Şimdi Ara

Riot Fiora'nın ultisi neden nerflemiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şener şen gelip cevaplarsa şaşırmayın, çünkü o seviye bi soru bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Sırf merakımdan soruyorum. Hala neyi bekliyor?

avatrdakı sen mısın gardas
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

quote:

Sırf merakımdan soruyorum. Hala neyi bekliyor?

Tam tersi buff lazım. Aşırı güçsüz şmidi abna izlediğin turnuvaların high elo rankedların kaçında fiora vardı söyler misin?
    Cevabı ben veriyorum : 0
    İşte burdan fioranın istatistiklerine bakabilirsin:http://www.lolking.net/champions/fiora#statistics
    %46 civarı kazanma ihtimali var genelde 53 üstü op 47 altı up olarak değerlendirilir.

Katılıyorum.
    http://www.lolking.net/champions/yorick#statistics
    Yorick op bence onu nerflemeliler,yada counter pick yapılabilecek benzer bir solo top daha çıkartabilirler

• Fiora'yı hiç sevmiyorum ben ya
  • Sırf merakımdan soruyorum diyince aklıma bu geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Yi gibi meta'da yeri yok gariban.

yi nin meta da yeri mi ? ap mid yi ne oluyor ? yada jungle yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

1900 Elo'da Jungle Yi oynarsın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

oyunun en useless herosu
  • fiora ultisi zaten nerf yedi eskiden azıcık canla ulti attıgında team fight tan full canla cıkıyodu cok op di
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

yorick varken neden o nerflensin

• fiora solo top ta gayet iyi bi champ bence ve ultisinde de nerf gelecek hiç bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsfelek

fiora solo top ta gayet iyi bi champ bence ve ultisinde de nerf gelecek hiç bişi yok

fiorayı solo top da her türlü ezerim
  • Nerf gelmesi çok saçma olurdu.
  • Zaten tek esprisi ultisi.
  • Fazla tercih edilmeyen bir hero ultisininde abartılı bir yanı yok.
  • quote:

Nasıl yok bari verdiği hasar felan azaltılsın zaten sağ tuş şampiyonu. Riot karşıdaki otursun bön bön baksın, sen de dal öldür diye şampiyon yapmış. Takım savaşında en zayıfa dalıp kendiyle birini götürse diğer sefer daha fazla güç, yine kısır döngü.
    Dalmaya biriyle gitsen her seferinde en zayıfa dalıp alıp kaçma ihtimali her zaman var. Ölse bile yanına kar.

Koca takımda bir cc yoksa riot napsın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: ynsfelek

fiora solo top ta gayet iyi bi champ bence ve ultisinde de nerf gelecek hiç bişi yok

fiorayı solo top da her türlü ezerim

wanna deal ?
  • fiora benim main championum . raked statlarıma bakılırsa fiorayla 6 maç 5 win 1 defeat bence mükemmel bir solo top herosu 1 kerebile counterlayamadılar hatta karsı takım solo top morde almıstı bende solo top fiora alınca dedilerki report fiora troll pick
    noob falan ama gel gorki mercury threads(emin değilim) + şu 200 hp ve 10 sn de 5 gold veren item ardından wriggles latern tiamat ie black clever sonra o 200 hp lik itemi satıp 1 tiamat daha tf de bir tek ultimle quadra aldım ancak luxumuzun ultiside cok iyi damage atmıştı unutmamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Shaco TR -- 26 Ağustos 2012; 18:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek_Valesi

Fioranın ultisi sadece 1vs1 de işe yarıyor zaten zavallı hero def yok hp yok cubuk kraker gibi harcanıyo arada bide ultisini alırsan elinden tamamen silinir gider oyundan

Bazen 2 kişi dalsan bile bir şekilde alıp götürebiliyor. Sonra daha güçlenip geliyor, aynı kısır döngü.

quote:

Orijinalden alıntı: keldervis

nerf gerektiren bi champ yok şu an oynamayı bilmeyen arkadaşlar oyun içinde birşey yapamayınca onu nerfle bunu nerfle saydırıyor. Oyunu öğrenmenizi biraz dikkatli oynamanızı öneririm yoksa şu ana kadar çıkan hiçbir champ beni zorlamadı zorlamayacak.

Bu atıp tutmanızı da beğeniyorum ha: Oynamayı bilmeyen, noob ... Bi siz prosunuz zaten.

@iDrum
    Aynı soruyu daha önce de sormuştun.

Tekrar belirtetim ben ulti nerfinden bahsediyorum. Tamamen şampiyon nerfinden değil. Gitsinler ne bileyim 3 skili güçlendirip bunu zayıflatsınlar.
    Adaletsiz olması insanı oyundan soğutuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 26 Ağustos 2012; 22:10:02 >

• çok kırılgan bir herodur kendisi zaten glasscannon nerf yiyecek bi yanıda yok AD ve AS den ibaret, master yi AP kasarsa Q skılıyle özdeş işte ne farkı var ki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.