doritostan kaçın
arkadaşlar merhaba
konuyu yemek bölümüne açsam mantıksız gelir diye oraya açmadım.
doritos artık her an dişinizi kırabilecek parçalar içeriyor. uzak durun. ben 2 ayrı gün 2 ayrı büyük boy aldım ve bir tanesinden 2 tane , bir tanesinden 1 tane çıktı.
hadi dedim bunu doritosa bildireyim.
önce paketi bana 1 aydan fazla saklattılar.
sonra maillere dönmemeye başladılar. ne zaman ulu orta şikayetvara açtım konuyu o zaman döndüler. malum herkes görüyor .
ilk maillere istinaden hediye koli yollayacağız dediler. ses seda yok. şikayetvara açınca tekrar aradılar yolluyoruz vallahi vs yok gene.
doritosu galiba mahalle bakkalı kadar yönetim becerisi olmayan birisi yönetiyor ve kalite kontrol de yerlerde muhtemelen.
resimleri ekliyorum.
bunu yerken resmen dişim kırılacak sandım. görmeden bakmadan yiyordum.
Twitter tüm aktrolleri ifşa konusu
arkadaşlar merhaba
twitterda biliyorsunuz bir ton aktroll var. bunları ayırt etmek çok kolay mesela birkaç tane alta sıralıyorum. ortak noktaları metinleri hemen hemen aynı kalemden çıkmış gibi yazıyorlar ve dangalaklar kendi yorumları altına diğer trollerde hemen yazıyor.
bu belliki tek bir program ile yapılıyor.
https://x.com/withbasak - eğer bu hesap gerçek kişi ise çok büyük bir gerizekalı. aşırı büyük. umarım trolldür. çok ciddiyim. büyük angut bu.
bunları 2sn içinde sadece mouse tıklayarak buldum. bakın birbiri altında etkileşim kasıyorlar. cevap yazmazlar. belliki programla yazılıyorlar. bitane cacabey var o malı bulamadım.
tüm bunları bir liste yapıp x platformuna şikayet edelim. ekşide konu açabilen varsa orada açarsa çok sevinirim. bıktım bu dangalakların postlarından. millet gelip bunlara sinirlenip yazıyorlar sonra dava mava açıyorlar bide.
Furkan Bölükbaşı ve Serin hikayeleri hk.
Merhaba arkadaşlar
bu arkadaşın bu serin hikayelerini twitter'da gören var mı hiç?
bu adam gerçekten nasıl hergün böyle şeyler yazabiliyor?
bu kafaya gelebilmek için neler içmemiz lazım tam listesi olan var mı
Merhaba,
konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
bu laptopa sahibim.
ssd yükseltmek istiyorum. lakin çok çok fazla terimler içinde kayboldum. ben hangi terimi yazarak bu laptop için ssd alabilirim yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
youtube cennet mahallesi chat garipliği
arkadaşlar merhaba
Allah aşkına şu youtube chatine bir bakar mısınız?
konuşulanlar vs garipliğini geçtim artık. mesela medine diye karakter var chatte ne zaman girsem orada.
bende öylesine makara olsun diye birşey yazarken fark ettim. aşırı saçma şeyler yazılıyor. ve bana cevap gelmiyor mesela.
bunların random yazan bot olma ihtimali var mı?
varsa bir insan neden buraya random yazan bot yazar?
bir de cennet mahallesi 43. bölüm neden yok :D
peşinen söylim : ekşide bu bölümün kayıp olduğunu okudum ve dedim bakim internete. full bölümleri sürekli canlı veriyorlardı. dur saçmalıklara vs bakim derken bu chati fark ettim.
bu arada oyunculuk 0 0 0.
merhabalar,
çalıştığım otelde -1 katta modem girişte tp link wifi adaptör var ve 1. katta mi wifi range externder var.
fakat mi wifi range extenderda çok fazla ip sorunu yaşıyorum.
3 tanesinide uç uca bağlamakta bu ip sorunu yüzünden sorun yaşıyorum.
bu sorunu nasıl çözebilirim? modemde dhcp kapalımı olacak açıkmı mesela kafam çok karıştı :)
içerik htmlde gözükmüyor ögeyi denetlede var
|
|
|
superonline 2 faturayı ödememe yöntemi
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 326
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.859 (Bu ay: 294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 306 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic