Şimdi Ara

ringlerın kaplanı braum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • naptınız bu brauma ya adam karızmaydı sımdı sunun tıpıne bak bıde 1350 rp fıyat cekmışler hadı splash artı guzel dıyelım oyun içi leş mıs gıbı ejderkatılı varken normal halıyle oynarım daha ıyı oyunun en babacan herosunu ne hale getırdınız

• Alma o zaman 2000li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı konuyu ben açıcaktım 2binli
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Alma o zaman 2000li

zorla aldırtsan yıne almam facebook sayfasınada yazdım aynısını 19 begenı oldu suan yorum
  • aradım morelloyu kardeş hemen kaldırıyomuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Alma o zaman 2000li

zorla aldırtsan yıne almam facebook sayfasınada yazdım aynısını 19 begenı oldu suan yorum

Begenenler 2000li olduğunu bilmiyormuş demek ki

• Profesyonel güreş yani Türkiyedeki adıyla Amerikan güreşi denen bir mevzunun konsepti o skin. Bu sektör meksikada çok geleneksel ve meksikada da maske her üç güreşçinin ikisinde mevcut. Hatta belki tanıyacağınız Rey Mysterio gibi maskeli isimler de Meksika güreş kültüründen.

Kısacası skini kötü görebilirsiniz ama bence anlamı yaratıcı ve çok satacak.

• Orijinalden alıntı: Alberto Del Rio

Profesyonel güreş yani Türkiyedeki adıyla Amerikan güreşi denen bir mevzunun konsepti o skin. Bu sektör meksikada çok geleneksel ve meksikada da maske her üç güreşçinin ikisinde mevcut. Hatta belki tanıyacağınız Rey Mysterio gibi maskeli isimler de Meksika güreş kültüründen.

ringlerın kaplanı braum

ringlerın kaplanı braum

bak tutacak skın budur

ejderkatılı braumun efeklerı bıle bu yenı skınden daha ıyıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsızbeladinleyen2000li -- 22 Ocak 2015; 13:44:31 >

• Tobaaacco Braum 1350 RP
  • Geldiği gibi aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Geldiği gibi aldım.

ejderkatılı varken bu kazıgı yemek nasıl bır duygu
  • arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    Ejderkatili de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Ejderkatili de var.

2 gun kullanırsın sonra ejderkatılı kullanmaya devam edersın
  • arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    Klasik de güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Del Rio

Profesyonel güreş yani Türkiyedeki adıyla Amerikan güreşi denen bir mevzunun konsepti o skin. Bu sektör meksikada çok geleneksel ve meksikada da maske her üç güreşçinin ikisinde mevcut. Hatta belki tanıyacağınız Rey Mysterio gibi maskeli isimler de Meksika güreş kültüründen.

hacı öyle de türkiyeye kıyak geçip anadolunu bağrından kopup gelmiş deliğanlı diye hero çıkarttılar. üç ay sonra tayt la döşü açık plastik kıyafet giydirip güreşçi braum diye ittiriyolar. Türk olarak ciddi ciddi incindim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Del Rio

hacı öyle de türkiyeye kıyak geçip anadolunu bağrından kopup gelmiş deliğanlı diye hero çıkarttılar. üç ay sonra tayt la döşü açık plastik kıyafet giydirip güreşçi braum diye ittiriyolar. Türk olarak ciddi ciddi incindim ben

tamda demek ıstedıgım buydu

• DragonSlayer'ım var almayı düşünmüyorum.
  • Alma o zaman

• İyi de braum türk değil ki zaten meksikalı. Siz en başta yanlış anlamışsınız

• güzel skin ben beğendim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.