Şimdi Ara

Riot Graves Ve K9 Nasus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Riot Graves aldım arkadaşlar abim sağolsun 6k rp aldı valla k9 da aldım 3200 RP kaldı onada indirimden beğendiğim skinleri alırım

Azcık banada vereydin :D Hayırlı olsun.
  • ohoho herkes rp aldı bi biz alamadık. bekle beni Frozen Terror Nocturne. :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Riot Graves aldım arkadaşlar abim sağolsun 6k rp aldı valla k9 da aldım 3200 RP kaldı onada indirimden beğendiğim skinleri alırım

mafia graves varken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot graves aslında "e" skiline basarken şöyle takla atarak ilerlese manyak olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 19 Ağustos 2012; 9:23:29 >
  • Mafia skini indirime girerse alırım kesinlikle
  • Riot graves için acele etmeseydin derim. Riot graves'in her serverda çalışan versiyonunu ebay vs. tarzı yerlerden alıp hem karakter hem de skini sadece 1 skin fiyatına alabiliyorsun nerdeyse. Yok ebayden almam dersen, önümüzdeki turnuvalarda da riot graves shop a eklenir. K9 şu an son kez shopda ve bugünden sonra alınamayacak sadece.

Full Metal Rammus ne alaka bilmiyorum turnuvayla da onun da kodunu dağıtıyorlar. Ancak onu da indirim bekleyerek almak mümkün olacaktır.
  • İki skinde çöp Mafia Graves varken buna para vereni terlikle kovalamak lazım.
  • Riot Graves bu aralar oyunda çıkan en berbat skin. Yani skinler git gide güzelleşirken bu Riot Graves işi bozdu resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Riot Graves bu aralar oyunda çıkan en berbat skin. Yani skinler git gide güzelleşirken bu Riot Graves işi bozdu resmen.

riot girl tristana selam söyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Riot Graves bu aralar oyunda çıkan en berbat skin. Yani skinler git gide güzelleşirken bu Riot Graves işi bozdu resmen.

riot girl tristana selam söyler

2010'da çıkan skini "bu aralar" kategorisine koyduğun için tebriklerimi sunuyorum.
  • en sevdiğim skinlerden biridir mafia graves almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Orijinalden alıntı: 1ncredibilis

Riot Graves bana mantık hatası gibi geldi.Graves oyunda kötü adam diye geçiyor Mafia skini dahi var ama Riot Graves daha çok Çelik kuvvet gibi geliyor bana.

Kotu adam mi? TF kotu olmasin? :D

Kötü derken Mafia skini varken Polis-Çelik Kuvvet-Asker-Ajan artık ne diye nitelendiriyorsanız böyle bir skin yapılması
  • Mafia graves alınmalı bence
  • Merak etmeyin arkadaşlar Mafia skinini bende daha çok seviyorum satıştan kalkacağı için Riot Gravesi alayım dedim mafia ilk indirime girdiğinde alacağım zaten Bu arada pulse tekrar indirime girer mi acaba
  • riot graves almaya değmez.yaşlanmış dede olmuş ondan hayır gelmez. :D
    şaka bi yana forumda herkes mafia graves diyor.
  • Az once gaza gelip Riot serisini tamamlamak amaci ile aldim. 5 para etmez bir goruntusu var ama seri olmasi nedeni ile koleksiyonuma ekledim :D Aslinda kod ile almak istiyordum ama bekleyemedim daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Az once gaza gelip Riot serisini tamamlamak amaci ile aldim. 5 para etmez bir goruntusu var ama seri olmasi nedeni ile koleksiyonuma ekledim :D Aslinda kod ile almak istiyordum ama bekleyemedim daha fazla.

Aynen hocam oyun içi görüntüsü pek güzel değil arkadaşların dedikleri gibi Mafia daha güzel ama bir daha almak istesem zor alırım r. gravesi ebay vs kod olarak..
  • Simdilik max 30$ olur graves in code u. Ama ilerleyen zaman icinde 10$ a iner.
  • 10$ bile olsa yinede 975 e almak her türlü karlı oldu
  • riot nasus hala satışta mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.