aynen öyle yakında duyurulur, genelde 1 senelik yapıyorlar konsola özel anlaşmaları |
Rise of the Ronin {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} (3. sayfa)

-
-
Rebirth'i PC'ye bırakmıştım iyi ki bırakmışım, indy sonrası dalıcam
-
Rise of the Ronin kaç GB yer kaplayacak?
Rise of the Ronin’i bilgisayarınıza yükleyebilmeniz için en az 180 GB boş depolama alanı ayırmanız gerekecek. Aynı zamanda oyun SSD kullanımını şart koşuyor. Yani en azından SATA SSD olsa dahi harddisklere göre daha yüksek hızlarda çalışabilen bir depolama birimine ihtiyacınız olacak. Akıcı bir deneyim için NVMe SSD kullanılması öneriliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam SSD'de boş alan en az 180GB olmasını istiyor muhtemelen patchlere boyut ayırmak için böyle diyorlar. NVMe SSD öneriliyor çünkü SATA SSD'ler hızları çok düşük kalıyor.
Bende şuan 2+1TB olarak NVMe var. İmkan varsa anakart'ta boş slot varsa 1-2 TB alarak yükseltmeye bakın.
-
ronin de woke olmadığı için mart ayı favori oyunumuz olacaktır. ubisoft denen rezil şirketin iğrenç woke oyunu ac shadows u oynayacak halimiz yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 28 Ocak 2025; 11:37:17 > -
Hocam boş alan olarak istemesi de fazla geldi bana. Herkeste 2 tb ssd yoktur diye düşünüyorum. Neticede benim gibi hazır sistem alan 512 ssd kullanan da vardır. Henüz güncelleme yapmadım aklımda hafızayı artırmak ama 🙂
Ps5'de yer yer 720p kadar düşen leş görüntülerde bitirmiştim utanmadan tam fiyattan çıkarmışlardı. Şimdi pc kısmına bazı bölgelerde 34 dolar fiyat ile listelenmiş cidden konsol oyuncuları ile iyi dalga geçiyorlar..
-
Windows'un kurulu olduğu SSD'imi çok fazla yormuyorum orada genelde nostalji oyunları barındırıyorum. Yeni aldığım 2TB yi ise ağır oyunları yüklüyorum. Bazı oyunları da silmeye kıyamıyorum. (Multi odaklı oyunları hiç silmiyorum zaten) Örn; Part I kurulu bende bunun yanına şimdi Part II gelecek bu iki şahaseri silmem mümkün değil, masaüstümde gördüğüm zaman mutlu oluyorum. Nereden baksan o da 150GB olur her halde. 100 den aşağı oyun çıkmıyor artık.
-
2008de aldığım pcde 500gb hdd vardı şimdi hazır sistemlerde 500gb ssd var sen onu istersen 1tb yapıyorsun.
Burada bir sıkıntı var sanki. 2008 de en baba oyun 6 7 gb yer tutardı 70 80 oyunu rahat yüklerdin. Şimdi 6 7ye indi bu rakam. Acil 16tb düzeyinde ssd yaygınlaşmalı artık dolandırıcılığa giriyor bu 10 yıldır hızı artıyor sadece ssdlerin.
-
O zamanlar görsel kaliteye önem verilmiyordu oyuna odaklanılırdı, tüplü tv den nerelere geldik. Şimdi oyna deseler oynayamam şuan ki teknolojiye alıştı gözler. SSD olayında haklısın kesinlikle ama hız dışında başka alternatif yok, zaten yapılması gereken en iyi boyuta ulaştık, hard disk denen illetten kurtardılar.
Şimdi 4k fetişi, yüksek detaylar, animasyon kalitesi, oyun içi çim kalitesine bile önem veriliyor bunlar boyutu felaket artırıyor araya birde teknolojiler girince x2 oluyor. Eskiden belki kötü yemek yiyebiliyordun ama şimdi seçici davranıyorsun (belli mekanlar harici) gitmiyorsun. Oyun işi de oraya kaydı.
Ben ram'i 64 e yükselttim, ekstra da 2tb aldım kafam rahatladı uzun bir dönem hiç bir şeyi düşünmeden oyunların keyfine varacağım.
-
Çünkü arkadaşlar artık bıraktılar oyunları sıkıştırmayı. Evet böyle bir teknoloji var oyunlar sıkıştırılıyor
Şu oyunda 180 gb lık ne var yahu? AAA popüler single oyunları oynayanlar için 1 tb ssd ler çöp oldu..
Elbette gpu ve işlemcilerde olduğu gibi ssd üreticileriyle de anlaşmalar var kapalı kapılar ardında. maksatları millete zorla ssd yi yeniletmek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 28 Ocak 2025; 12:42:49 > -
Bu işin iyi bileni daha iyi bilir. Sıkıştırmayı 4k yüzünden kullanamadıklarını duydum. Birde ses kalitesini bozuyormuş. Özellikle dolby atmos ile windows'un kendi sürücüsünün ses kalitesini anlıyorsun. Hangi stüdyo demişti hatırlamıyorum ama Sıkıştırma işinin sağlıklı olmadığını söylemişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 28 Ocak 2025; 15:0:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Martta rise of ronin ardından ac Shadows japon kültürüne doyacaz😅
Akıyor maşallah bu sene ps exc ler akıyor
İyi ki ps5/ps5 pro çöplerinde oynamadım bu oyunu. Pc'de gerçek kalitede oynayacağım nihayet. God of war ragnarok'a forbidden west şaheserleri ps5 çöplerinde yazık ettik pc'ye çıkınca aynı oyunu tekrar oynayamadık. Bunları kurtaralım bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Şubat 2025; 21:34:10 > -
Az kaldı en çok beklediğim oyunlardan biri
-
Spider-Man 2 bittiğinden beri oyun oynamıyorum. Kaldı 1 hafta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akıyor bu sene akıyor ssd de yer kalmadı
ronin de kafadan 100 gig
part 2 gelecek o da 100
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X