Şimdi Ara

RIO Kulübü (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
36
Favori
202.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riocu2004

Merhaba arkadaşlar bende 2004 kia rio 1.5 LS comfort var aracımın üzerinde kumho marka 195/60R14 lastik mevcut. Ben arabayı ikinci el aldım. Arabanın orjinal lastiği bu mu merak ediyorum. Bazı lastikçi arkadaşlar kafamı karıştırdılar. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

tatanQa arkadaşımızın dediği gibi 185/65/14.. farklı bi lastik takılmış.. yeni alırken orjinalini alınız derim..
  • Hayırlı olsun arkadaşlar doğru söylemiş 185 * 65* 14 standart ebatı
  • slm kardeş parça konusunda tereddütün olmasın daha geçen hafta baskı balata setini değiştirdim 140 tl parçası trıger seti 80 tl v kayışları falan hepsi 120 tl tutuyor bana bayağ uygun geldi
  • selamlar herkese
    bende aranıza yeni katıldım.
    2011 rio sedan aldım garantiden de lpg taktırdım 5 yıl garantisi bozulmadan devam ediyor.
    araç çok hoşuma gitti. allah utandırmasın.
    herkesin yolu açık olsun.
    teşekkürler...
  • Denizci06,
    Hayırlı olsun, gülle güle kullan. Doğru bir seçim yapmışsın.
  • selam arkadaşlar bende yeni bir araç almak istiyorum.yaklaşık 1 aydır bütün marka ve modelleri araştırıyorum yüksek ihtimal kia rio hb alıcam fakat motor farklılıklarından hangisini tavsiye edersiniz.sonuçta hepinizde rio tecrübesi var yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar ankarada şehir içi trafiğinde 25 tl lik gazla 210 km yol yaptım dikmen kızılay arası git geller
    rakam bana çok uygun geldi. motor gaza anca alıştı sanırım inşl hep böyle devam eder..
  • Arkadaşlar bu cumartesi test sürüşüne gidicem kafam hala karışık önceki mesajımada kimse cevap yazmamış 1.4 benzinlimi yoksa 1.5 dizelmi alsam daha iyi istediğim sadece performans senede bikaç kere uzun yola gidiyoruz tatil amaçlı tek merak ettiğim arabanın içinde bagajla beraber 3 kişiyiz klima açıkken rampada arabada performans düşmesi oluyomu yada olmuyorsa benzinli alıp tüp taktırsam klima açıkken problem çıkarırmı cevaplarınızı bekliyorum
  • Dizelleri çok tutuluyor dizel alın derim.. çünkü 110 bg üstüne.. benzilliler 97 beygirde kalmış.. ikiside yeter ama artı özellik olarak sayıyorum..

dizelleride benzinlileride çok seri arabalar.. pişman olmazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRio35

Arkadaşlar bu cumartesi test sürüşüne gidicem kafam hala karışık önceki mesajımada kimse cevap yazmamış 1.4 benzinlimi yoksa 1.5 dizelmi alsam daha iyi istediğim sadece performans senede bikaç kere uzun yola gidiyoruz tatil amaçlı tek merak ettiğim arabanın içinde bagajla beraber 3 kişiyiz klima açıkken rampada arabada performans düşmesi oluyomu yada olmuyorsa benzinli alıp tüp taktırsam klima açıkken problem çıkarırmı cevaplarınızı bekliyorum

Merhaba
    Benim aracım 1.5 CRDİ olan modeli. Aracımdan çok memnunum. Bir araçtan performans bekliyorsanız Rio'dan kesinlikle memnun kalacaksınız. Aracımı kullanırken en fazla keyfi rampalarda alıyorum. Araç kesinlikle zorlanmıyor, verdiğiniz gaza çok güzel tepki veriyor ve düz yolda gittiğinizi sanıyorsunuz. Kusura bakmayın, İnternet bağlantımdaki sıkıntıdan dolayı mesajınıza dün cevap yazamadım. Henüz deneme sürüşü yapmadıysanız 5 kişi ile bir rampada deneme sürüşü yapın. Bunu sizde göreceksiniz. Ben dizel almanızı öneririm, hem daha fazla tutuluyor, hem 13 beygir daha güçlü hemde bagajında daha fazla boş alan olacak.

• Selam arkadaşlar

Bugüne kadar birçok araç sahibi oldum . Bunların 4 tanesi KİA . 97 'de 97 model KİA PREGİO , 2000 'de 1999 model KİA SEPHİA II , 2002 'de 2000 model KİA SEPHİA II ve son olarak 2004 'te 2004 model KİA RİO HB COMFORT 1,5 16V . Daha önce Fiat , BMW , Opel , Honda ya da sahip oldum. KİA hakikaten Türkiye de daha tam anlamıyla tanınmayan bir marka . Gerçi son yıllarda çıkan modeller (Ceed gibi) bu markanın daha dikkatle izlenmesine neden oldu. Aslında çok dayanıklı , bakım masrafları az , kullanıcısını üzmeyen bir araç , bir de Türkiye şartlarına uygun. Şu anda aracım 193.000 km de. Bugüne kadar sadece 1 defa debriyaj balatası , 2 defa da triger değiştirdim. Bunun dışında sadece 10.000 km de bir rutin (yağ , yağ filitresi , hava filitresi v.b.) bakımlarını yaptırıyorum. Aracım hiç problemsiz , işlemeyen hiçbir aksamı yok , motorda ne bir gürültü , ne üfleme , ne de 1 gr yağ eksiltme (Nazar değmesin). Sadece bazı arkadaşların bahsettiği gibi yumuşak lastik kullanmanızı öneririm .(Prelli kesinlikle kullanmayın , ben o hatayı yaptım siz yapmayın) . Almayı düşünen arkadaşlara 2004 model COMFORT (eski kasa) temiz bulurlarsa 1,5 motor 16 valf olanlardan tavsiye ederim. Yakıt olarak km 'de 0,25 krş yakıt tüketiyor. Yakıt olarak ve performans olarak da iyi bir araba. HB olanlar da modifiye için uygun bir yüze sahip. Gerçi ben sade ve orinal olandan yanayım.

RIO Kulübü

• arkadaşım arabana jant çok iyi gitmiş.. ben jant kapağı almak istedim ama görüntü acısından çelik jantın yerini tutmuyor.. aynı arabanın balköpüğü bende var.. bende çok memnunum.. camlara filmde çok yakışıyor ancak yasal olmadığı için taktıramıyorum.. uzun yıllar binmeyi düşünüyorum kim ne derse desin..

fiyat olarak çok iyi bu arabalar.. bide ön yargıyı kırsak dahada iyi olacak..
  • Arkadaşlar bende dün rio 1.6 comford benzinli 2004 model alarak aileye katıldım.kocaelide kia özel servisi varmı acaba
  • Merhaba Arkadaşlar,

Klübe beni de ekleyin lütfen.
    evergren / Kia Rio / 2010 / Benzinli OV / Gri
    Arkadaşlar aracımı sıfır aldım ve 10 aydır kullanıyorum. Şu an 6000 km civarında. Araç otomatik vites olduğu için manuele göre %20 kadar fazla yakar diye bekliyordum ancak benimki 6000'i geride bırakmama rağmen hâlâ 100 km'de 12 litre benzin içiyor. Tecrübe ve tavsiye paylaşımlarınızı bekliyorum.

13 Şubat Ekleme:

Kimse yok mu?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evergren -- 13 Şubat 2011; 23:22:12 >
  • beni de ekleyin arkadaşlar, scribble------------2007 rio advance hb ---------------crdi--------turuncu
  • 2006 rio HB 1.5CRDI DZL beyaz...
  • 2007 Rio HB Benzin Kiremit (Turuncu)
     RIO Kulübü

RIO Kulübü
  • Bende anlaştım, yarın bir RİO 1.5 Comfort alacağım, 2005 model ve 92.000 km de
    Benide üye yaparsınız artık kulübe
  • hort..liste güncellenmeli
  • Guzelyali --- Kia RIO / 2007 HB --- Dizel --- Siyah

Daha once Citroen C3 (2005), Hyundai Accent (2003), Hyundai Getz (2005), Hyundai Matrix (2005) kullandim, yaklasik 3 senedir RIO kullanmaktayim, basligi yeni gordum, henuz hic bir pismanlik yasamadim acikcasi, ozellikle 1,5 motor 110 beygir ozelligi bile satin almak icin bir neden teskil ediyordu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.