Şimdi Ara

Riotun çıkardığı karakterlerin en az %75 sinin oynanmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eski çar ulti: can yeniler 90 saniye bekleme süresi

yeni çar düz vuruş: can yeniler hareket hızı verir ad verir ap verir verir allah verir

• başlığı düzeltir misin "%75 sinin" sinir bozucu

• TR serverinde göremezsin o heroları zaten.

TR de diamond olup EUNE de gold eloda kafana kafana vururlar ciddi manada ayrıca ivern çok oynanıyor EUNE de.

ciddi şekilde stratejik oyun isteyen varsa EUNE geçsin. 1m yasuo varken ve TR de gold 1 iken EUNE geçmiştim, ertesi gün oyun attığımda adamlar kafama kafama vurmuştu 10 oyun aşamasında. cidden refleks + zeka savaşını hissediyorsunuz oynarken 

not : silver 2 attıydı 

• beğendiğim yorumları alıntılıyorum. konuyu gayet iyi özetliyor.

bilmem212: 

herolar'a balans ayarı yapılmıştır..

adamlar nasıl fazla para kazanırımın diye bakıyor..

Haykıran Bıngıldak:

yükselmek istiyorsan, metayı takip etmen gerek.

Perioisis:

dengeleme unsurları var ama oyuna eklenmek istenmiyor. gerekçe olarak esneklik gösteriliyor.

Melanie Thierry:

demekki tüm heroları bilseler de bazıları daha iyi ve işlevsel olduğundan sürekli onları alıyorlar.

herkes ne yapacağını, hangi heroları alması gerektiğini rahatlıkla öğreniyor.

ben de buna coc'u örnek vermek istiyorum. bahsettiğiniz oyun ile uzaktan yakından karşılaştırmaya gerek yok ama aynı mantık, aynı düşünce. hero'ları son level yaparsınız. tam altı vuruşta kraliçe ile köy binasını yıkarsın. ama şu sinsi goblinleri salarsın bina üzerine, ne duvar tanır, ne zaman. birine 75 levela ulaşmak için zaman harcarsın. diğerine de 60bin kara iksir basar alır, 7 gün kullanır, ganimetin canına okursun.   sonuç, herşey para için.

• 'metayı takip etmek'

basitçe; counterlanamayan, overpowered herolar nerf yiyene kadar oynayın. riot da nerf falan atmaz, yasuo yıllardır op XD

lol senelerdir dark trioda (unbalanced-trash-unplayable)

dota 2 oynayın

• Metanın gerektirdiği şampiyonlar diğerlerine göre çok daha fazla oynanıyor bu gerçek fakat oyunu canlı tutan ve 10 yıldan fazladır kullanıcı sayısı olarak rakiplerine fark atmasının sebebi de Meta dır.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt

Girim oynayayım dediğin zaman kanser olacağın mı aklına geliyor :D

• StereoFap kullanıcısına yanıt

yani o da var   ama şu sıralar oyun oynamaya vaktim yok.. ikiz babası olmak zor. uykuya bile zamanın kalmıyor  

lol'ü bırakınca gerçekten sinirlerin rahatlıyor eskiye göre daha iyi hissediyorum.. lol'den sonra dark souls remasreted oynadım o bile lol kadar sinir ve kanser edemedi  

(souls oyunları oyuncuya eziyet etmesi ile ünlüdür)

şu sıralar vakit bulursam 1-2 lol, 2-3 wot videosu anca izleyebiliyorum

• harbiden de bu aralar riot karakter görsellerini çok 'seksi' yapmaya başladı. eskiden yoktu böyle bir olay ama ne olduysa birden yenilenen/yeni çıkan kadın karakterler birden açıklaşmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.