Şimdi Ara

Rimworld [Ana Konu] (oyun tamamen Türkçe) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
9
Favori
22.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiğniiz iyi modlar varsa arkadaşa gönderebiliriz çeviriye dahil etmesi için.
  • odulu indiedb den aldi oyle diher alphalar gibi degil bug yok appcrash yok sadece bazi konsep eksik. cassandrayi rough oynadim baya iyi 26 bifalo man hunter pack falan extermeyide acacamda bi a17 goreyim
  • Çin yılı indirimi olursa ve indirime girerse alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D çok beklersin
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    :D bekleriz o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • full türkçe yaması çıktı arkadaşlar. link burada arkadaşa teşekkürler.
  • Bu oyunu en vanilla en standart oynamak için başlangıç ayarlarını ne şekilde yapmak lazım. Oyun bana ne sunarsa onu oynamak istiyorum. Karakterler ugrasmak en verimli yerleri secmek falan istemiyorum. Tecrübelilerden bir yardım tavsiye.
  • yer seçimi senin yapman gereken bi konu o yüzden anca gözünü kapatıp seçersen rastgele olur
    onun dışında karakterler flan zaten rasgele geliyor. herhangi bir mod eklemeden oynarsan standart başlangıç ayarları ile oynayabilirsin.
  • İleri ileri ileri yap gitsin sadece arkadaşın dediği gibi yer secersin o kadar. Onuda soğuk bölgelerden secmemeni tafsiye ederim. Yoksa çok sıkıntı cekersin
  • Dağlar artık güvenli değil derken?
  • Nasıl ticaret yapılıyor çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaca

Dağlar artık güvenli değil derken?

dağların içine fazla yuvalanırsan böcek gibi bişiler çıkıyor ve sürekli çoğalıyorlar. çok tehlikeliler
  • Ben bu oyunun indirim aldığını sanıyordum az önce steamdb sayfasına baktım da hiç indirim almamış. Harbi çok bekleyeceğim o zaman. Sonbahar, kış bunlarda indirim bile almadı çin yılında da almazsa ben direkt alırım oyunu zaten Temmuzdan beri istek listemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Ben bu oyunun indirim aldığını sanıyordum az önce steamdb sayfasına baktım da hiç indirim almamış. Harbi çok bekleyeceğim o zaman. Sonbahar, kış bunlarda indirim bile almadı çin yılında da almazsa ben direkt alırım oyunu zaten Temmuzdan beri istek listemde.

yok kanka bu oyunun indirime ihtiyacı yokki kalitesi günden güne artıyor

zaten dolar 4 liraya gelmişken bu fiyattan bu oyunu alabilmek bence fazlasıyla uygun. steam bi gün durup duruken fiyatları 4 liraya sabitlerse mesela hepimize girer

• oyunun son turkce yaması 10 numara 5 yıldız
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Ben bu oyunun indirim aldığını sanıyordum az önce steamdb sayfasına baktım da hiç indirim almamış. Harbi çok bekleyeceğim o zaman. Sonbahar, kış bunlarda indirim bile almadı çin yılında da almazsa ben direkt alırım oyunu zaten Temmuzdan beri istek listemde.

yok kanka bu oyunun indirime ihtiyacı yokki kalitesi günden güne artıyor

zaten dolar 4 liraya gelmişken bu fiyattan bu oyunu alabilmek bence fazlasıyla uygun. steam bi gün durup duruken fiyatları 4 liraya sabitlerse mesela hepimize girer

Üstelik forum, steamin orijinal dolar kurunu baz alacağı söylentisiyle çalkalanıyorken bu oyuna ciddi bi indirim beklentisiyle yaklaşmak pek de akıl kârı olmaz sanırım. Ancak yine de bekleyeceğim ben. :)

• Türkçe yama nerede bulamadım?
  • daha alfada, tam sürüme geçene kadar illa ki indirim alacak. tamam oyun güzel de fiyatı uçuk, hadi onu geçtim şuan 16. sürüm çok güzel ya batırırlarsa diye korkuyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

daha alfada, tam sürüme geçene kadar illa ki indirim alacak. tamam oyun güzel de fiyatı uçuk, hadi onu geçtim şuan 16. sürüm çok güzel ya batırırlarsa diye korkuyorum ben de.

her indirim döneminde alıntılarım bunu. hiç sanmıyorum indirim alacağını. yarın bir gün pişman olursanız karışmam. ayrıca 50 tl uçuk filan değil emin ol
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Uçuk be reis. Evde ekmek yok, tüp bitmiş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.