Şimdi Ara

Riotun support çıkartmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maini support olan biri olarak konuşuyorum. Bütün oyunda 100 bilmem kaç şampiyon varken 10 15 tanesi support. Her rol için bakarsak bunlardan açık ara fazla sayıda suikastçi ve mid şampiyonu var. Ve Riotun ardarda ıki kere adc çıkartmasi benim gerçekten sinirimi bozdu.

Sanki yeterince solo şampiyon yokmuş gibi bir de Yasuo diye bir şampiyon çıkaracak ve resimden de bunun bir support şampiyonu olmadığını anlamak için pek çaba gerektiğini düşünmüyorum.

Ben de mesela aynı support şampiyonları oynamaktan bıktığım için mundo tarzı zevkli şampiyonlara yöneliyorum. Kassadin sup bile deneyecektim de earlyde midde bile tek gankte öldüğü için vazgeçtim.

Support için hayal gücü gerekiyorsa tonla fikrim var malzemeleri getireyim pişirsin. Ama Riot maalesef oyuncuları support oynatmaya pek gayret etmiyor. Umarım sezon 4 te yanılmış olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 tane assassin var oyunda. supp sayısı daha fazla. orianna lux kayle nidalee ve mordana da supp olarak geçtiğinden dolayı supp sayısı gayet fazla. sen bunlar apcdir supp değil diyebilirsin ama supp geçiyorlar
  • en az 20 tane oynanabilecek support karakter var fantaziye kacarsan bu sayı 25-30 a cıkabilir o da toplam hero sayısının 5te1i demek bence şimdilik yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

12 tane assassin var oyunda. supp sayısı daha fazla. orianna lux kayle nidalee ve mordana da supp olarak geçtiğinden dolayı supp sayısı gayet fazla. sen bunlar apcdir supp değil diyebilirsin ama supp geçiyorlar

Ben Nidalee nin support oynamasına karşıyım Morgana belki. Assassinler konusunda yanlış olabilirim ama assassinlerin belli bir lanesi yok. Elini atsan soloya çarpıyor. 10 15 derken Zyra Morgana gibi şampiyonları da kattım

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDennis

en az 20 tane oynanabilecek support karakter var fantaziye kacarsan bu sayı 25-30 a cıkabilir o da toplam hero sayısının 5te1i demek bence şimdilik yeterli

Fantaziye çıkarsak her şampiyonla sup yapılabilir.

• Adamlar her türlü şampiyonu yapmış sen gidip support ya da jungler yapıyorsun. Alistar önceden jungle idi şimdi support yaptı oyuncular. Quinn adc idi artık solo top şampiyonu gibi gibi. Her şampiyonun kulvarı farklı kimi disengage, disabler, nuker, caster gibi bir çok alt kolu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expungee -- 16 Kasım 2013; 16:18:43 >
  • Konuyu açan arkadaşa hak veriyorum.Hani support şampiyon ayrı support oynayabilitesi olan şampiyon ayrı.Sonuçta support oynayabilitesi olan hiç bir şamp diğer supportlar kadar etkili değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahri'de de öpücük var demek ki yazılanlara bakarsak sizin mantığınıza göre o da sup olabilir.
  • Draven ile support oynamışlığım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Ahri'de de öpücük var demek ki yazılanlara bakarsak sizin mantığınıza göre o da sup olabilir.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anathemia -- 16 Kasım 2013; 16:54:12 >
  • Oyundaki birçok heroda support oynama potansiyeli var klasik supportlardan sıkıldıysan farklı şeyler deneyebilirsin. Bence her ihtiyaca göre direk support diyebileceğimiz hero mevcut oyunda. S4 ile birlikte çeşitlilik kendiliğinden artacak zaten annie fiddle gibi supportların yanına bir çok cc sahibi apc oynadığımız hero eklenecek.
  • quote:

Ahri'de de öpücük var demek ki yazılanlara bakarsak sizin mantığınıza göre o da sup olabilir.

O zaman darius...

Aman Allah'ım..

• Ashe'yle sup oynayanlar bile var
  • sup diye bir şey kalmadı.s4 te bütün herolar sup olacak;zaten ward derdide kalmadı.

not:main sup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stretier

Ashe'yle sup oynayanlar bile var

Bu gün fantezi niyetine denedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

sup diye bir şey kalmadı.s4 te bütün herolar sup olacak;zaten ward derdide kalmadı.

not:main sup

Millet şu anki metadan sıkıldı zaten umarım daha yeni bir meta gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anathemia -- 16 Kasım 2013; 17:08:22 >
  • arkadaş doğru demiş. thresh,nami,zyra ve sonadan başka sup göremiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiocillin -- 16 Kasım 2013; 17:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

12 tane assassin var oyunda. supp sayısı daha fazla. orianna lux kayle nidalee ve mordana da supp olarak geçtiğinden dolayı supp sayısı gayet fazla. sen bunlar apcdir supp değil diyebilirsin ama supp geçiyorlar

ahahaha morganayı support olarak görmemenden dolayı seni tebrik ediyor ve sana madalya takıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

O zaman darius...

Aman Allah'ım..

Sesli güldüm
  • Sadece bi örnek verip çıkıcam.Ashe sup denedim mantıkda sınırsız slow+alan kontrolü+free pock+pasiften gelen damage+o muhteşem ultiyle çok iş yapar dedim.Bir baktım.Karşıma gelen Cait uzaktan uzaktan 200-100 götürüyor.Dürtmeye kalkıyorum.Tek yiyorum.

Sonuç:Öyle her heroyla oyananmıyor.Sup ya korur ya tanklar.Koruyanın da bile tanklık olmalı (Skill set'den gelen koruma da dahil)...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.