Şimdi Ara

Rimworld %100 Türkçe Yama (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
14.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizin ikinizin de algıları kapalı veya anlama kıtlığınız var yüksek ihtimal.

Ben ilk yorumumda dedim ki "benim adım geri gelmiş ama haberim bile yok! sokayım benim ismime; senin yaman kalmaya devam etseydi keşke!" dedim.

Buradaki cümleyi anlayamıyorsanız tekrar okuyabilirsiniz. Hala kalkmış "insanların keyfini bozdunuz, yaptığınız değişiklikler yüzünden" vs. diyorsun, iftira atıyorsun şahsıma. Türkçe konuşuyorum ben en son GitHub'a gireli en aşağı 1 sene oluyordur. Ne saçma bi konuşma tarzı bu ya ahahaha.

Yüksek ihtimal zaten şu an oyunda olan Türkçe Çeviri senin çevirin; bi önceki patchla bi fark görmüyorum. Sadece girişteki sol üst kısım değişmiş. Ben de buna istinaden dedim ki "belki de oyunun yapımcıları gerekli dosyaları falan patchın gelmesinden 1-2 gün sonra yükleyip etmişlerdir." sen de hav hav hav havlamaya başladın. Bu havlama terimini de hayatımda ilk defa sana kullanıyorum ha bilesin!

Benim yaptığım yama %15 falan değildi sadece görevdeki kodlamayı becerememiştim. Çevirmediğim dosya kalmamıştı, ne yaptığımı gayet iyi biliyorum. Yok bağış destek diyorsun da 50-100 TL gelmemiştir o yüzden boş beleş işler. Kanalım da 10 yıllık kanal yama yüzünden 100 abone geldiyse kahrolayım. Komiksin Raymond.

Şu anda da diyorum ki beter olun, umarım kimse bi cacık yapmaz da oyun Türkçesi böyle kalır sen de oyunu oynayamazsın öfkeli tiplere bak sen hele.

@RaymondRony @asdev991

• Arkadaş olay kod zaten kod kod, düz satırdaki ing kelişmeyi translate çok basit bir şey 3 yaşındaki çocuk bile yapar. Yazma artık bir şey bildiğin yok yazdıkça batıyorsun lütfen yazma bak oradaki diğer insanlar da suçlu onlar da bozmuş niye onların suçunu da üstünü alıp bu kadar hararetle savunma çabası içindesin.Güzelce anlatmaya çalışıyorum sana 65 bin satır diyorum bunun basit bir şey olmadığını anlayacak bir insansın niye hararetle tartışmaya devam ediyorsun.Bağış için yapsam hiç bulaşmazdım kardeşim 6 ay 65 bin satır düzenleme yaptım ben bağış için yapmış olsam paylaşmazdım bile bu yaptığım yamayı banane der geçerdim git 65 bin satırlık iş yapacak birisini bul bedava elini öpeceğim lütfen defol buradan git ne nalet bir insansın suç atmak dışında bir şey yaptığın yok..."Oradaki diğer arkadaşları bilmem benim bir hatam varsa kusuruma bakma "söyleceğin şey bu kadar ya neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdev991 -- 18 Nisan 2024; 10:12:11 >

• Yapmış olduğum yamayı yayıncılar bile kullandı hiç kimseden bir şey istemedim ama senin gibi bir insanı hiç görmedim engelledim seni uğraşamam seninle

• Steam üzerinde 1400 saat, küçüklük zamanlarımdan kalma torrent deneyimlerimle 2000 saatin üzerinde bir oynanış sürem var Rimworld üzerinde. Bana sadece çeviriyi yaparken ki bazı bağlantıları nasıl yapabileceğimi anlatabilecek kimse var mı? Çeviri iş yükü tamamen bana ait.

Discord adresim; misa0602

• asdev991 A kullanıcısına yanıt

Dostum tekrar oynanabilir duruma getirilmiyor mu ? bir el atsaydın 3-5 adamın sözüne bakıp bırakma.

Akşama Steam'den eski sürüme düşürmeye çalışayım. Dil dosyasını geri alabiliriz belki. Üzülmeyin. Bir yolunu buluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha önce indirmiş olduğum 9.12.2022'de yayımladığın Türkçe Yama var hocam. İşine yarar mı ?

https://www.mediafire.com/file/6h9pze98ptvdqpa/RimWorld+-+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama.rar/file

• Lütfen bu yamayı düzeltin. hevesim kursağımda kaldı :(

• "Kendi işini kendin yapacaksın deyimi boşuna değil".Geçmiş olsun artık olmuşla ölmüşe çare yok.6 ay az bir süre değil,bozulmasına sebep olanlarında az birazcık utanması varsa bir daha hiçbir çeviri çalışmasına burunlarını sokmasınlar.

• şimdi gihthuba sonradan müdahale eden angutlar yüzünden oyunu türkçe oynayamıyoruz doğru mudur? o angutlar kim?

• teşekkürler. bir şekilde oyunun resmi türkçe yamasını mahvetmişsiniz.

lütfen bu ülke yararına gram birşey yaptım demeyin. zarar ziyansınız. uzak durun abi ülke geneline hitap eden şeylerden.

size afedersiniz akpli demeyelim sonra. lütfen. daha aşağı bir küfür bilmiyorum. yapmayın. basın gidin ekibinizle.

• Şimdi yeni yama geliyor mu?  

• 1 sene oldu nerdeyse sinirim gram azalmadı... en ağırıma gidende, pişkin pişkin üste çıkamaları yokmu, bir insan hiçmi utanmaz, bu kadar yüzsüz olur.

kemiklerini çatır çatır kırsan, o fındık beyni ile yediği haltı anlarmı, kabul edermi hiç sanmam....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.