bu sene evden calisicam diye alıyım dedim bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. az önce 5 tane modern fizik sorusu attım 4 ü yanlış cevap geldi . Yanlış çözüm diye belirttim 4 sorudan 3 ü yine yanlış çözüldü. Soruları cozemeyince üniversite düzeyinde soru diye şikayet ediyorlar. Yanlış diyorum cevap anahtarı yanlıştır diyorlar. Cevap diye sorunun aynisini yazıp gönderiyorlar yani bazılarının o dersle hiçbir alakasının olmadığı o kadar belli ki. Ben hata ettim siz etmeyin eğer seneye falan dusunen varsa asla onermem kötü bir uygulama. Bu ilk de değil daha once çok oldu ama patlama noktasına geldim. Uyarmak istedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfmf2020 -- 24 Mayıs 2021; 0:54:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sakın kunduz almayın
-
-
Aga ne kadar nakit verdin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düzgün hoca çıkarsa iyi çok iyi de yoksa kanser ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp uygulama zaten çözenlerin öğretmen olduğunu sanmıyorum üni okuyan öğrencilerdir büyük ihtimal
eylülde almıştım 550 sınırsız paket
evet gerçekten bazıları uğraşıyor baya da güzel açıklıyor haklarını yemiyim. Ama o kadar nadir ki ben artık aynı soruyu 40 kere atıyorum sinirsiz olduğu için
Evet bunu ben de yaşıyorum. Oradaki çoğu hocadan daha fazla fizik ve matematik bilgim. Aynı şeyi kırk defa yanlış çözüp belirtince de raporluyor ya da geçiştiriyorlar. Sen raporlayınca da sonuç alamıyorsun. O kadar sinirlendim ki canlı desteğe uzun uzun yazdım bu gün hiçbir sonuç vermeyecek olsa da.Yanlış raporlamalarda soru hakkı iade ediliyor fakat zaten sınırsız soru hakkım var sorum da çözülmemiş oluyor anlamsız. Hocalar anlamadığın yerin geri dönüşünü kırk saatte yapıyorlar o da yarım yamalak. Alınır mı alınır benim işime yaradı ama aldığınız bilginin doğruluğunu kontrol etmeniz gerekir fen derslerinde
Almayı düşünüyorsanız fizik sorularınız yüzde doksan yanlış çözülür. Sosyal içim inanılmaz güzel. Sosyali orası sayesinde hallettim. Soruyı gçmderdiğimde sorudaki her terimi uzun uzun açıklayan hocalar var sosyal kısmında. Biyoloji ve kimya idare eder. Matematikte video çözümünden ne kadar anlıyorsanız anca o kadar anlarsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
:/ Allah sabır versin aga. Az çok farketmez kazıklanmış hissi aşırı tilt ediyor adamı. Şikayette bulun paranın yarısını kopar bari
ben de aynılarını yaşadım tam. Sırf egitmene gıcık olduğum için uzun uzun yaziyorum destege belki sistemden atılır diye. Bir de dediğin gibi coğrafyasini beğeniyorum ben de
bence eğer başka hiçbir alternatif yoksa aynı soruyu 40 kere atacağını göz önünde bulundurarak sınırsız alabilir isteyen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfmf2020 -- 24 Mayıs 2021; 0:30:8 >
hiç zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ya
Sayısal dersler kötü ama sosyalde iyi işime yaradı. Hatta sene başından beri çok kral bir coğrafya hocası var not defterine tüm sayfayı doldurarak detaylıca yazıyor falan. Sayısal derslerinde bir umut doğru çözülür diye atıyorum olmadı birkaç kez. Birkaç ay önce adama birebir örten fonksiyonları falan öğretmiştim yanlış çözümleri görünce dayanamadım :d artık pek takmıyorum
bazen yanlış çıkıyor ben genellikle beğeniyorum
ben de bı ara kafayı yemiştim artık. cevabı sallayanlari anliyorum ve bir yıldız veriyorum ona göre bilen çözerse sevinirim falan yazıyordum soru açıklamasına. delirtmisti beni uygulama
ben daha sorun yaşamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulama büyüyünce eski kalitesi azalmıştır ama hala çok faydalı bence
Hatta pandemide büyük fayda
4 sene önce dershanede 1 soru için kuyruk beklemek gerekiyordu
Kunduz aşırı zaman tasarrufu sağlıyor
Kunduza alternatif inekle ye bakabilirsiniz, inekle daha pahalı sanırım ama hizmet kalitesi daha iyidir muhtemelen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de önermiyorum. Cevabı verince bazen öncülleri açıklamadan direkt tik atıyorlar cevabı vermeyince de yanlış çözüyorlar .Genelde fizik yolladım ama kimyada da saçma bir açıklamayla karşılaşmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorudelisi -- 24 Mayıs 2021; 9:18:51 > -
tam almayı düşünüyordum, elimde çok fazla çözülmemiş soru var
-
soru çözen öğrenci sayısı fazla diye biliyorum. önüne geleni alırlarsa normal bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 24 Mayıs 2021; 15:43:15 >
aslında böyle uygulamalara gerek yok forumun soru çözüm bölümü var çok sakin durumda şuan ama aktif olarak gayet de kullanılabilir, soru döndükçe
bir ara ben de çok çözüyordum o bölümdeki soruları ama çözdükten sonra soruyu atanlar soruyu sildirince pek yazmamaya başladım, işim bitti başkası görmesin çözümü soruyu düşüncesinden başka birşey değil büyük kısmı da bu düşüncede böyle yaptıklarına göre. Böyle köylü kurnazlıkları yapılmasa belki benim gibiler soğumayacak forumun yaralı bir bölümü olacak ama yok bu kafada insanlar oldukça birine parayla iş yaptırmaya mecbursunuz.
telegram grupları belli süre sonra ölüyor, orası ölmese sürdürülebilir.
Soru başı 50 kuruş felan veriliyor çözene, kimse o para için oturup 10dk harcıyıp detaylıca çözüm yazmaz.Hızlı çözünce de hatalar ya da eksikler oluyor ama genel anlamda memnun kalıyor olmanız lazım kalitesi çok düşmediyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X