Şimdi Ara

Ring of Royal Grandeur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav arkadaş 3-4 gündür aralıksız bu ring'in peşindeydim. 150-200 kutu açmışımdır düşmedi sırf bugün gündüz 70 civarı açtım (56 tanesini aynı anda) yok yok. Ulen dedim biriktirmicem artık az önce oyunu açtım girdiğim ilk oyunda düştü yahu

SON DAKİKA EDİT:

Arkadaşlar az önce T1 goblinden Mara's Kaleidoscope düştüüü royal düştükten sonra girdiğim ilk rift'te guardian'ı kestik baktım köşede bir goblin reyiz var atladım üstüne veee (Statlar yanıyorrr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 27 Temmuz 2014; 22:52:00 >

• gözün aydın. şu grift pachi bir gelse de bende oyuna dönsem:( ne zaman gelir var mı bir haber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

gözün aydın. şu grift pachi bir gelse de bende oyuna dönsem:( ne zaman gelir var mı bir haber?

Hocam geçen ay 1-2 ay içerisinde deniyordu ama tam tarih belli değil galiba hala test aşamasında. Geç olsun güç olmasın blizz işini bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

gözün aydın. şu grift pachi bir gelse de bende oyuna dönsem:( ne zaman gelir var mı bir haber?

bende ara verdim patch bekliyorum
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Naxxramas cikti. Onunla birarada cikartirlarsa birbirlerine vurdururlar.. O yuzden 1 ay var diyorum ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Naxxramas cikti. Onunla birarada cikartirlarsa birbirlerine vurdururlar.. O yuzden 1 ay var diyorum ben...

+1 Naxx'ın wingleri bittiğinde patch gelir bence de.
  • Allahın belası yüzük oyundan soğuttu resmen. Normal public oynamaktan oyunu unuttum. MF 85 ama bir türlü düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangk -- 4 Ağustos 2014; 10:47:05 >
  • MF 85 nedir yahu? MF kalmadı artık oyunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cain setten %50 helm gemden % 35 geliyor.
  • MF nereden geliyor demedim, nedir yani neden kullanıyorsunuz dedim. MF ile RoRG düşme ihtimalinin arttığını düşünmenize sebep olan şeyleri anlatın bilelim. Çünkü MF eskisi gibi çalışmıyor, yaklaşık 7 aydır yani.

Yoksa bir de nagelring ekle, olsun sana %135.
  • Yüzlerce normal bouty cache açtım düşmedi. Biraz da yüksek MF açayım dedim. Zorluk seviyesi de etkilemiyorsa nasıl düşme şansını arttırabilirim aklım almadı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangk -- 6 Ağustos 2014; 14:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Yüzlerce normal bouty cache açtım düşmedi. Biraz da yüksek MF açayım dedim. Zorluk seviyesi de etkilemiyorsa nasıl düşme şansını arttırabilirim aklım almadı???

Torment 2 ve üzeri düşme şansı artıyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • cangk kullanıcısına yanıt
    düşme şansını arttırdığı söylenen hiçbir şeye inanma. ben t6 dada birsürü kutu açtım çıkmadımı çıkmıyor. kadaladan sadece kolluğa 30k shard harcayıp taskerteo düşürdükten 1 hafta sonra t1 public riftte daha iyisi düştü. oyunun ilk başında 2.günmü ne t1 de wand of woh düştüydü ki hala düşmeyenler vardır, 95 saatlik crusader gameplayde fll mfli yüksek tormentte hiç class set düşmediği de oldu o dönemde ne kadar mfli item varsa çıkartmıştım birkaç gün içinde aradığım düştü. Bence normal bountye devam et ve mfli itemleri hiç takma.
  • Yurtdışı forumlarda T2 ve üzerinde düşme şansının daha arttığı ve açılan sandık sayısının az olmasına rağmen daha mantıklı olduğu tartışılıyor. Sıkıldığım zaman T2 T3 bazende normal public farm atacağım. Daha da düşmezse söver dururum artık blizzarda.
  • Stokta 10 tane, aktif oynadığım hero'ların da üzerinde olan biri olarak, 700 civarı riftkey çantada olmasına rağmen oyunu açınca önce T4-5'te 3-5 tane solo bounty yapıp sonra rift'e geçiyorum. Gözlemlerime göre son zamanlarda düşme şansı çok düşmüş durumda. Haftada 1 tane falan alıyordum bu şekilde, son 1 aydır çıkmadı diyeyim.

junger rules deneyerek bounty yapabilirsin, forumda işe yaradığını söyleyenler var.http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12675389719
    Bounty yaparken leg düşürmemeye çalışarak leg timer'dan şansına inanıp sadece cache'den leg düşmesine odaklanıyorsun. Hiç chest açmadan, tıklanabilir ceset tıklamadan, kırılabilir objeleri kırmamaya dikkat ederek bounty'i bitiriyorsun. Artık mob'lardan leg düşerse şansına küsüyorsun, cache'den leg gelme dolayısıyla rorg gelme şansın düşüyor diyorsun... Bunlar teori tabi ama işe yaradı diyenler var. [:)
    Junger Rules:

- Do not open ANY chests (including cursed shrine or cleansing chest events), unless you have to for the bounty completion (Matriarch’s Bones, Jar of Souls, Garrach the Afflicted)
    - Do not pop any lootable bodies, or objects (tiles)
    - Try not to pop any breakables, this is hard to control with Thunderfury and certain classes/specs, but do your best.
    - Try to do at least 1 hour of bounty farming to utilize the Pity Timer effect

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 7 Ağustos 2014; 14:33:20 >

• Bana çok mantıklı geldi teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Stokta 10 tane, aktif oynadığım hero'ların da üzerinde olan biri olarak, 700 civarı riftkey çantada olmasına rağmen oyunu açınca önce T4-5'te 3-5 tane solo bounty yapıp sonra rift'e geçiyorum. Gözlemlerime göre son zamanlarda düşme şansı çok düşmüş durumda. Haftada 1 tane falan alıyordum bu şekilde, son 1 aydır çıkmadı diyeyim.

junger rules deneyerek bounty yapabilirsin, forumda işe yaradığını söyleyenler var.http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12675389719
    Bounty yaparken leg düşürmemeye çalışarak leg timer'dan şansına inanıp sadece cache'den leg düşmesine odaklanıyorsun. Hiç chest açmadan, tıklanabilir ceset tıklamadan, kırılabilir objeleri kırmamaya dikkat ederek bounty'i bitiriyorsun. Artık mob'lardan leg düşerse şansına küsüyorsun, cache'den leg gelme dolayısıyla rorg gelme şansın düşüyor diyorsun... Bunlar teori tabi ama işe yaradı diyenler var. [:)
    Junger Rules:

- Do not open ANY chests (including cursed shrine or cleansing chest events), unless you have to for the bounty completion (Matriarch’s Bones, Jar of Souls, Garrach the Afflicted)
    - Do not pop any lootable bodies, or objects (tiles)
    - Try not to pop any breakables, this is hard to control with Thunderfury and certain classes/specs, but do your best.
    - Try to do at least 1 hour of bounty farming to utilize the Pity Timer effect

Ben açmamda split yapınca yanındaki herifler açıyo

• O ringi düşürmenin en güzel yolu sürekli split farm t2-3 party güçlü ise 1 kasa dolusu biriktirin ve oyunu t6 da açın tüm mf leri üzerinize giyip 1 saat bekleyin ( pity timer dolsun) sonra patlatın birkaç tane legen düşecegi kesin ama şansıma benim genellikle bracer, mace ve band of untold secrets diye bir ring düşüyor. Azimle devam edin 3 adet düşürdüm şöyle bi str crit ve cd red olan ring düşsün bence bırakacam kasmayı
  • MF'nin bir olayı yok artık, ben kaskta craftta kullanmak adına salvage için rare ve magic itemler düşsün diye kaskta gem kullanıyorum mf yükseltmek için. Şu oyunda tüm itemlerimi T2-T4 yoğunluklu düşürdüm. T6 oynuyorum set'i boşver legend düşmüyor. Ben hala anlamış değilim olmadığı halde neden daha üst seviyelerden daha iyi item çıkıyor dediklerini.
  • 12-13 tane çıkardım yüzükten ama hepsi mi çöp olur arkadaş ya bir tane güzel bulamadım, millete bakıyorum mis gibi yüzükler düşürmüş asker chc ler cd ler havada uçuşuyor bizde şans yok şans...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.