Şimdi Ara

Riotun support çıkartmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Support rolü biraz daha bükülebilir olduğundan belkide fazla support çıkarmıyor şu aralar Riot. Ayrıca yeni sezon için birçok support'un üzerinde oynama yaptılar. Mesela birkaç ay önce Annie'yle support oynasan küfür yerdin ama şuan oldukça popüler, yeni champ gibi bile düşünebilirsin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDennis

en az 20 tane oynanabilecek support karakter var fantaziye kacarsan bu sayı 25-30 a cıkabilir o da toplam hero sayısının 5te1i demek bence şimdilik yeterli

+1.

Oyunda 5 ayrı görev olduğundan 100/5=20 ve 20-25 cıvarı support olması gayet adil.

Aynştayn mod:off

• Yorick al hocam supportlarına 1 tane fantazinin kralı yok böyle bir karakter ya alt f4 çektiriyor karşıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anathemia

quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

sup diye bir şey kalmadı.s4 te bütün herolar sup olacak;zaten ward derdide kalmadı.

not:main sup

Millet şu anki metadan sıkıldı zaten umarım daha yeni bir meta gelir

abi yeni meta arayışına bişe demiyorum ama bunu ltf diamonlar,çilingirler yapsın. gidip de bronzlar gümüşler metadan sıkıldık diyorlar.cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar

not:lafım meclisten dışarı

• supportları daha etkili hale getirseler heal felan basma olayını yükseltseler hoplatma zıplatma özellikleri felan daha belirgin olsa oynaması en zevkli şey olur aslında yapsalar kötü olmaz
  • Janna, Lulu, Nami, Nunu Sona, Soraka, Taric, Thresh, Zilean, Blitzcrank, Alistar, Leona, "Fiddlesticks, Lux, Morgana, Orianna, Zyra" Nidalee, Karma

17 tane,

Bunun neresi kafi değil anlamıyorum. Supporttan ne beklentisi var ki bir adc nin ? can basma, güç artırma, cc. ikincil rol olarak ayarlanabilecek daha başkaları da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

12 tane assassin var oyunda. supp sayısı daha fazla. orianna lux kayle nidalee ve mordana da supp olarak geçtiğinden dolayı supp sayısı gayet fazla. sen bunlar apcdir supp değil diyebilirsin ama supp geçiyorlar

Orianna supsa fizz nexus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

12 tane assassin var oyunda. supp sayısı daha fazla. orianna lux kayle nidalee ve mordana da supp olarak geçtiğinden dolayı supp sayısı gayet fazla. sen bunlar apcdir supp değil diyebilirsin ama supp geçiyorlar

tm
  • riotun gerçekten senin fikirlerine ihtiyacı var
  • Şaka bir yana,dün lig atladıktan sonra normal girdim ve lee sin support oynadım.Hayatımda bu kadar zevk aldıgım bir oyun olmamıştı.Hele dravenin ultisinden totem+W ile kaçmak paha biçilemezdi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan oynanlar dışında ben elise,annie,lissandra,karma oynuyorum. Annie:Doğru oynanırsa 6 level ve daha önceden hem lane alırsınız hem oyunu. Lissandra:Belkide en zoru ama ben bayadır oynadığım için kolay bol cc li lane çok kolay kazanıyorum. Elise:Çok tavsiye etmem daha aktif rollerde kullanabilir ama birden karşıdaki adc nin üstünde belirmek hoşuma gidiyor. Karma:En sevdiğim supportlardan düzgün oynanırsa her trade girdiğinizde kill alırsınız

• Thresh-Nami
    Nerden baksan Zac bile support olabilir üst üste bir sürü support çıktı daha ne istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

Şuan oynanlar dışında ben elise,annie,lissandra,karma oynuyorum. Annie:Doğru oynanırsa 6 level ve daha önceden hem lane alırsınız hem oyunu. Lissandra:Belkide en zoru ama ben bayadır oynadığım için kolay bol cc li lane çok kolay kazanıyorum. Elise:Çok tavsiye etmem daha aktif rollerde kullanabilir ama birden karşıdaki adc nin üstünde belirmek hoşuma gidiyor. Karma:En sevdiğim supportlardan düzgün oynanırsa her trade girdiğinizde kill alırsınız

Lissandra ben de denedim çok güzel oluyor.

• Sup değilde 1 ADC daha gelmeli
  • vidden haklısın benim mainim supp ve supp karakterlerinin hepsiyle de iyi değilim, ven de ashe supp oynuyorum arada mal mal çemplere yöneldim turnuvadan sonra annie supp oynamaya başladım cidden sıkıntı
  • Bir ara ard arda 2 sup çıkardılar zaten thres+nami. Ki her hero ile solo yada mid yapamazsın ama çoğu hero ile sup yapabilirsin.
    Tamamen sana bağlı. İstersen fiddlesticks i de sup kategorisine katabilirsin.
  • Adamlar thresh gibi bi support cikardilar. 1 sene yeter

• Bilgisayara geçtiğim zaman tüm sup fikirlerimi yazıcam :)

• quote:

quote:

Annie support oynanırsa ori her türlü oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

quote:

Annie support oynanırsa ori her türlü oynanır.

Annie support çok iyi oluyor ulti sayesinde geri kalmıyor skillerle çok rahat harraslıyor yine normal menzili de iyi öylede harrlasıyor 4. büyüyü ulti olarak adc ye atarsa o 2 vs 2 yi almama gibi bir şansınız yok kesinlikle 2 sinide alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.