Şimdi Ara

Riot türkiye ofise gidiyorum istekleri/soruları alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapid Step

iletmemi istedikleriniz varsa oyunun gelişmesi adına veya sormak istedikleriniz alabilirim.

Kutahyada uni okuyorum cok tatli bir int kafeci abimiz var lol u cok sever ve bir suru cikartmalar bastirdi cafenin duvarlarini lol ile doldurdu ama gel gorki gelen riot ekibi kutahyayi ve potansiyelini kucumsedi adam turnuva gunleri kar degil zarar yapiyordu olsun bir gunden bir sey olmaz cocuklar boyle bir organizasyonun parcasi olsun yeter baska kotu ortamlarda bulunmasinlar diyordu peki gelen riot ekipleri mirin kirin ede ede geldiler kod dagitirken sanki cok nadir bir seymis zar zor verdiler ne bir tshirt ne bir sapka veya bardak altligi getirdiler adam akilli cocuklara . O adami kusturdu riot . Boyle geliceklerse gelmesinler istemiyorum simdi diyor. Bende izmie istanbul eskisehirde ayrica bir cok etkinlige katilmis biri olarak kutahya ya sadece onyargilarla yaklastiklarini gordum kutahyadaki cafede x7 fare x7 kulaklik 21 inc ekran lol icin ozel int varken izmirde(aslen izmirliyim) 120 pingle turnuva yaptik 30 fps ile oyun oynadik orda dagitilan seylerin haddi hesabi yoktu. Git bunlari soyle kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Charmie'ye neden Whatsapp grubumuza geldikten sonra hepimizi blocklayıp çıktığını sor.

Oturup emmeyektik kızı 1-2 şey soracaktık sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

iletmemi istedikleriniz varsa oyunun gelişmesi adına veya sormak istedikleriniz alabilirim.

Kutahyada uni okuyorum cok tatli bir int kafeci abimiz var lol u cok sever ve bir suru cikartmalar bastirdi cafenin duvarlarini lol ile doldurdu ama gel gorki gelen riot ekibi kutahyayi ve potansiyelini kucumsedi adam turnuva gunleri kar degil zarar yapiyordu olsun bir gunden bir sey olmaz cocuklar boyle bir organizasyonun parcasi olsun yeter baska kotu ortamlarda bulunmasinlar diyordu peki gelen riot ekipleri mirin kirin ede ede geldiler kod dagitirken sanki cok nadir bir seymis zar zor verdiler ne bir tshirt ne bir sapka veya bardak altligi getirdiler adam akilli cocuklara . O adami kusturdu riot . Boyle geliceklerse gelmesinler istemiyorum simdi diyor. Bende izmie istanbul eskisehirde ayrica bir cok etkinlige katilmis biri olarak kutahya ya sadece onyargilarla yaklastiklarini gordum kutahyadaki cafede x7 fare x7 kulaklik 21 inc ekran lol icin ozel int varken izmirde(aslen izmirliyim) 120 pingle turnuva yaptik 30 fps ile oyun oynadik orda dagitilan seylerin haddi hesabi yoktu. Git bunlari soyle kardesim

cafeye değilde oyuncu potansiyeline bakıyorlar sanırım ama sorucam

• Kele söyle kod versin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

cafeye değilde oyuncu potansiyeline bakıyorlar sanırım ama sorucam

oyuncu kalitesi fena degil ancak cafe elcisi ve uni elcisi o kadar yetersiz ki. Kendi cevreleri bir yerlere gelsinler diye cogu etkinlikleri gizli tutup kendi kendikerine gelin guvey oluyorlar ve basarisiz oyuncular onlerde bulundugu boyle bir on yargi olabilir. Benin bolumum zor olsugubdan ilgilenemiyorun bu tarz islerle ama hevesli arkdaslarimiz var onlarda kabul edilmiyorlar. Destek e ayrica mesaj attim sende ilerirsen ayrica sevinirim

• Rank lar ne zaman sıfırlanacak sorarmısın

• Hayırlısı ama ss isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi princeOFwolves -- 22 Ağustos 2014; 10:40:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate skin'i sor
  • hacı ne için gidiyon ayıptır sorması
  • niye gidion
  • bir kod hiçte kötü olmazdı.

birde oyundaki feeder, afk, flamerlara ne gibi yaptırımlar uygulayacaklar onuda sormayı unutma. yeni bir sistem gelecekmiş ne zaman aktif olur onuda sor. hatta tribunal ne zaman açılacakmış bunu mutlaka sor.
  • quote:

Yoruma Git bronzdan aşağı bi lig yapsınlar (çamur, ya da tahta ) . Böylece lowları oraya atarız , hem bronzlar da "zaa tahta değiliz en azından" diye övünür.

+9854654
  • Eriç abi riot olunca bizi unutmaa.

RIOT Rapidstep. :D

• Neden tr server?

• Şunları sorabilirsiniz. Tr de braum lulu yasuo jinx leona gibi herolar ne zaman indirime gircek
  • quote:

Hadi bakalim qnq ins ritocu olurdun

• reportları niye takmıyorlarmış bi sor

• h.s. indirimlerini hangi aptalin belirledigini sor

• Rito'ya biraz adalet öğret hocam
    3.parti uygulamalar adaletsizlik sağlıyor deyip buglar yüzünden oluşan duruma tepkisiz kalıyorlar.

quote:

Selamlar ---------,

Ben Oyuncu Destek ekibinden YosemitoSAM.

Bildirimin için teşekkürler. Mağazada olan anlık bir sorun nedeniyle bu şekilde bir istenmeyen durum oluştuğunun farkındayız ve bu duruma anında müdahale edildiğini belirtmek isterim. Bu hata sistem üzerinde gerçekleştiği için düşük RP fiyatı üzerinden satın alan oyuncularımız için bir değişiklik yapılması veya bu içeriğin bedelinin tekrar düşürülerek verilmesi ne yazık ki mümkün değildir.

Anlayışın için teşekkürler. Aklına takılan başka bir konu olursa lütfen bana yazmaktan çekinme.

Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!

YosemitoSAM
    Riot Games Oyuncu Destek

Not: Rito'dan 1-2 gün daha Gnar'ı ucuza satmalarını istrdim ki herkes aynı fiyata alsın diye ama işlerine gelmemiş.
    Not2: Bazı 3.partiler oyuncuya destek sağlarken jungle timer gibi bazıları da sadece görünümü değiştiriyor bunları bir tutmamak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jungle timer eklerken hangi içkinin etkisindelermiş onu sorarmısın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.