Rise of the Ronin Steam® version Update Ver. 1.09.0.1 (03/14/2025) Sistem Güncellemeleri ve Ayarlamaları ・Ön ayarların ayarları düzenlendi. Performansı büyük ölçüde etkileyen ayarlar ön ayar içinde düzenlendi. Bireysel ayarları manuel olarak artırabilirsiniz. ・"Önerilen" ön ayar eklendi Önerilen ön ayar, bilgisayarınızın özelliklerine göre en uygun olanıdır. ・"FPS Limit" ayarının adı "FPS" olarak düzenlendi Bu seçenek, FPS'yi ayarlanan sayıya kilitler. Daha iyi doğruluk için ayarın ifadesini ayarladık. Ayrıca performans üzerindeki etkisini vurgulamak için ek açıklamalar ekledik. ■ Hata düzeltmeleri ・33 iş parçacığı ve üzeri CPU'lar için oyunun başlatıldığında çökmesine neden olan bir sorun düzeltildi ・Oyunun belirli durumlarda yüklenirken takılıp kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi ・Belirli aşamalarda ve koşullarda takılma sorunları düzeltildi ・Belirli koşullar altında Veiled Edge Banner ile etkileşime girmenin çökmelere yol açmasına neden olan bir sorun düzeltildi ・Ahit of the Soul'da "Geceyarısı" ödülleri alırken yön tuşlarına basıldığında menüde sıkışıp kalmaya neden olan bir sorun düzeltildi ・Başlık ekranında SEÇENEKLER'i hızla seçmenin daha fazla girişi devre dışı bırakmasına neden olan bir sorun düzeltildi |
Rise of the Ronin {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} (6. sayfa)

-
-
dün 4080s ve 7900xtx'te bugün 9070'te oynadım bunu zaten beğenmedim bir de yama mı gelmiş vay arkadaş bir inceleme yapamadım bu ne ya bütün oyunlara güncelleme geliyor 23gb control 62gb kingdom2 awowed spiderman2 ben bunları yapmıştım çöp oldu hepsi. oyunları bitirmeden çıkarıyorlar.
-
reflex niye acılmıyor bu oyunda ?
-
Frame Gen açıksa açılmaz. İkisi birlikte çalışmıyor.
-
İyi de reflexin olayı Frame Gen'in yarattığı input lagı azaltmak değil mi zaten? Çok saçma geldi şayet dediğiniz gibiyse. İkisinin aynı anda açılması lazım normalde. Oyun firmalarını ve ekran kartı üreticilerini anlamak zor.
-
Açıkçası ben reflexin gözle görülür bir etkisini görmüyorum. Placebo etkisi ile her oyunda açıyorum ama kapalı olsa da anlamam gibi geliyor :) Hele ki online bir oyun değilse..
-
tesekkurler ama fg kapalı ve reflex yine de acılmıyor.
-
Oyunu almaya deger mi cok gommusler grafiklerini haklilik payi var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
grafik tırt ama kombat keyifli. indirim görür çok geçmeden, öyle alıp oyna bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 16 Mart 2025; 10:57:25 > -
Hocam dayanamayip aldim da 100 fps te olsa oyun sanki lag var oyunda akmiyor
bir kac patch lazim malesef daha :) spider man bile yeni yeni geliyor kendine onca patch yedi.
Bide parry suresi kisa galiba baya
Takip.
-
grafikler eski gözüküyor ama bunu bilerek oynuyoruz aslında. burada asıl eleştirilen bu görselliğe göre alınan fps in az olması.
bence yine de dlss sayesinde oyun ps5 den çok daha iyi gözüküyor. ps5 de bildiğiniz bulanık bu oyun.
zaten benim gibi bu dönemlerin hastasıysanız pek takılmıyorsunuz. çünkü dönem, combat ve keşif şahane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Mart 2025; 19:49:38 > -
Hocam parry yapabiliyormusunuz ben beceremiyorum
bazen yapıyorum, evet bayağı zor yapması.
-
-
-
oynanış çok keyifli, parry atmak tatmin ediyor ama yok...
o grafiklere ultra son ayarlarda dahi katlanamıyorum. saldım oyunu. içimi baydı eski nesil hissi...
-
Hocam sende mi PC'ye geçtin? Normalde seni konsol başlıklarında görürdüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X