Şimdi Ara

RIOT'a nereden ulaşabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle trollemeyin lütfen bu benim için gayet önemli bir konu

Hesabım çalınmıştı ticket attım yarın 8. gün olacak ne gelen mesaj var ne giden. 50 tane ticket atmışımdır hiç cevap gelmedi. Ben ne yapacağım şimdi ? Nasıl ulaşabilirim bir Facebook sayfası falan hiç bir şey yok mu?

Veya West support'a mesaj atsam yardımcı olabilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 tane yerine 1 tane atsan belki daha çabuk cevap alabilirdin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

50 tane yerine 1 tane atsan belki daha çabuk cevap alabilirdin.

Hepsini yarım saatte bir güncelliyorum. Ama nafile

• Yapicak birsey yok bekliyiceksin.

Ayrica suda var riot un sana hesap calinmasi nedeni ile yardim etmek gibi bir zorunlulugu yok hesap guvenliginden kendin sorumlusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Yapicak birsey yok bekliyiceksin.

Ayrica suda var riot un sana hesap calinmasi nedeni ile yardim etmek gibi bir zorunlulugu yok hesap guvenliginden kendin sorumlusun.

Başka bir hesabım daha çalınmıştı 1 ay oldu. Mesaj attım yarım saat sonra geri aldım. Bu nasıl oldu peki? Ayrıca cevap yazma zorunluğu bence var. Görevleri ne ki? Player support'un görevi ticketlere cevap vermek. Karakter tasarlamak nerflemek bufflamak değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teyfik Sikret -- 13 Eylül 2013; 22:40:24 >
  • Yanitlanan bir ticketin var ise o ticketi yeniden acip derdini anlat. Genelde ticketlar atanmadigi icin cevap gec geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Szef

quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Yapicak birsey yok bekliyiceksin.

Başka bir hesabım daha çalınmıştı 1 ay oldu. Mesaj attım yarım saat sonra geri aldım. Bu nasıl oldu peki? Ayrıca cevap yazma zorunluğu bence var. Görevleri ne ki? Player support'un görevi ticketlere cevap vermek. Karakter tasarlamak nerflemek bufflamak değil

Kayit olurken kabul ettiginiz yaziyi hic okumuyorsunuz dimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: calakever

Yanitlanan bir ticketin var ise o ticketi yeniden acip derdini anlat. Genelde ticketlar atanmadigi icin cevap gec geliyor.

Ticket atarken soruları cevapları ile gönderdim . Ama adamlar yine soruları gönderdi dedi cevapla. Cevapladım yazdım daha da mesaj gelmedi. Her gün cevaplarıyla atıyorum ama. Hesapta o kadar satılmayan kostüm vardı :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.