Şimdi Ara

Riottan ban show (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
5
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Elwind in tüm kankaları banlanmış ama Elwinde birşey olmamış

Crimson a yazık oldu

Bence bu banlar anlaşmalı atılıyor göz korkutmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

ametstyle nası boost yapıyodu acaba

Ahahahaahahahahahahahh 18 fidan gibi genç banlandı ahahahahaha WF ReostA coming :D
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    deboost xd
  • Bunları o kadar araştırıp bulmuşlarsa yükselttikleri hesapları da bulabilirler mi ki acaba? Onlara da bi el atsalar müthiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redegit

2014 sezonunun bitmesine ne kaldı şurada. Komik bir olay. Gelecek sezondan men edilmeleri daha anlamlı olurdu.

Türkiye Büyük Finallerine katılamayacaklar ama yinede sana katılıyorum ilk sefer olduğu için 1 sezon tamam ama her seferinde 1 sezon verirlerse işin suyu çıkar. İlk sefer 1 sezon sonrasında 5 sezon falan olması lazım.
  • hakkatten o ametstaayla nasıl boostluyomus
  • Komple engellemeleri lazım bence bi tane adam vardı trde forumdan birisinin hesabını ebaydan alıp stream felan yapmıştı o herif komple silindi piyasadan bnlarıda silselerye ?
  • Yuh Callisto bile gg
  • olm bende yaptım niye ben banlanmıyorum off yine ünlü olamadım
  • easy
  • çok süper olmuş, oyun oynayamıyoruz bunlar yüzünden.
  • Elwind'in tayfası full banlanmış ama elwind banlanmamış çok ilginç.Riot bu tbfde dp'yi şampiyon yapmak istemiyor o belli rekabet ortamı olması için bence elwindi wf'ye itelemenin politikası kapsamında gerçekleşti bu hamle :P.''Zamanlama Manidar'' :D
  • ametstyle bot gibi oynuyordu zaten finalde patladı belliydi . Awh oyuncularınıda iyi oldu takımın yarısı botmuş feedlerken rezil ederken belliydi iyi olmuş güzel banlar :D
  • Cikamiyorsan ugrasmanin ne anlami var. Birak gitsin yerin orasi demekki :) Bronze adamin elo tost (:P) ile diamond olmasi o adamda dahil ayni oyundaki diger 9 kisiye keyifsiz zaman gecirtmesi demektir. Eloboost yaptiran bunu neden dusunmez anlamiyorum, ne yani "diamond oldum" diyince para filan mi veriliyor, odul var da ben mi bilmiyorum?
  • Naru yaptı mı , yapmadı mı bilemem ama yapsa da banlanmaz. Fanboy'luk söz konusu
  • riot ban kaldır
  • WF Elwind
  • naru nerde yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençlerin önü açıldı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.