Evet, bende oynamıştım. Güzel bir oyundu. Tavsiyen için saol dostum
Bide o oyunun credits'ine bi bak istersen. Manyak bi parça var(Ama çok manyak)
Rise Of Nations rocks on!!
fena deil ama bitirince daha oynayamıyorsun sıkıyo adamı
quote:
Orijinalden alıntı: Jansay
Evet, bende oynamıştım. Güzel bir oyundu. Tavsiyen için saol dostum
Bide o oyunun credits'ine bi bak istersen. Manyak bi parça var(Ama çok manyak)
Rise Of Nations rocks on!!
Abi Rise of Nations u yeni mi keşfettin ya O oyun Age of serilerinden sonra çıkan en iyi strateji oyunudur. Getirdiği birçok yenilikle şuan ki stratejilere ilham olmuştur. Grafik olarak da çıktığı zaman için mukemmel grafiklerdi. Rise of Legends i de oynamanı tavsiye ederim konu olarak baya bi farklı ama aynı temel üstüne kurulu
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
Abi Rise of Nations u yeni mi keşfettin ya O oyun Age of serilerinden sonra çıkan en iyi strateji oyunudur. Getirdiği birçok yenilikle şuan ki stratejilere ilham olmuştur. Grafik olarak da çıktığı zaman için mukemmel grafiklerdi. Rise of Legends i de oynamanı tavsiye ederim konu olarak baya bi farklı ama aynı temel üstüne kurulu
Alıntıları Göster
Kendisi en sevdiğim strateji oyundur...
Çıktığından beri sürekli oynarım...
Özellikle 6-8 arkadaş multiplayer çok eğlencelidir...
quote:
Orijinalden alıntı: Sam Fisher 6600
Kendisi en sevdiğim strateji oyundur...
Çıktığından beri sürekli oynarım...
Özellikle 6-8 arkadaş multiplayer çok eğlencelidir...
Alıntıları Göster
walla dostum yenimi keşfettin bu oyunu ben bu oyuna 2 sene önce başladım süper sarıyodu bide yazdı okul yokken tüm günüm oyunda geçiyodu
quote:
Orijinalden alıntı: .:Kutikul@:.
walla dostum yenimi keşfettin bu oyunu ben bu oyuna 2 sene önce başladım süper sarıyodu bide yazdı okul yokken tüm günüm oyunda geçiyodu
Alıntıları Göster
vay be ne oyunda zamannında dünyad fethetmedigim yer kalmamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill
Alıntıları Göster
sene 1980 ben bu oyunu oynardım şaka bi yana baya bi eski ama çokta güzel oyun oynamayan varsa ve strateji seviyosa mutlaka oynanmalı bu oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: emrebulgur
Vay anasını, havaya bak
Bravo
quote:
Orijinalden alıntı: Jansay
quote:
Orjinalden alıntı: emrebulgur
Vay anasını, havaya bak
Bravo
Alıntıları Göster
arkadaşlar bana rise of nations gold edition olan biri gerek.arnızda olan varsa pm atablirmi
quote:
Orijinalden alıntı: .:Kutikul@:.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yaramazprens
yeni keşfetmedim cok begendim bayagidir bilorum sitenizede yeni üye oldugum iicn paylaşmak istedim eski bildiklerimi
quote:
Orijinalden alıntı: Jusko
quote:
Orjinalden alıntı: yaramazprens
yeni keşfetmedim cok begendim bayagidir bilorum sitenizede yeni üye oldugum iicn paylaşmak istedim eski bildiklerimi
Alıntıları Göster
oyun güeldir hala pcde yüklü oynarım :)
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
oyun güeldir hala pcde yüklü oynarım :)
Alıntıları Göster
Oyun güzel.Çağlar atlıyorsun.Bazen age of empires 3'le karşılaştırıyorum.
Mümkünse RON un son çıkan oyunu Legends i oynayın gerçekten çok güzel bir oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Korauf
Mümkünse RON un son çıkan oyunu Legends i oynayın gerçekten çok güzel bir oyun.
Alıntıları Göster
Legends için "berbat" ifadesini sıkca duyuyorum ben.Daha alıp deneme fırsatım olmadı.Elinde Legends olan 3-5 ss koyabilir mi?
Strateji oyunlarını pek sevmem.. Bir AoE serisini oynadım, bir de bunu.. Hakikaten muhteşem bir oyun, multisi de çok zevkli, formatta gitti, CD'side kayıp
quote:
Orijinalden alıntı: Theode
Strateji oyunlarını pek sevmem.. Bir AoE serisini oynadım, bir de bunu.. Hakikaten muhteşem bir oyun, multisi de çok zevkli, formatta gitti, CD'side kayıp
Benimde Hdd de silmediğim nostalji dolu güzel oyunlarımdan bir tanesi. Ağ üzerinden 4 arkadaş oynamıştık, çok keyifliydi. Yanlız biraz uzun sürüyor, tek kötü yanı o...
Bu arada İnternet üzerinden nasıl oynarız bilen oynayan var mı ? Orj. olmadan.
quote:
Orijinalden alıntı: ENFARKLISI
Benimde Hdd de silmediğim nostalji dolu güzel oyunlarımdan bir tanesi. Ağ üzerinden 4 arkadaş oynamıştık, çok keyifliydi. Yanlız biraz uzun sürüyor, tek kötü yanı o...
Bu arada İnternet üzerinden nasıl oynarız bilen oynayan var mı ? Orj. olmadan.