben adamımı izleyemedim