Şimdi Ara

Riotun uyguladığı politika tartışmaya açık konu gelin tartışalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 404not found

quote:

Orijinalden alıntı: Quadrions

Bu olaya geçen sezonlarda çok inanırdım ve yıllardır silver elosunda gezen bir tiptim fakat bu sezonun başlamasıyla ağır ırzına geçtim hesabın gold yaptım bugün ve cidden hiç böyle olay yaşamadım günde 10 maç atıyorsam 2-3 lose alıyorum bazen hiç almıyorum sadece adc oynuyorum bu arada kaybettiklerimiz maçlarda o kadarda kötü olmuyor

Hangi serverdi bu pardon

İki hesabım var birisi tr de biri euw de olmak üzere ikiside bronze 2 başlamıştı euw'dakini silver 2 yaptım pek kaybetmeden şu hextech sistemi geldiğinden beride tr'de hesabı gold yaptım bu hesabı baya kastıktan sonra euw'e geçip onu kasmaya çalışıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

win streakten sonra hesabına faker girse sence soloqda lose alır mı o adam

Sürekli böyle düşünerek oynayın eğer lig atlamak istiyosanız kötü olduğunuzu kabul edin

Geçen sezon 3 kere dia dan düştüm.20 lost streak yaptığımı bilirim.Öyle adamlar geliyor ki beyin tutulması yaşarsın görsen.Tabi ki yeterince iyi oynarsan çıkarsın ancak ben niye bu saçma sistem yüzünden düşünemeyen insanlarla uğraşmak zorundayım ?
  • Streak'i nası okuyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

win streakten sonra hesabına faker girse sence soloqda lose alır mı o adam

Sürekli böyle düşünerek oynayın eğer lig atlamak istiyosanız kötü olduğunuzu kabul edin

niye kötü diyonki şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Okumadım ama ne diyorsan yok öyle bir şey.İyisen çıkarsın.Her maçı kazanamazsın.Ama iyi olduğun sürece çoğu oyunu kazanabilirsin.Arkadaşlarımdan ve çevremden duyuyorum şu şöyle feedledi, yok afk vardı,yok öyle yok böyle.Bu tipler hiç karşıya gelmiyor mu ? Çıkamıyorsanız suçu kendinizde arayın.

Yazdığınıza sonuna kadar katılıyorum iyiysen kendi laneini kazanıyorsun ve yavaş yavaş yükseliyorsun ama asıl tartışılan bu değil aslında riotun sen win aldıkça işini zorlaştırmak için takımına küfürbaz veletleri göndermesi ne kadar doğru bana göre daha iyi bir sistem bulunabilir bence mesela çok report yiyenleri değil de report yemeyip kötü oynayanları gönderebilir report yiyenleri de eşit şekilde dağıtabilir oyunlara yoksa zaten iyiysen çıkarsın orası ayrı mesele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr'de bronz 2. Euw'da gold 3. Mantıklı açıklama istiyorum. İkisinde de eşit sayıda maç var. Tr'de bronz 3 attı. Euw'da silver 2. Şahsen euw'da daha rahat taşıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dranova -- 6 Mart 2016; 18:42:10 >
  • Maclar erkenden bitiyo zaten ya 20 da 10 dk uzayip maci kaybediyoz(kaybedecegin 20 de belli oluyo zaten kimi ne oldugunu anliyosun).

• Riotun politikası şu oynat oynat daha çok oynat sürekli win alırsan ne kolay oyun çelincır oldum zaaa dersin.İşte kaybedeceksin hırs yapacaksın daha çok oynayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Hocam %30 armor penet hangisi veriyor ki ? hexdrinker, youmu+hexdrinker +30 zırh delme verirken, last wishper %30 veriyor. Bu da 200 armor için 60 demek.

hesap yanlis. Lw adamin zirhinin %30unu yok saymiyor. Sadece senin zirh delmeni %30 arttiriyor. 10 zirh delmen varsa 13 yapiyor yani. Ha ama arkadasa katilmiyorum. Sagdaki lw(adini unuttum) senden cok cani olanlara cok vurmani sagliyor ki buda bayagi etkiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.