Şimdi Ara

..:RİMİ RİMİ REZİLLİK:.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam arkadaşlar seneye ingilizce,fransızca,italyanca gibi dillerden herhangi birinde şarkı yapalım,Avrupalıların kıçın yalamaya devam edelim...Tabi ya haklısınız Türkçe şarkı mı olur?Ne o öyle kendi dilinle söylüyor rezillik haklısınız.Utanmalıyız Türkçe konuştuğumuz için öyle değil mi?
  • 57. Alay kardeş dikkat ediyorum iyi muhalefet yapıyosun tüm konularda, tebrik ederim. Ancak, şimdi kim Türkçe olmasın dedi de sen böyle diyosun anlamadım. Rimi rimi leyin de pek Türkçelik bi tarafı yok bana kalırsa.
    quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Tamam arkadaşlar seneye ingilizce,fransızca,italyanca gibi dillerden herhangi birinde şarkı yapalım,Avrupalıların kıçın yalamaya devam edelim...Tabi ya haklısınız Türkçe şarkı mı olur?Ne o öyle kendi dilinle söylüyor rezillik haklısınız.Utanmalıyız Türkçe konuştuğumuz için öyle değil mi?
  • Gülseren cadıya benziyordu. Bizimkiler çıkınca kapattım, izlemedim. Böyle olacağı belliydi...
  • yunan manıta cok tatlıydı
  • onun yerım ballarını
  • beyler gülseren e tşk bizi sonunculuktan kurtardı bu şarkıyla

• hasta oldum yuana kıza çok güselmiş harbiden
  • Atalarımız boşuna görünen köy kılavuz istemez dememişler
  • Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen 50. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden ve 13. sırada yer alan Gülseren Gomez, İstanbul’a geldi.
    Gomez, ekibiyle birlikte geldiği Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde gazetecilerin sorusu üzerine, 39 ülkenin katıldığı yarışmada 13. olduklarını ve bunun iyi bir sonuç olarak değerlendirdiğini söyledi.

Neresi iyi sonuç ya? Pardon o şarkı ve sesle tabi anca bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msemihs -- 23 Mayıs 2005, 18:47:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.