Şimdi Ara

..:RİMİ RİMİ REZİLLİK:..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu şarkıyla böle olacağı baştan belliydi. Yok aranjmanmış düzenlemeymiş filan bunun hamuru bozuktu zaten. Hele bi de gülseren söleyince tamamen rezillik. Allahtan bikaç ülkede gurbetçiler var da en azından sıralamada rezil kepaze olmadık.
    Haa bide Bu Yunanların 12 tam puanına vesile olan mantık hangi mantıktır anlamadım gitti. Yunanlarla dostluk namına birileri habire msj mı attırdı ne. Diğer taraftan o tam puanı alan Yunanistandan "Turkey 1 point" sözünü bile iştemedik ya tam dumur bi pozisyon.
    Neyse işin aslı RİMİ RİMİ REZİLLİK işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msemihs -- 22 Mayıs 2005, 2:16:49 >

• kacinci olduk izliyemedim... veya yarisma oldumu?
  • 13. olduk
  • 13. Olduk....
  • Olduk da nası olduk biz de anlamadık?
    quote:

Orjinalden alıntı: Melik

13. Olduk....
  • quote:

Orjinalden alıntı: msemihs

Yahu bu şarkıyla böle olacağı baştan belliydi. Yok aranjmanmış düzenlemeymiş filan bunun hamuru bozuktu zaten. Hele bi de gülseren söleyince tamamen rezillik. Allahtan bikaç ülkede gurbetçiler var da en azından sıralamada rezil kepaze olmadık.
    Haa bide Bu Yunanların 12 tam puanına vesile olan mantık hangi mantıktır anlamadım gitti. Yunanlarla dostluk namına birileri habire msj mı attırdı ne. Diğer taraftan o tam puanı alan Yunanistandan "Turkey 1 point" sözünü bile iştemedik ya tam dumur bi pozisyon.

iyi de bunda ne var ben anlamadım..
    adamlar yapmış şarkıyı güzel bir hatunda çıkarmışlar..alırlar tabi 12 puanı..
    bizimki ne yaptı ki 1 puan bile alcak..?

• almanyadan kaç senedir 12 puan alıyorduk bu sene 12 puanı yunanistan aldı bize 10 puan geldi , vatandaşlarımız bile anladı durumun vehametini..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meşhur olmamış haramlar
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olan oldu kardeşim biz artık gelecek seneki şarkı düzgün vişey olsun diye mesaj atalım trt ye gene seşereler dandil bi şarkı gene rezillik gene kepazelik olur işin sonu
  • 13. olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Yahu bu şarkıyla böle olacağı baştan belliydi. Yok aranjmanmış düzenlemeymiş filan bunun hamuru bozuktu zaten. Hele bi de gülseren söleyince tamamen rezillik. Allahtan bikaç ülkede gurbetçiler var da en azından sıralamada rezil kepaze olmadık.

iyi de bunda ne var ben anlamadım..
    adamlar yapmış şarkıyı güzel bir hatunda çıkarmışlar..alırlar tabi 12 puanı..
    bizimki ne yaptı ki 1 puan bile alcak..?

bizim şarkılar güzel olduğunda puan verdiler mi ki şimdi versinler. rum un şarkısı çok mu güzeldi de onlara 12 puan verdiler.

• Her sene olduğu gibi gene ülkeler 12 puanı komşularına dağıttı..
    Bence yarışmanın puanlama sistemi değiştirilmeli..

Ayrıca birinci seçilen Yunanistan ın Şarkısı Karanediz Tarzında ve gerçekten de güzeldi.. Adamlar hakkını aldı bence. Gönül istediki Türkiye de ilk üçe girsin ama o şarkı ile gerçekten zordu. Nitekim Fransa,İngiltere,Almanya gibibüyük devletleri arkamızda bıraktıkya o bir teselli bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

Her sene olduğu gibi gene ülkeler 12 puanı komşularına dağıttı..
    Bence yarışmanın puanlama sistemi değiştirilmeli..

Ayrıca birinci seçilen Yunanistan ın Şarkısı Karanediz Tarzında ve gerçekten de güzeldi.. Adamlar hakkını aldı bence. Gönül istediki Türkiye de ilk üçe girsin ama o şarkı ile gerçekten zordu. Nitekim Fransa,İngiltere,Almanya gibibüyük devletleri arkamızda bıraktıkya o bir teselli bize

fransa, almanya, ingiltere ve ispanya yı geride bırakmamızın hiçbir anlamı yokki. statü gereği onlar seneye doğrudan finallere katılacak. ama biz sırf onlara tanınmış olan bu ayrıcalık yüzünden yarı finallerde mücadele edeceğiz. yarı finali geçebilirsek gerçek eurovision da yarışabileceğiz.

• quote:

tam bi rezalet

• güleserenin makyajını gördünüzmü resmen izlrken kusasım geldi okadar iğrenc bir makyaj hayatımda görmedim...
  • sözde anlasilir bir yan yok
  • Ben Fark Göremiyorum Ya Siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msemihs -- 22 Mayıs 2005, 17:41:36 >

• tek fark birisi alaturka birisi alafranga........

• quote:

Orjinalden alıntı: echeria

tek fark birisi alaturka birisi alafranga........

Ne yani ALATURKA olmak ayıp mı suç mu günah mı???

Veya ALAFRANGA olmak üstünlük göstergesi filan mı?

• İyi de nasıl ALATURKA bu böyle, bir ton makyaj surat görünmüyo...
    quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: echeria

tek fark birisi alaturka birisi alafranga........

Ne yani ALATURKA olmak ayıp mı suç mu günah mı???

Veya ALAFRANGA olmak üstünlük göstergesi filan mı?

• turka ile franga ile alakası yok bunun arkadaşım. seyretmedin mi ??
    bizimkiler sahnedeyken yüzüm kızardı benim. bu kadar mı iğrenç olur garip garip bağırıyordu bir de şarkıyı söylerken ona hiç anlam veremedim.
    bizim almış olduğumuz 13. lük te haksız zaten. biz onlar arasında son 3 te yer almamız lazımdı. aldığımız derece de yurtdışında yaşayan vatansever Türk kardeşlerimiz sayesinde.

rimi rimi rezalet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.