arkadaşlar merhaba konuyu yemek bölümüne açsam mantıksız gelir diye oraya açmadım. doritos artık her an dişinizi kırabilecek parçalar içeriyor. uzak durun. ben 2 ayrı gün 2 ayrı büyük boy aldım ve bir tanesinden 2 tane , bir tanesinden 1 tane çıktı. hadi dedim bunu doritosa bildireyim. önce paketi bana 1 aydan fazla saklattılar. sonra maillere dönmemeye başladılar. ne zaman ulu orta şikayetvara açtım konuyu o zaman döndüler. malum herkes görüyor . ilk maillere istinaden hediye koli yollayacağız dediler. ses seda yok. şikayetvara açınca tekrar aradılar yolluyoruz vallahi vs yok gene. doritosu galiba mahalle bakkalı kadar yönetim becerisi olmayan birisi yönetiyor ve kalite kontrol de yerlerde muhtemelen. resimleri ekliyorum. bunu yerken resmen dişim kırılacak sandım. görmeden bakmadan yiyordum. |
doritostan kaçın
-
-
Tam alacaktım markette gezerken konuna denk geldim iyi uyardın dostum, bırakıp Lays aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cidden ben bu vurdum duymaz firmaya sinir oldum.
artık atıştırmalık vs alırken doritos almıyorum. bıraktım doritosu.
lays sadeninde içeriği değişmiş sanırım. eskiden ayçiçek yağı , patates ve tuz yazardı şimdi birkaç birşey daha eklenmiş gördüm.
ama diğerlerinden gene az içerik var sanırım. sağlıksızlar arasında en iyisi sanırım o.
-
Hocam market ürünü neden alıyorsunuz zararlı değil mi birde paketli gıdalarda fabrikasyon tadı gelmiyor mu cipsler aşırı tuzlu çikolatalar kekler ağızda şurup gibi acı tat bırakıyor
arada bira içerken nadiren yiyorum. uzun zaman sonra yedim. 2 side çürük çıktı.
yoksa dediklerine %100 katılıyorum.
-
bu aralar taze patates buluyorum marketlerde. patates kızartıp yiyorum taze taze. sos falan. yanına biber yoğurt.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hafiften rakı masası gibi :D
-
Masamızda abur cuburun yeri yok !
Ben bayağı oluyor ruffles almıştım cipsin ortasında uzun bir ip vardı nasıl üretiyorlarsa böyle şeyler çıkıyor
fakir adamız bira içiyoruz :D normalde birayı abur cubursuz içerim. ama arada nadiren sağlıksız şeyler çeker canım. çekmez olaydı.
afiyet olsun bu arada :D
-
tövbe est.
-
yerden cipsleri toplayıp üretimini leş gösteren video atsan daha etkili olurdu hocam
-
böyle birşey yapmak da hoş olmaz. karalamaya girer. yaşadığımı paylaşmam daha doğru bence.
ama ironi ise anlamadım vallahi. kendimi malum seçmen gibi hissettim şuan bak.
-
karalamaya girmez çünkü bu videolar belli aralıklarla salınır ama tabi ki yaşadığınızı paylaşmanız en iyisi, hocam böyle durumlar binde bir falan olur ve size denk gelmiş, bunu firmaya gösterirseniz özür babında bir hareket muhtemelndşir ya görmezden gelirler ya bir koli cips falan gönderirler diye tahimn ediyorum, dediğiniz gibi diş kıracak türden bir cisim anlam ifade etmeli
-
adamlar umrunda bile değil. mail olarak bu konuyu da attım şikayetvarıda umrunda değil.
ben size söylim. bu firma bence kalite kontrolü saldı ve bize iteleyebildiklerini iteliyorlar.
pepsico diye ortak çatıda sanırım oradan geliyor mailler.
pepsico türkiye bence denetimsiz iş yapıyor. hintli çalıştırıyor bile olabilirler türkiyede. şüpheleniyoruz artık.
-
Hepsi mümkün numaralarımiz kimliklerimiz kayıp,bu denetimsizlik mi şaşırtır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok komik bir durum gelişmesi yaşandı.
seda hanım diye birisi aradı.
3 ay olacak nerede ise depolarına birşey gelmediği için kargo yapamadıklarını bahsettiler.
daha önceki arkadaşı haziran başına yolluyoruz demesine rağmen.
tam bir yalancı grup.
fritolaymış bu arada arayan.
-
bu arada demeyi unuttum
bu seda hanım denen çağrı merkezi çalışanı ya da yalancı insan , mail atmayın birşey değişmez dedi.
ciddi olarak söylüyorum çok lakayit bir firmaymış o koskoca fritolay.
büyük firma dersin ama bomboş firma çıktı iyi mi :D
-
şalgam adı altında doğanay içenlere acıyorum.
doğanay şalgam, şalgam değildir arkadaşlar sene olmuş 2024 almayın artık şu toksik atığı. illa şişe şalgam alıcaksanız serfresh alın eski adı serafresh'di.
-
bu konu da rezil firmaları ifşa mı etsek acaba?
bu arada doğanay hakkaten şalgam malgam değildir.
markette arkadaşım alırken görünce içimdeki uçan tekme atarken taramalı takıp etrafı tarama hissini zor tutuyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tam alacaktım markette gezerken konuna denk geldim iyi uyardın dostum, bırakıp Lays aldım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X