Şimdi Ara

RiP+RENDER > SiSTEM ÖNERiLERiNiZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet hocam yazdıklarınızın hepsi doğru. Ama yazdığım gibi KONTROLLÜ olarak ve dolabin ALT KISMI delinerek kuruldu sistem. Ve dolap normal dolap değil. Ufak deepfreezlerden, öğrenci işi diyeyim :) ısı kaybı dolap için hemen hemen sadece içeri giren işlemci ısısısya ısınmış suyun sıcaklığı. Öyle kafaya göre kurulmuş bir sistem değil yani, hortum su sıcaklığından buz dolobının iç sıcaklığına kadar hepsini ölçüp stabilizeyi sağlamıştır arkadaşım. Ayrıca pompası bildiğim kadarıyla normal sıvı soğutma pompasıda değil, büyük akvaryumlar için kullanılan pompalardan (Hava pompası değil!!! Kendisi de Petshopcu zaten :) Fakat kendi fikrimce kuvvetli iyi marka bir sıvı soğutma pompası bu işi yine görür yetmezse paralel 2 pompaylada halledilebilir diye düşünüyorum. Masraflı tabiki ama bence sağlam ve sessiz! Ayrıca arkadaşım radyatör için fan kullanmıyor hocam. buzdolabının içinde sabit bir şekilde radyatör fansız. Onuda davet ettim bu konu için ayrı bir başlık açıp tartışmayı düşünüyorum bakalım neler çıkacak.

Eğer şuan siparişini verdiğim pII x4 965 le @4ghz de stabilize sağlayamazsam, bu sisteme yada normal su soğutmaya geçmeyi düşünüyorum. Hocam ramleri filanda hazır edince müsadenizle kapınızı çalacam. Anakart ayarlarını da yapalım şu sıkıntıdan kurtulayım artık. Teşekkürler ilginiz için arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizoph7 -- 15 Şubat 2010; 13:32:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.