Bildirim
Rise of Industr Türkçe Yama İstek
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba
Yama ile alakalı bir gelişme varmı ? Oyunu Türkçe Yamasız oynamak çok zor ?? :( -
Oyunun atölye desteği de var arkadaşlar ? Çalışma yapan varmı ? -
Oyun dosyaları bende yok, olsa bakabilirdim. -
Hocam şu an için bilgisayarimdan uzagim iş için farkli sehirdeyim. Cumartesi günü dil dosyalarini gonderebilirim. Yada steam de indirimde isterseniz oradan da alabilirsiniz -
Konuyla ilgilenen bir arkadaş varmı ? -
Konu ile ilgilenen birileri varmıdır acaba :) ? -
Nerede bu oyunun Türkçe yaması? -
oyun cidden çok güzel türkçe dil konusunda yardımcı olan çıkar mı -
-
Güncel :) -
YAPIMCI Türkçe dil çıkarmayacağını açıkladı malesef :( .. Umudurmuz forumdan birilerinin çevirmesi -
can sıkıntısından dil dosya açtım -
zamanında çevirmeye çalışıyordum. çevirdim de ancak oyun daha çok erken sürümde dil kodları oturmamış %30luk kısmı çevrilmiyordu. Yapımcı yeni güncelleme getirdiğinde çevrilecek kelimelerin keyini koymayı unutuyordu vs. Yani kısaca oyun biraz daha oturması lazım -
beklenen bir oyun diye düşünüyorum. umarım %50 de olsa bir yama çıkar :) -
Dil dosyasını atarsanız bir çalışma yapabilirim. -
MALESEF OYUNU İADE ettim o yüzden dil dosyası yok. DİL DOSYASI konsuunda yardımcı olacak arkadaş var mı ? -
Dil dosyasını isteyen arkadaşlar burdan ulaşabilir. Excell ile açabilirsiniz farklı kaydedip. dapperpenguinstudios.comhttp://dapperpenguinstudios.com/roimodding/MyLanguageFile.lang
Gerekli bilgilerde burada:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigIskender -- 23 Ekim 2019; 0:4:1 >
-
Teşekkür ederim. Umarım Türkçe yama gelir de oyunu tekrar alırız :) İndirimler de yaklaşıyor -
çıksa da alt yazı oynasak ya :)
Benzer içerikler
- silent hill 2 türkçe yama
- chrono trigger türkçe yama
- what remains of edith finch türkçe yama
- mortal kombat 11 türkçe yama
- türkçe yama nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X