Şimdi Ara

Riotlarla oynarken (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • riot'larla oynamak çok keyifli ya; oyun sonu ekranında kimse bi şey yazmadı, bizden bile kimse bi şey söylemedi. ss'ini alan sustu ^^ 5kişi girmiştik tabii, takımımda oyunu sadece bizimle skype'ta muhabbet etmek için oynayan ve bi tane de daha oyun mantığını tam kavrayamamış iki kişi vardı. yenildik haliyle ama çok zevkliydi onlar. ben ölünce gg yazardım, onlar ölünce wp filan derdi.

not: tamamen keyfi girilen bi oyundu. jungle'ımız supp lee oynadı filan, çok tuhaftı :D
    west'teyim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasengingultekin -- 21 Mayıs 2013; 17:51:34 >
  • Kimse sövmemiştir seviyeli oyun olmuştur diye düşünürken blitz i gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasengingultekin

riot'larla oynamak çok keyifli ya; oyun sonu ekranında kimse bi şey yazmadı, bizden bile kimse bi şey söylemedi. ss'ini alan sustu ^^ 5kişi girmiştik tabii, takımımda oyunu sadece bizimle skype'ta muhabbet etmek için oynayan ve bi tane de daha oyun mantığını tam kavrayamamış iki kişi vardı. yenildik haliyle ama çok zevkliydi onlar. ben ölünce gg yazardım, onlar ölünce wp filan derdi.

not: tamamen keyfi girilen bi oyundu. jungle'ımız supp lee oynadı filan, çok tuhaftı :D
    west'teyim artık.

düzeltme: bu konularda "sil" butonu aktif olmadığından spam için özür dilerim. resim yüksek çözünürlükle eklendi. (yani çalıştım :D:D)
     Riotlarla oynarken

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.