Şimdi Ara

RIO Kulübü (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
988
Cevap
36
Favori
202.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: positroN

ben serviste sormustum 4500 tl demislerdi. orijinal mi diye sordum arada kaynadi. birkac gun once kia'nin sitesinde tekno paket diye 4500 tl daha pahaliya ayri bir model gosteriyorlardi. simdi onu da ayirip opsiyon yapmislar. sanirim ellerindeki araclar fabrikadan ekran olmadan gelmis ama bu devirde herkes ekran istedigi icin fabrikadan orijinal ekrani siparis edip takiyorlar. acaba istersek biz de orijinal olani taktirabiliyor muyuz? android ne kadar daha fonksiyonel olsa da nihayetinde onemli olan haritalar ve spotify gibi birkac uygulama. sonucta kimse araba kullanirken pubg oynamaz. kia-hyundai grubunun multimedya sistemi de guzel. gayet hizli tepki veriyor. android auto ve apple car play destegi de var ustelik.
    Ceed içinde sunroof u rio da ki tekno paket gibi ayırmışlar. Serviste ceed e sunroof takılamayacağına göre rio da fabrika çıkışlı olarak ekranlı olabilir.

Kısa zamanda belli olur zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 2014 model Kia Fancy aracım son birkaç aydır trafikte 1. vitesten 2. vitese geçerken titreme yapıyor 15 - 20 dakika şehir içinde düşük viteste kullandıktan sonra oluyor bu sorun. Uzun yolda ya da yüksek viteslerde kullanıp tekrar düşük vitese geçtiğinde bu sorunu yaşamıyorum. Aracım benzinli ve tüp taktırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 19 Nisan 2019; 9:29:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 otomatik LPG li Rio almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz LPG uyumu nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 Rio otomatik sahiplerinden triger değiştiren varmı kayışlı mı zincirli mi acaba?

• Merhaba arkadaşlar. Yeni Rio'ların 6 ileri otomatikleri çıkmış. Bu şanzımanın markası nedir hiçbir yerde bilgi bulamadım ben. Kendi sitelerinde dahil. Hatta çift kavrama mı yoksa tork konventörlü tam otomaik mi olduğu bile yazmıyor. Anca beyaz yakalıları yakalayabilme adına mulimedya ekran övüp durmuşlar. Çağrı merkezi de bilmiyor keza. Bayiye yönlendirdi ama satış bölümündekilere güvenim yok. Mesela Renault'daki bir satışçı bana Clio'nun tam otomatik olduğunu söylemişti. Ben de inanmış gibi yaptım sonra laf arasında sıkışık trafiğe girerseniz manuele alıp kullanın şanzımanın ömrü daha uzun olur demişti

Neyse çok uzattım. En doğru kaynak burasıdır diye düşündüm. Bu 6 ileri otomatik nedir ne değildir arkadaşlar? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar,

Bir yakın arakadaşım F/P aracı b yada c segmentte HB araç almak istiyor.
    Rio için neler diyebilirsiniz?
    anladığım kadarı ile Dizel şuan satılmıyor ancak benzinli otomatik vites olarak sıfırı var.
    Test sürüşü imkanı bulabilir miyiz istanbuldaki galerilerde?
  • 2017 - 2018 otomatik benzinli veya dizel manuel olanı yakın zamanda alan var mı ?

Kaça almalıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Damage

Merhaba arkadaşlar. Yeni Rio'ların 6 ileri otomatikleri çıkmış. Bu şanzımanın markası nedir hiçbir yerde bilgi bulamadım ben. Kendi sitelerinde dahil. Hatta çift kavrama mı yoksa tork konventörlü tam otomaik mi olduğu bile yazmıyor. Anca beyaz yakalıları yakalayabilme adına mulimedya ekran övüp durmuşlar. Çağrı merkezi de bilmiyor keza. Bayiye yönlendirdi ama satış bölümündekilere güvenim yok. Mesela Renault'daki bir satışçı bana Clio'nun tam otomatik olduğunu söylemişti. Ben de inanmış gibi yaptım sonra laf arasında sıkışık trafiğe girerseniz manuele alıp kullanın şanzımanın ömrü daha uzun olur demişti

Neyse çok uzattım. En doğru kaynak burasıdır diye düşündüm. Bu 6 ileri otomatik nedir ne değildir arkadaşlar? Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Hangi Rio'da 6 ileri olduğunu nasıl anlarız?
    Bilen var mı?
    Bazı sahibinden ilanlarında aynı otomobile 4 ileri yazanlar var bilgilerim sayfasında.
    Elegance paketlerin hepsi 6 ileridir diye tahmin ediyorum ama tam emin olamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Hangi Rio'da 6 ileri olduğunu nasıl anlarız?
    Bilen var mı?
    Bazı sahibinden ilanlarında aynı otomobile 4 ileri yazanlar var bilgilerim sayfasında.
    Elegance paketlerin hepsi 6 ileridir diye tahmin ediyorum ama tam emin olamadım.

Alıntıları Göster
    Bi ara bende 6 ileri otomatik bakıyordum hocam. Sorun şu ki, aracın 4 ya da 6 ileri olduğu dışarıdan bakınca anlaşılmıyor maalesef. Ekranda vites değiştirme göstergesi de olmadığı için anlamak imkansız. Dolayısıyla çok dikkatli olmak lazım. Hatta ben bayiye gidip sormuştum nasıl anlarız diye. “Aracın teknik bilgilerinin yazılı olduğu kılavuza bakmanız gerek. Ancak orada yazar” şeklinde yanıt aldım. Ayrıca 6 ileri otomatikler 2018 sonunda gelmiş.

.

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Her ilanda öncelikle bunu teyit etmem gerekiyor o zaman.
    Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Esselamualeykum ikinci el 2007 model kia rio 1.4 ex comfort otomatik vites buldum bu araba hakkın da bilgi verebilir misiniz? Al satcı değilim 3 kişilik bir aileyiz uzun yıllar kullanmak istiyorum araba satılmadan hemen dönüş yaparsanız çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Her ilanda öncelikle bunu teyit etmem gerekiyor o zaman.
    Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
    Evet bunu teyit ettirin mutlaka. Hatta teknik bilgi kılavuzına da bakın. Zira araç sahibi bilinçli bir tüketici değil ise bilmiyor dahi olabilir kaç ileri olduğunu:)

• İkinci eli zayif denmis ama malum sitede en yüksek fiyatlar rioda masallah

• Selamlar,
    2016 model 1.4 otomatik rio sahibiyim.
    Eco modunu kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirler mi?

• Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.
    2014 model 1.25 natty 65.000 Km araç aldım. Aracı genellikle şehir dışı kullanağım. Her ay yaklaşık 2.000-2.500 km şehir dışı yapacağım. şehiriçi günlük 10-15 km anca yapıyorum bu yüzden LPG taktırmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Benzer araca sıfırdan lPg taktıran yada LPG de kullananan arkadaşlardan marka ve paket konusunda öneri alacağım. Eski yorumlara bakınca genellikle Landirenzo ve BRC kullanıldığını gördüm. Bu markalarda sıkıntı yaşayan varsa sıkıntılarını da paylaşırsa sevirim.
  • 1.4 crdi 2016 concept plus önerir misiniz arkadaşlar
  • Herkese merhaba,
    Rio otomatik benzinli almayı düşünüyorum. Dolu (ful) paket yada paketleri hangisidir?
    Yada kronik sorunlu şu modeldir sakın alma diyeceğiniz hangisidir.
    Not: 2.eli zayıf olan varsa umurumda değil. Biniciyim; arabadan anlamam yolda bırakmasın zırt pırt beni sanayiye götürmesin yeter.
  • millet selam. 2010 kia rio otomatik vitesli versiyonunda fren sistemi disk mi kampana mı bilen var mı?
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Motor kaputunu açın sağ tarafda şanzuman yağı kontrol çubuğu varsa 4 ileri yoksa 6 ileri. 6 ileri otomatikde yağ kontrolüne değişimine eklemeye gerek yok. Ekranda da manuele alırsanız hangi viteste olduğunuzu gösterir. Vites yükseltme ikazı da var ekranda.
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    5.2 5.4 şehir dışı, 6.2 6.5 ankara yaz ortalaması. Kışın henüz kullanmadım. Eylül ekim ayı sürekli kısa mesafe 7.3 7.4 arada uzun mesafe ile 6.8 6.9 düşüyor. Ortalama 7.0 gibi sonbahar.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.