Şimdi Ara

RIO Kulübü (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
36
Favori
202.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HASÇORUMLU

MERHABA ARKADAŞIM SİZİN ARAÇDA OTOMATİK VİTESMİ

yok benimki düz vites ama araç daha 500km de
    100 liralık benzinle şehiriçi 250km gidebildim. ortalama 9.3lt gösteriyo yol bilgisayarı sadece şehiriçi trafikte kullandım.
  • hayırlı olsun arkadaşım allah kaza bela vermesin demekki benim aracın otomatık oldunu dusunursek hemen hemen aynı yakıyor ayrıca bişey daha sormak istiyorum aldığımdan beri ön taraftan tam durup tekrar hareket ederken önden garç gurç diye ses geliyor servise gösterdim firen balatalarını temizlediler fakat hala aynı ses geliyor sizin araçtada varmı acaba
  • benim şahsi fikrim kullanımı guzel bir araç iyki rio almışım diyorum
  • arkadaslar fiesta getz punto bakarken riolar karsıma cıktı ki bence alınabilecek bir arac ama kararsız kaldıgım bikac nokta var

servisi nasıldır yedek parcası bakımı pahalı mı acaba..birde satarken cok zorlanırmıyım?

son birsey daha 2006-2007 1.5 dizel alacagım ederi nekadrdır?
    internette 19bin civarı nasıl fiyatı uygun mu?
    mesala su araba nasıl fiyat ve diger yönlerden
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-gaziantep-aslanoglu-otomotivden-2006-kia-rio-1-5-crdi-65033487/detay/

• hocam o ses otomatik arabaların hemen hepsinde olur..dert etme son derece normal.. benim eski honda civicte de aynı ses vardı..
  • merhaba arkadaşlar

2009 model kia rio 1.5 crdi tren hb aracım var.

araçta lg marka cd player var. bu şekilde satıldığı söyleniyor. bunun orjinal cd çaları bumudur. yada nerden temin edebilirim. açıkcası güzel durmuyor araçta.

saygılar
  • arkadaşlar sanırım riocular bu forumu kullanmıyor. konu ile ilgili bilgisi olan kimse yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukekmek

arkadaşlar sanırım riocular bu forumu kullanmıyor. konu ile ilgili bilgisi olan kimse yok mu acaba?

kusura bakma kardeş benimki yeni eski kasayla ilgili bilgim yok..
  • eywallah saolsın
  • Kia Rio var bizde nedense işik yaniyor servis işigi sebebi nedir bir türlü bulamadilar sebebini teknik serviste , 2 3 pati cektik gecen ondan sonra yanmaya basladi
  • Merhabalar,
    Ben de Kia Rio klübüne yeni katıldım. Arabam 2008 Rio HB 1.5 CRDİ Advance modeli ve beyz renk. Makine mühendisiyim ve biraz otomobil hastası olduğum için uzun araştırmalar sonucu aldım arabayı ve aldığım günden beri herkese öneriyorum. Bazı sorunlarınıza da elimden geldiğince cevap verebilirim.
  • Model 2012 Rio HB Sporty
    Renk Beyaz
    Yakıt: Dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervenience -- 18 Aralık 2011; 20:49:17 >
  • 2006 Kia Rio 1.5 CRDi Confort sahibiyim

Arkadaşlar depo 45 LT diye biliyorum doğrumudur?
    ayrıca depoyu doldururken pompa otomatik attıktan sonra 4 LT daha aldı (ağzına kadar doldurunca) normal midir

Taşana kadar doldurdum Shell VPD+ ile (4.01 TL) şehirler arası 18 kuruş yaktı

Yine taşana kadar fulledikten sonra şehir içi 200 km yol gittim ve depo göstergesi çeyrek çizgisine (fullden bi önceki) geldi ve yine aynı yakıtı kullanarak aynı yerden taşana kadar fulledim. 75 TL tuttu. Yani 18 litre / 37 kuruş yaktı.

SİZCE ŞEHİRLER ARASI 18 KURUŞ YAKAN ARAÇ ŞEHİR İÇİ (TÜM DEVİR TEKNİKLERİNE UYGUN OLARAK KULLANDIM) 37 KURUŞA ÇIKARMI?

AYRICA HESAPLIYORUM ÇEYREK DEPO 18 LİRTE ALIRSA FULL DEPO 18*4=72 ALIR AMA DEPO 45 LT'LİK
    SİZCE ARABAM MI ÇOK YAKIYOR YOKSA SHELL Mİ KAZIKLIYOR.
  • Ben de arabamı ilk aldığım zaman aynı ikilemde kaldım ama şehir içi dur kalk yaptığın için doğal olarak daha fazla yakıyor. Rio'nun karma (ş.içi+ş.dışı) tüketimi bana km'de 22 kuruşa geliyor, sürekli dur kalk yaparsan 27 kuruşa kadar geliyor. İbreye bakıp yorum yapma, ibrenin (benim arabamda) sürüş esnasında yükseldiğini de gördüm. Ben yakıtımı Opet'ten alıyorum litre fiyatı 3.81 (Ankara'da), o yüzden Shell'in fiyatının yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Rio'ların deposu 45 litre ve dediğin gibi biraz daha fazla alabiliyor ama ben ağzına kadar doldurmayı tercih etmiyorum. Biraz daha ucuz yakıt kullanarak masrafını düşürebilirsin, sonuçta Shell'in ekstra aldığı para yakıt katkısı parası onu çıkardığın zaman ikisi de aynı eurodizel.
  • arkadaşlar,

yedek parça lazım olduğunda önce yetkili servise gidiyorum, aldığım fiyatlar çok yüksek.

istanbuldaki kiacılar için ümraniye oto sanayideki kia hyundai yedek parçacıyı tavsiye ederim. fiyatlar servisin verdiği fiyatın üçte biri ile yarısı arasında ve tamamen aynı orjinal parça.

reklam olmaması için ismini vermiyorum.. bilginize.
  • kısmetsehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-tertemiz-abs-li-rio-sedan-69430335/detay/ bu araç için pazarlık aşamasındayız. fiyatı biraz yüksek ama araba çok temiz. sanırım bu full olanı değil mi ? ilgili arkadaşlardan kısaca bir değerlendirme istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinanjan

kısmetsehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-tertemiz-abs-li-rio-sedan-69430335/detay/ bu araç için pazarlık aşamasındayız. fiyatı biraz yüksek ama araba çok temiz. sanırım bu full olanı değil mi ? ilgili arkadaşlardan kısaca bir değerlendirme istiyorum

hocam makyajlanmadan önce comfort/advance olarak 2 donanim vardi ve advence full olaniydi..fakat makyajlandiktan sonra farkli isimlendirilmeye başlandi snirim.. Full olsaydi bu linkteki araç,en azindan sis fari olurdu diye düşünüyorum? Çünkü sis farinin olacaği kisimda siyah bir çikinti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

kısmetsehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-tertemiz-abs-li-rio-sedan-69430335/detay/ bu araç için pazarlık aşamasındayız. fiyatı biraz yüksek ama araba çok temiz. sanırım bu full olanı değil mi ? ilgili arkadaşlardan kısaca bir değerlendirme istiyorum

araba oldukça temiz görünüyor. o fiyatı hakediyor mu bilemem. zira o aralıkta audi bile temizi denk gelirse alınabilir bence.. örnek :

kısmet neticede. hayırlısı olur umarım. bir de aracı almadan önce mutlaka yetkili serviste expertiz işlemini, emniyetten de kaza-hasar-vergi borcu vs sorgulamayı da unutmayın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

quote:

hocam makyajlanmadan önce comfort/advance olarak 2 donanim vardi ve advence full olaniydi..fakat makyajlandiktan sonra farkli isimlendirilmeye başlandi snirim.. Full olsaydi bu linkteki araç,en azindan sis fari olurdu diye düşünüyorum? Çünkü sis farinin olacaği kisimda siyah bir çikinti var

Makyajlı kasada da üst donanım Advance olarak geçiyor ama bulmak biraz zor 30000 civarı fiyatlar var gelende. Trend'den farklı olarak görebilidğim kadarı ile Advance'de ön sis farları, ön kol dayama, gövde rengi kapı kolları, otomatik arka camlar, yol bilgisayarı, usb/aux girişli 2-din cd/mp3 çalar ve dijital otomatik klima var. Linkte bulunan araç full değil ama dediğim gibi makyajlı advance versiyonlar az ve pahalı oluyorlar genelde.

Linkte full versiyonu var :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUzun -- 3 Ocak 2012; 17:30:17 >

• selamlar
    ben de 2004 kia rio comfort ls aldım, gümüş gri, otomatik ve 115.000 km . Frenler yağ filtre vb dahil yaklaşık 400 TL ye bakım yaptırdım. radyosunu söküp double din (tv navigayon özellikli) roadstar teyp, park sensörü ve alarm+uzaktan kumanda taktırdım. eklemelerle cok güzel oldu özellikle double din teyp çok yakıştı. 4 cam otomatik olması, otomatik vites ve full özellikli double din teyple tam bir komfor ve aile arabası oldu gerçekten,

Yakıt olarak sanırım şehir içi 9-10 litre yakıyor. depoyu fulledim şehir içi 395 km yaptım ve yakıt ışığı yeni yandı. Tahminim depo tam boşalana kadar bir 50 km daha gider. böylece şehir içi 10 litreye gelir bende. Ama bu 395 km nin yarısı yoğun köprü trafiğinde oldu bu nedenle ben 'şehir içi azami 10 litre yakıyor' diyebilirim şu an için. kullandıkça yakıt tüketimini daha sağlıklı ölçmek mümkün olacaktır.

İStanbul'da bu model arabaya aksesuar (paspas, el freni körüğü vb) alabileceğimiz bir yer tavsiye edebilecek var mı?

teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.