Şimdi Ara

Riotlarla oynarken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4vs5 olmasına rağmen kazandık oyun sonu chate bakarsanız söven yine sövüyor banlayan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokatci3453616931

4vs5 olmasına rağmen kazandık oyun sonu chate bakarsanız söven yine sövüyor banlayan yok.
    Anladık Pulsefire'ın var
    Gerçekten sıkıntılı ceza sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namikal -- 20 Mayıs 2013; 18:52:01 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

Anladık Pulsefire'ın var
    Gerçekten sıkıntılı ceza sistemi

kardeşim birdaha ss atarken simge değişecem ya.
  • Riotta çalışanlara peygamber sabrı lazım. Chati okudum ben utandım alakam olmadığı halde.
  • blitzcrankteki cesaret müthiş oyun sonuna kadar afk bıraktı sonda geldi + sövdü riotlara gitti ve ban man yok riota söven banlanmıyor size sövenin banlanacağını hiç sanmıyorum ( sizden kastım hepimiz)
  • W/L OP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 oynarken elektrikler kesildi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w/l harbiden op weste geçtiğim için her gün şükrediyorum bu feederları var ya atıcan fırına cayır cayır... riotlara gelince hiçbirinden bi cacık olmaz geçen gün riot nikasaur mu ne kogmaw aldı ben de supu oldum oyunun osundan anlamıyor alayına perma ban atıcan.
  • riotlar op
  • thornmail çıkman saçma
  • W/L opluğunda ötesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riot tr sucks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bana da geldiler yine millet sayıp sövdü sadece report sistemini kullanın arkadaşlar demişti...
  • w/l op w/l op tek bildiğiniz bu evet w/l op varmı bir diyeceğin.?
    ayrıca ottokotto senide atalım biyerlere ? feeder olduğumu nerden biliyorsun belki oyunlarıma hep feeder geliyor salak herif? senin gibi akıl problemi olanların böyle düşünememesi normal bence
  • O değilde Nautilus op . Hex ney be . Bunu kim çıksa dalga konusu olurdu forumda . 5 yıl unutulmaz 3 ie kasan adam gibi ifşa edilirdi sürekli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

O değilde Nautilus op . Hex ney be . Bunu kim çıksa dalga konusu olurdu forumda . 5 yıl unutulmaz 3 ie kasan adam gibi ifşa edilirdi sürekli .

bence aktifi için almış

baksana; gunblade + omen + rylai + naut = sonsuz CC

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

O değilde Nautilus op . Hex ney be . Bunu kim çıksa dalga konusu olurdu forumda . 5 yıl unutulmaz 3 ie kasan adam gibi ifşa edilirdi sürekli .

bence aktifi için almış

baksana; gunblade + omen + rylai + naut = sonsuz CC

Onun yerine Q tuttursa daha iyi iş yapar .Tek adama atana kadar

• çok op var
  • Blitzcrank'e çok güldüm ya. AFK olmuş bir de, 10 level kalmış. Oyun sonu sövmüş.
  • hmssf hmsff ban kokuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.