Şimdi Ara

STEM İçin Önemli Bir Konu, Taraflı Tarafsız Bütün Forumdaşlarımın Fikrini Arzuluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben bayağı kararsızım. sadece şu sorunun cevabını ve değerlendirmesini istiyorum. Ankara türkçe bilgisayar mühendisliğinden mezun olursam mı gelirim ve hayat kalitem daha yüksek olur, yoksa taşrada tıp okursam mı?

hangisine daha istekli yetenekliysenciler siz yorum yazmayın lütfen

• Tasra tiptan mezun olursn kuvvetle ihtimal daha yuksek olur. Ancak, yurt disina cikma imkanlari cengte daha yuksek.. Yani sira kendini gelistirirsen SS'e girer 60-75kya yakin kazanirsin.. Daha da fazla olabilir.. Ancak, ortalamada doktorlar daha fazla kazaniyor.

• ankara ceng de taşrada zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm 3 gün kaldı daha karar vermedin mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mezunbiri_56 M kullanıcısına yanıt

kafam çok karışıyor, daha tercih bile vermedim

• Taşra Tıp. İyi para kazanınca tıp zamanları acı tatlı bir anı olarak kalır.

• Uyazaaa U kullanıcısına yanıt

Tıpta daha yüksek karşısında Ankara Ceng varsa.

Avrupa için konuşacak olursak, dil öğrendiğin zaman devlet senin doktorluğunu test eder (denklik) yazılı ve uygulamalı şekilde. Eğer geçersen, %95 ihtimalle bir pozisyonda doktor olarak başlarsın. Bariz bir hata yapmadığın sürece de yerinden olmazsın (Avrupa’da,Amerika çok çok farklı bu konuda)

Ama bir Ankara Ceng mezunu (ortalamadan bahsediyoruz, kendini süper geliştirip çok yetkin olanlar başka) yurtdışına gitmek için kendisinden çok daha sağlam üniversitelerden mezunlarla yarışa girer, özel sektör firması pozisyonu için uygun kişiyi değerlendirir, en işine yarayacak adamı işe alır.

Burada iş yaptığın işi sevmeye kalıyor bence, yaptığın işi severek yaparsan her türlü çok para kazanırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ankara cengten mezun olduktan 10 yıl sonra o anki doktor maaşından daha fazla maaş alabilcek kadar işimde iyi olurum girdiğim firmada yükselirim diyorsan ankara cengi seç.

• Ben zaten bir doktor kadar calisan bir ankara ceng(turkce) mezunu icin bunlari soyluyorum.. Bu durumda cikma ihtimali asikar bir sekilde daha fazla

• taşra kelimesini twitterda kelime engelleme ozelligi gibi tum hayatimdan banlayabilsem keske lan nedir sizin derdiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

Taşra yerine perifer kullanalım hocam

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt
    i prefer it hocam ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence burada paradan çok isteğinize odaklanın. 2 alanda da sarf eden birinin yakın para kazanacağını düşünüyorum. Burada biraz sizin ilgi alanınız devreye giriyor. Sırf para için bölüm seçilmez bence zaten emeklilik yaşı olmuş 60 okuması ayrı dert çalışması ayrı dert

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fanteziye gerek yok,taşra tıp .

• Ankara üniversitesinden yurt dışına çıkmak düşündüğün kadar kolay olmayabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.