Şimdi Ara

Riot Fiora'nın ultisi neden nerflemiyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bnde neden master yi'nin ultisinin nerflenmediğini mrk etmişimdir
    çok OP
  • Kızcağızımızın bi ultisi var zaten, onu da çok görme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Kızcağızımızın bi ultisi var zaten, onu da çok görme.

Tamam bu Fransız ablamızı bundan sonra talent, honour, discipline, i am an ağtist dediği için serbest bırakıcam. Zaten ulti açınca da dokunamıyorsun dalsın ne varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Yi gibi meta'da yeri yok gariban.

yi nin meta da yeri mi ? ap mid yi ne oluyor ? yada jungle yi

oyunun en useless herosu

oynayan oynamasını biliyor oyunda useless hero falan yok. unskilled player var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Yi gibi meta'da yeri yok gariban.

yi nin meta da yeri mi ? ap mid yi ne oluyor ? yada jungle yi

oyunun en useless herosu

oynayan oynamasını biliyor oyunda useless hero falan yok. unskilled player var

Ap yi oynarım arada zevk için ama. Ciddi olarak metada yeri yok. Master Yi oynayamayan oyunu bıraksın zaten en yeteneksiz oyuncu bile oynayabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

Tamam bu Fransız ablamızı bundan sonra talent, honour, discipline, i am an ağtist dediği için serbest bırakıcam. Zaten ulti açınca da dokunamıyorsun dalsın ne varsa.

fizz hoppaaaa yapınca, vladimir kan gölü olunca bide bu ulti atınca adamı çıldırtırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: ynsfelek

fiora solo top ta gayet iyi bi champ bence ve ultisinde de nerf gelecek hiç bişi yok

fiorayı solo top da her türlü ezerim

wanna deal ?

Duel

• quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

quote:

quote:

fizz hoppaaaa yapınca, vladimir kan gölü olunca bide bu ulti atınca adamı çıldırtırlar

Hiç sorma. Geçenlerde düşmanın orta inhibitör kulesini yıkmaya çalışıyorduk, Fizz ulti attı ben kendimi kurtardım hemen; ama takım arkadaşıma denk geldi. Bu salak flash attı üstüme köpekbalığı ikimizi de aldı. Nasıl kriz geçirdim, defalarca idiot, idiot dedim; hiç sesini çıkarmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç sorma. Geçenlerde düşmanın orta inhibitör kulesini yıkmaya çalışıyorduk, Fizz ulti attı ben kendimi kurtardım hemen; ama takım arkadaşıma denk geldi. Bu salak flash attı üstüme köpekbalığı ikimizi de aldı. Nasıl kriz geçirdim, defalarca idiot, idiot dedim; hiç sesini çıkarmadı.

Sende baya şanssızmışsın

• quote:

Sende baya şanssızmışsın

Yapacak bir şey yok.
  • en son nerf yiyecek bir karakter,aksine buff bekliyorum
  • Dua et dotadaki yurnero gibi değil aganim + crit + deso gibi itemlerla ultisini güçlendirebilme şansımız vardı. fioranında ultisini itemlerla destekleyebilseydik işte ozaman nerf gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek_Valesi -- 28 Ağustos 2012; 15:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek_Valesi

Dua et dotadaki yurnero gibi değil aganim + crit + deso gibi itemlerla ultisini güçlendirebilme şansımız vardı. fioranında ultisini itemlerla destekleyebilseydik işte ozaman nerf gerekirdi.

On hit effect'li ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @nesenlenesensiz

cidden çok eziksin kardeşim kusura bakma ama ben pro'yum falan demiyorum pro olduğuma inansam stream işlerine girerdim. saçma bi konu açmışsın ardından onu destekleyici bisürü şey yazmışsın.
  • Valla gördüğüm kadarıyla birçok arkadaş fiorayı çok küçük görmüş .Lan ulti 1000 DMG(biraz Ad ve 16+ levelde) atıyo 2 sn ölümsüzlük .E si desen %120 Atack Speed Veriyo,Q su 2 kez atlama ,W su vuruş püskürtme ..Yüksek armorlu herolara karşı zorlandığını biliyorum ama onun dışında Ad Carry Ap CArry gözünün yaşına bakmayan bi hero. Oyunun TEke tekteki en iyi herolarından .Bazı arkadaşlar ın yorumlarını görünce inanamadım. Resmen yerden yere vurmuşsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: keldervis

@nesenlenesensiz

cidden çok eziksin kardeşim kusura bakma ama ben pro'yum falan demiyorum pro olduğuma inansam stream işlerine girerdim. saçma bi konu açmışsın ardından onu destekleyici bisürü şey yazmışsın.

Biraz terbiyeli ol kuzum, olmuyor böyle.
    @aksus07
    Buradaki herkes pro. İnan buradaki insanlar kadar (hepsi değil tabiki) ego sahibi insan görmedim. Ultinin adaletsiz olduğundan bahsediyorum bana Amumu'nun ultisinden bahsediliyor. Yani herkesi ciddiye alma. Tıpkı senin bir üstündeki mesajı ciddiye almadığım gibi.

• quote:

quote:

@nesenlenesensiz

Biraz terbiyeli ol kuzum, olmuyor böyle.
    @aksus07
    Buradaki herkes pro. İnan buradaki insanlar kadar (hepsi değil tabiki) ego sahibi insan görmedim. Ultinin adaletsiz olduğundan bahsediyorum bana Amumu'nun ultisinden bahsediliyor. Yani herkesi ciddiye alma. Tıpkı senin bir üstündeki mesajı ciddiye almadığım gibi.

Seni destekleyenleri yukarı çıkarırken fiora ezik büzük diyenlere bi küfretmediğin kalıyor. Evet bu durumda benim egom yüksek oluyor tabi haklısın.

• quote:

Seni destekleyenleri yukarı çıkarırken fiora ezik büzük diyenlere bi küfretmediğin kalıyor. Evet bu durumda benim egom yüksek oluyor tabi haklısın.

Ben kendine saygısı olan bir insanım, bunu yapmam. Birilerinin olumlu ya da olumsuz görüşlerine önem vermeseydim konu da açmazdım, benim eleştirdiğim karşı çıkılması değil insanların hakaret etmesi. Laf sokacam diye insanlara iftira atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 5 Eylül 2012; 12:29:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.