Şimdi Ara

Riotun uyguladığı politika tartışmaya açık konu gelin tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle anlatacağım şeyi çoğunuz daha önce biryerden duymuşsunuzdur. Olay şu: soloQ da win streak yaptığınızda genellikle bir sonraki maçlarınız lose streaka dönüşür. Bunu aranızda yaşayanlar elbetki vardır. Söylenen işe şu win streaktan sonra sistem sizin maçlarınıza sürekli reportlanan olumsuz davranış sergileyen iyi olmayan oyuncuları atıyor aksine karşıyada iyi olanları atıyor bu durum yüksek oranda kaybetmenize yol açıyor. Bu konuyu sizinle tartışmak istiyorum ben durumu daha önce 2 kez yaşadım şuanda bir arkadaşım yaşıyor bu durumu ve harbiden sinirleri bozuldu.Siz ne düşünüyorsunuz? doğru olduğunu düşünüyormusunuz? Ve eklemek istediğim bir konu ise seri lig atlamayı başaranlar nasıl beceriyorlar bunu bir taktiğimi var bu konuları tartışmak istiyorum

NOT: Arkadaşıdma bende gold elodayız şuan

• win streakten sonra hesabına faker girse sence soloqda lose alır mı o adam

Sürekli böyle düşünerek oynayın eğer lig atlamak istiyosanız kötü olduğunuzu kabul edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onları taşıyarak.3v5 maç kazandığımı bilirim plat eloda.Kendine iyi bir pre bul,beraber rahat kazanırsınız eğer ikinizde taşırsınız.Kaybettiğiniz oyunlar olmayacak mı ? Olacak elbet ama iyiyseniz o eloda en az 20-30 win streak yaparsınız.
  • Seri lig atlayanların %80 i duo ile giriyor. Geriye kalanı da benim gibi cc eksik diye tank alıp takıma katkıda bulunanlar sayesinde.

5 defa bronz serisine çıkıp anca gümüş olabildim;çünkü özellikle seri maçları için hazır bekleyen adamlar var. east de belki 5 oyunuma afk gelmiştir.5 ide seri maçımda.

İyi kötü golda taşıdım: W-L=15 falandı şimdi -2 falan oldu. Rakipte 3 tank var bizim adc 45 dk da last wishper almıyor. Ne alırsan al taşınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

win streakten sonra hesabına faker girse sence soloqda lose alır mı o adam

Sürekli böyle düşünerek oynayın eğer lig atlamak istiyosanız kötü olduğunuzu kabul edin

Arkadaşlar gold elodaymış, diyelim ki gold 5 liginde ama gold 2-1 düzeyinde oynuyor. kendisi de farkında gold 5 ten daha iyi olduğunu ama tek başına taşıyacak kadar değil. sen challanger adamla kıyaslıyorsun o taşırdı diyorsun. bu oyunda herkes kötü o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: satsatsat

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: satsatsat

win streak sonrası
    Bu mesaja eklenen görseller:

Lich bane yerine nashor alsaydın oyun sizdeydi

bro şaka gibi ya nashor > lich bane dedin senn tipte biri gelmişti karşıya motor ettim kaimili xD

ondan mı kaybetiğin maçları ss ile gösterdin. CAhilden değil çok biliyorum diyenden korkmak gerek.

ya sen neyin kafasındasın?

• aynn rito çıkmanı istemio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Seri lig atlayanların %80 i duo ile giriyor. Geriye kalanı da benim gibi cc eksik diye tank alıp takıma katkıda bulunanlar sayesinde.

5 defa bronz serisine çıkıp anca gümüş olabildim;çünkü özellikle seri maçları için hazır bekleyen adamlar var. east de belki 5 oyunuma afk gelmiştir.5 ide seri maçımda.

İyi kötü golda taşıdım: W-L=15 falandı şimdi -2 falan oldu. Rakipte 3 tank var bizim adc 45 dk da last wishper almıyor. Ne alırsan al taşınmıyor.

Lw çöp desem? O kadar op adc itemi varken gidip lw almak mantikli degil.Ama karsida mundo garen olur ne bileyim hexdrinker youmu cikarsin armor penin yüzde 30 artar falan anca böyle durumda alinir.Yoksa çok nadir durumlar haricinde alinmasi sacma çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

quote:

Arkadaşlar gold elodaymış, diyelim ki gold 5 liginde ama gold 2-1 düzeyinde oynuyor. kendisi de farkında gold 5 ten daha iyi olduğunu ama tek başına taşıyacak kadar değil. sen challanger adamla kıyaslıyorsun o taşırdı diyorsun. bu oyunda herkes kötü o zaman

Gold 1 2seviyesinde oynayan adam g5 oyununu tasir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Hocam %30 armor penet hangisi veriyor ki ? hexdrinker, youmu+hexdrinker +30 zırh delme verirken, last wishper %30 veriyor. Bu da 200 armor için 60 demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

quote:

Gold 1 2seviyesinde oynayan adam g5 oyununu tasir

Tr-Türkiye-Turkey-Turkye-Türkei-Turkia-Turqi-Türkiyə serverinde geçerli değil bu durum.

• Boyle birseyin oldugu biliniyor zaten.Daha iyi bir sistem bulunabilir.

• Sonrasını size atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMyzz -- 5 Mart 2016; 22:38:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byMyzz

Sonrasını size atarım

hangi elo?

• satsatsat S kullanıcısına yanıt
    S6 Pre-Season'da gold oldum 10 maçtan sonra bronze başladım şuan silver II serilerdeyim eğer West'te iseniz pre girelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMyzz -- 5 Mart 2016; 23:34:13 >
  • Bu olaya geçen sezonlarda çok inanırdım ve yıllardır silver elosunda gezen bir tiptim fakat bu sezonun başlamasıyla ağır ırzına geçtim hesabın gold yaptım bugün ve cidden hiç böyle olay yaşamadım günde 10 maç atıyorsam 2-3 lose alıyorum bazen hiç almıyorum sadece adc oynuyorum bu arada kaybettiklerimiz maçlarda o kadarda kötü olmuyor
  • Bence artık tek başına değerlendirme olayına geçilmeli. Yani sadece win veya lose yerine farmlar,skorlar,ölümler,,asistler,atılan wardlar falanda dikkate alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byMyzz

S6 Pre-Season'da gold oldum 10 maçtan sonra bronze başladım şuan silver II serilerdeyim eğer West'te iseniz pre girelim

trdeim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrions

Bu olaya geçen sezonlarda çok inanırdım ve yıllardır silver elosunda gezen bir tiptim fakat bu sezonun başlamasıyla ağır ırzına geçtim hesabın gold yaptım bugün ve cidden hiç böyle olay yaşamadım günde 10 maç atıyorsam 2-3 lose alıyorum bazen hiç almıyorum sadece adc oynuyorum bu arada kaybettiklerimiz maçlarda o kadarda kötü olmuyor

Hangi serverdi bu pardon

• Okumadım ama ne diyorsan yok öyle bir şey.İyisen çıkarsın.Her maçı kazanamazsın.Ama iyi olduğun sürece çoğu oyunu kazanabilirsin.Arkadaşlarımdan ve çevremden duyuyorum şu şöyle feedledi, yok afk vardı,yok öyle yok böyle.Bu tipler hiç karşıya gelmiyor mu ? Çıkamıyorsanız suçu kendinizde arayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.