Şimdi Ara

RiSE Of Nations (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • artık nostaljiye karışsa da hâlen zevkle oynanabilecek ender oyunlardandır...
  • iyi bi oyun. ama multiplayer oynanabilecek bir strateji oyunu değil. eşit güçte kişiler için çok uzun sürer. ayrıca bazı campaignleri ve bazı ayrıntıları çok hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phobos_Deimos -- 2 Ocak 2008; 21:02:16 >
  • vistada calısıomu bu oyun?
  • bu oyunun tek eksi noktası, bir ünitenin bir sonraki çağdaki hali bir öncekindekini çok rahatlıkla öldürüyorlar. yani gelişmiş teknoloji eziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccalİads

bu oyunun tek eksi noktası, bir ünitenin bir sonraki çağdaki hali bir öncekindekini çok rahatlıkla öldürüyorlar. yani gelişmiş teknoloji eziyor

alla alla neden acaba arkadasim dogru olanda bu bence. gercekcilik birazda :)
  • oyunu oynamış-bitirmişlere soruyorum,
    ya bu oyunun campaign i var ya, ingilizlerle fransızlar,
    capture capital of ennemy diyor, paris şehir merkezini yıkıyorum oyun bitmiyor, ne yapmak lazım?
  • bana da bu oyun lazım. full varsa bir zahmet özel mesaj atabilir misiniz? teşekkürler...

ve sorunuza cevap: legends oynadım. bence çok hoş. grafikleri de güzel, konusu da... 3 ayrı ırk var. dünya yok olmuş başka bir gezegende savaş devam ediyor. insanlar, eski mısır'la teknolojiyi birleştirmiş bir ırk ve hayvanlar-cinler topluluğu :)

campaign'i de güzel. kahramanları vs. hoş karakterler. tavsiye edilir.
  • ewet güsel oyundur
  • öğrenmek istiyenler özelden msj atsın msni werem ordan öğretiyim(ukalalık olmasın ama ustasıyım oyunun)
  • tamam mı?İstiyene kapımız açıktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.