Şimdi Ara

Riot türkiye ofise gidiyorum istekleri/soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Glandakla Coniye cok selam söyle riotta adam gibi adam bi ikisi kaldı Lethiden sonra
  • Riotcu ağbi olmak icin napmak lazım sorar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum o asansöre tek binme , asansör korkum vardı tek başıma çıktım o kadar katı ölüyordum az daha :D
  • şikayet sistemi tribunal kelden kod bide 2015 sezonu hakkında bilgi, başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Olum o asansöre tek binme , asansör korkum vardı tek başıma çıktım o kadar katı ölüyordum az daha :D

27. kat sanırım , bende korku yok problem olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

Olum o asansöre tek binme , asansör korkum vardı tek başıma çıktım o kadar katı ölüyordum az daha :D

tam olarak 27~ ama söyleme , yasak.
  • Lows partisi mi war .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Another Brain -- 21 Ağustos 2014; 22:29:39 >
  • quote:

şikayet sistemi tribunal kelden kod bide 2015 sezonu hakkında bilgi, başka

kelden kod diyince , eskiden dağıttıkları gibi kod dağıtma olayı olacak mı ciddi sor bunu , bi de riot armina'nın yaptıklarını nasıl görmezden gelmişler acaba hiç bir ceza vermeyip?
  • ilk mesajı yazıcam kelden kod iste
  • bronzdan aşağı bi lig yapsınlar (çamur, ya da tahta ) . Böylece lowları oraya atarız , hem bronzlar da "zaa tahta değiliz en azından" diye övünür. .

Ayrıca keli kafadan , glandalı yanaktan , çarmiyi neyse öp işte.
    Bana kod al. Kele söyle verir. Yere düşen ticketları kontrol et. Çalışma sistemlerini çöz. Hadi selametle
  • yere düşen rpleri ne yapıyorsunuz diye sorsana
  • Armina'ya çenesini kapamasını söyle
  • tribunali sor yeter
  • quote:

Amaç: Riot ofisine gittim.

Şikayet sistemini sor ama ilgileniyoruz vs. zirvalayacaklardir.

• GM yaparlarsa bana ip at

• Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meleklerimin

quote:

kelden kod diyince , eskiden dağıttıkları gibi kod dağıtma olayı olacak mı ciddi sor bunu , bi de riot armina'nın yaptıklarını nasıl görmezden gelmişler acaba hiç bir ceza vermeyip?

Ne yaptı ki
  • quote:

quote:

Oxiyi banlattir

• 1.sorum neden çağırdılar yani twitch yaptığın içinmi sadece?
    2.sorum report sistemi feci ne afk banlanıyor ne troller buna kesin bi çözüm gelmeli artık
    3.sorum dereceli oyunda yasaklama olayı biraz az değilmi 8-10 olmalı bide tek kişi değil takım 1.kişinin seçtiğini onaylamalı 5 te 3 onay gelirse o banlanmalı...
    4.sorum derecesinde adalet olayı yok bir adam duo girdi diye karşısı full değişirse bu bir nevi hak yemekte 1 kişi üst ligdense 1 kişi gelsin
    5.sorum 4.soruyla alakalı sırf adam yüksek win vs kastı diye takımını da baltalıyor bunu sistemin ayırt etmesi lazım adamın ligin üstünde gücü var fakat şerefsizlik olsun mmr kasmak için gitmiyor riot bunları bulmalı 1.de uyarmalı 2.de 1 ay 3.de sınırsız ban atmalı adalet böyle olur olursa...

Bunları benim için sorarmısın kardeşim rica etsem benim çok önemli şimdiden sormanda sormasanda teşekkürler iyi forumlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

quote:

Orijinalden alıntı: Meleklerimin

quote:

Ne yaptı ki

2012-13den kalma bi oyuncuya maçında feedledi diye perma ban atmışlığı var.lolün kendi forumunda hala duruyo konu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.