Bildirim
ringlerın kaplanı braum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alma o zaman 2000li
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı konuyu ben açıcaktım 2binli -
quote:
Orijinalden alıntı: jynxmonroe
Alma o zaman 2000li
zorla aldırtsan yıne almam facebook sayfasınada yazdım aynısını 19 begenı oldu suan yorum -
aradım morelloyu kardeş hemen kaldırıyomuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
quote:
Orijinalden alıntı: jynxmonroe
Alma o zaman 2000li
zorla aldırtsan yıne almam facebook sayfasınada yazdım aynısını 19 begenı oldu suan yorum
Begenenler 2000li olduğunu bilmiyormuş demek ki
Profesyonel güreş yani Türkiyedeki adıyla Amerikan güreşi denen bir mevzunun konsepti o skin. Bu sektör meksikada çok geleneksel ve meksikada da maske her üç güreşçinin ikisinde mevcut. Hatta belki tanıyacağınız Rey Mysterio gibi maskeli isimler de Meksika güreş kültüründen.
Kısacası skini kötü görebilirsiniz ama bence anlamı yaratıcı ve çok satacak.
Orijinalden alıntı: Alberto Del Rio
Profesyonel güreş yani Türkiyedeki adıyla Amerikan güreşi denen bir mevzunun konsepti o skin. Bu sektör meksikada çok geleneksel ve meksikada da maske her üç güreşçinin ikisinde mevcut. Hatta belki tanıyacağınız Rey Mysterio gibi maskeli isimler de Meksika güreş kültüründen.
bak tutacak skın budur
ejderkatılı braumun efeklerı bıle bu yenı skınden daha ıyıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsızbeladinleyen2000li -- 22 Ocak 2015; 13:44:31 >
-
Tobaaacco Braum 1350 RP -
Geldiği gibi aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFR
Geldiği gibi aldım.
ejderkatılı varken bu kazıgı yemek nasıl bır duygu -
Ejderkatili de var.
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFR
Ejderkatili de var.
2 gun kullanırsın sonra ejderkatılı kullanmaya devam edersın -
Klasik de güzel.
quote:
hacı öyle de türkiyeye kıyak geçip anadolunu bağrından kopup gelmiş deliğanlı diye hero çıkarttılar. üç ay sonra tayt la döşü açık plastik kıyafet giydirip güreşçi braum diye ittiriyolar. Türk olarak ciddi ciddi incindim ben
quote:
Orijinalden alıntı: Ireina Nadar
quote:
hacı öyle de türkiyeye kıyak geçip anadolunu bağrından kopup gelmiş deliğanlı diye hero çıkarttılar. üç ay sonra tayt la döşü açık plastik kıyafet giydirip güreşçi braum diye ittiriyolar. Türk olarak ciddi ciddi incindim ben
tamda demek ıstedıgım buydu
-
DragonSlayer'ım var almayı düşünmüyorum. -
Alma o zaman
İyi de braum türk değil ki zaten meksikalı. Siz en başta yanlış anlamışsınız
güzel skin ben beğendim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X