Şimdi Ara

Kunduz Almayın, Almayın. Almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidin abi, bunun yerine çözümlü kaynaklar, denemeler. Youtube'da çözülmüş kitapları alın.

Premium 250 soruluk paket var,
    -öncelikli soru sorma hakki iceriyor

Fizik sorulari, kesinlikle illalah ettiriyo. Bu sorunun çözüldüğünden bahsettiler ama malesef öyle değil. Bazen 1 gün bile çözülmediği oluyo zor sorularin, ornegin en son 18:36 da 2 tane attım fizik, halen çözülmedi.

Sorular çözüldüğünde bildirim gelmiyor, ben de silip tekrar yükleyeyim dedim. Sildim yükledim hesabima giris yapamadim. Destek ekibine, en ufak detayina kadar mail attim. Bana soruyla karşılık veriyo ve saatler sonra geliyo cevap. Attigim mailden 24+ saat sonra sorunum çözüldü ve bir sürü sorum birikti, sınava sayili gunler kala. Ugrastirdiklari seye bakin.

Bir de bu duruma ithafen, dalga gecer gibi hesabina 5 soru atsak barışır miyiz demişler.

2 gündür doldurdu icimi herifler, hazirda banim açılmışken yazıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius. -- 23 Mayıs 2018; 23:40:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeri geliyor 10senelik hocalar çözemiyor. 1gün sonunda cozuluyorsa sorun yok bence

• Geçen sene kullanmıştım çok memnun kalmıştım . Ben tavsiye ediyorum.(hukuk)

• quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

Yeri geliyor 10senelik hocalar çözemiyor. 1gün sonunda cozuluyorsa sorun yok bence

Pre. paket olmasa ne olur bilmiyoru hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kullanıyorum ramazan gelene kadar gayet memnundum fakat ramazanda çözümler acayip gecikti özellikle fizik yanlıs cözülmüyor ama geç geliyor yani desteğe mesaj attığımda ramazandan dolayı eğitmenlerinin azaldığından sorunu halletmeye çalıstıklarından bahsettiler
  • Arkadaşlar ilk olarak ben ilk 3 k dayım . Okuduğum tıp fakültesini söylemek istemiyorum . Kunduzda da eğitmen olarak çalışıyorum . Fizik , Kimya , Biyoloji alanındaki soruları yanıtlıyorum . Biraz kunduzun sisteminden bahsediyim . İlk olarak bu eğitmenler üniversite öğrencilerindne ve öğretmenlerden oluşuyor . Emin olun süper öğretmenler var . Bizim eğitmen gruplarımız var ve çözemediğimiz sorularımızı eğitmenler arası paylaşıyoruz ve hızlıca çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz . Emin olun eğitmen sayısı da çok fazla . Fakat ara ara sistemde soru yığılması oluyor . Siz de neden diye soruyorsunuz haliyle . Size açıklayım . Mesela ben tıp fakültesinde okuyorum . Haftaya benim anatomi pratik sınavım , histoloji pratik sınavım ve ortalamımı çok etkileyen bir teorik sınavım var . Normal zamanlarda hiçbir derse girmediğim ve sürekli gezdiğim için artık çalışmak mecburiyetindeyim . Bu durumda da 5-6 saat gibi bir çalışma mecburiyetim var . Yani kunduza vakit ayıramıyorum . Bu eğitmenlerin de bu tarz durumları olunca kitleniyor . Emin olun soru çözmek vs çok meşaketli . Siz soru atıyorsunuz ben onu size hiçbir şey bilmediğinizi varsayarak anlatmak için çok basit bir soru olsa da 5 dk harcıyorum . Bunun karşısında verilen para da biraz düşük . Bu yüzden eğitmenler oruç , sınav gibi zamanlarda çok vakit ayıramayabiliyor . Fakat ben en meşgul zamananımda bile mesela 10-15 soru çözmeye çalışıyorum .

Sistem üni öğrencilerinden oluşuyor . Millet savsaklamıyor mu abi ? Öyle savsaklayanlar var ki aklınız durur . Benimle beraber 5-10 arkadaşım beraber başladık bu işe . Bazıları sıkılıp bıraktı . Bazıları ise sizin verdiğiniz puanlar nedeniyle atıldı . Ben tek tek yazarak anlatırım ve puanım 4.9 civarındadır . Bir arkadaşım ise 4 ün altına düştü ve eğitmenlikten atıldı . Yani verdiğiniz puanlar çok önemli . Puanlamalarınızı yapın . Eğitmenler cidden atılıyor ve sizin verdiğiniz geri bildirimler sonucu adminler bizi uyarabiliyor . Bak bunu öğrenci iyi anlayamamış bir daha olmasın güzel açıkla diye . Anlayamadığınızı admine sorun . Biz yeterince ilgileniyoruz . Puanlamalarınızı da dikkatli yapın . Sistem güzel işliyor insanlar sizler için çalışıyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• görüntü çözünürlük desteği çok düşük bunu kaç kere yazdım çözmediler

Aradaki adminsi kişiler pek takmıyor ondan böyle

Ben çözüyordum sistem iyi fakat bazı sorunlar özellikle çözünürlük sorunu

Güzelce yazıorum sonra bi çözüm atıyor bulanık

Çocuk okuyamıyoe

Ben 10dk yazmışım çöp pdu kim kazandı kimse kazanmadı

Boşa israf yani

O yüzden bıraktım ipadde kalemle çözüyordum

Ama yine de sistem iyi tavsiye ederim

Dershaneye gidiyorsun 3-5 soru için 1-2 saat sora bekliyoesjn

Geçen sene ygs şys arasında kullandım çok zaman kazandırdı bana, ve bu kadar yoğun değildi ondan da kaliteliydi galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın kunduz almayın
    4 yıl önce açıldı
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kunduz kullanan arkadaslar ilk alisverisinizde 10tl lik indirim sağlayan kod veriyorum bu bir egitmen kodudur.

Ogrencilerde bulunmaz tamamen ucretsiz bir kod 10tl indirim saglar.

Kod: ARIKAY367T

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.