Şimdi Ara

Rise of the Ronin {PC ANA KONU} {Türkçe} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xbox a çıkmaz doğrudur ama pc ye elbette gelecek. Geçsinler o işi 😄 Bundan sonra çıkacak tüm ps exc ler pc ye gelecek. Hatta yakın gelecekte ps exc ler aynı gün pc ye de çıkış yapacak. Bu kadar da iddialıyım. Sebep de yalnızca maliyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 22 Mart 2024; 0:23:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Pce kesin gelecektir yoksa team ninja acilen pc içinde bir oyun çıkarmak zorunda kalır çünkü asıl para orada ki bugüne kadar hiç bi team ninja oyunu pce çıkmamazlık yapmadı bildiğim kadarıyla

• 11 Mart 2025’de PC’ye geliyor.

store.steampowered.com
    Pre-purchase Rise of the Ronin on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1340990/

コーエーテクモChannelyoutube
    【公式サイト】https://teamninja-studio.com/ronin/jp/?utm_source=youtube&utm_medium=referral&utm_campaign=PV&utm_id=Caption 運命を切り開け―― オープンワールドアクションRPG『Rise of the Ronin』待望のSteam®版が 2025年3月11日(火)発売決定! 予約受付中! ■公式X(Team NINJA公式アカウント) https://x.com/teamninjastudio 製品情報 ■タイトル  :Rise of the Ronin(ライズオブローニン) ■対応ハード :Steam® ■発売日   :2025年3月11日(火) ■税込み価格 :7,678円 ■早期購入特典: ①4つの「流派」への早期アクセス ・刀の流派「隼流」(はやぶさりゅう) ・薙刀の流派「隼流」(はやぶさりゅう) ・刀の流派「仁王流」(におうりゅう) ・刀の流派「愛洲陰流」(あいすかげりゅう) ②武器「伊賀忍の刀」への早期アクセス ③防具「伊賀忍の鎧セット」(4点セット)への早期アクセス ※本特典はPlayStation®5版のプレオーダー特典と同内容です。 ※2025年4月2日(水)午前10時(日本時間)までの期間限定で付属します。 ■ジャンル  :オープンワールドアクションRPG ■プレイ人数 :1人 #rotr #riseoftheronin #ライズオブローニン
    https://www.youtube.com/watch?si=dwzfcyqAnpX8EeT6&v=p08idwDF4TU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Ocak 2025; 16:37:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolda yaklaşık 15 saat kadar oynayıp baygınlıktan silmiştim.

Ki her AC oyununu oynarım sıkılsam da. Ne diyelim bekleyen varsa denesin görsün en azından  

• Her yolun sonu PC

• PS Fanlarının gözü yaşlı.  Darısı artık Order 1886 ve Bloodborne'a diyelim. Yoğun bir dönemde çıkıyor, yaz indirimlerinde alıp oynamak daha mantıklı gibi. Türkçe oyun olsun, taştan olsun.

• PC duyurusu ile beraber ana mesaj da güncellendi ve Steam sayfası eklendi.

• İstek listeme giren 79. oyun oldu ama sıralama yapsam ilk 70e girmez gibi bir ara indirimde oynarız (2 yıla) 

• Ooo çok iyi haber, çok sürpriz oldu.  

MİNİMUM:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows® 10/11 64bit

İşlemci: Intel Core i5-10400 or better, AMD Ryzen 5 1600 or better

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (VRAM 6GB) or better, AMD Radeon RX 5500 XT (VRAM 8GB) or better

DirectX: Sürüm 12

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 180 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: 16-bit stereo with 48KHz playback

İlave Notlar: SSD required. Poor SSD performance may affect gameplay. Multi-channel memory architecture recommended. This game is expected to run at 1080p/30FPS under the lowest graphics settings (upscaled). Frame Generation can be used to increase FPS. Note: Windows® 11 system requirements apply when using that OS.

ÖNERİLEN:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows® 10/11 64bit

İşlemci: Intel Core i5-10600K or better, AMD Ryzen 5 5600X or better

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super (VRAM 8GB) or better, AMD Radeon RX 6700XT (VRAM 12GB) or better

DirectX: Sürüm 12

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 180 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: 16-bit stereo with 48KHz playback

İlave Notlar: SSD required, NVMe SSD recommended. Multi-channel memory architecture recommended. This game is expected to run at 1080p/60FPS under the standard graphics settings (upscaled). Frame Generation can be used to increase FPS. Note: Windows® 11 system requirements apply when using that OS.

-8K support

-DirectX 12

-Ultra/Super Ultra-Wide

-120FPS-Ray Tracing

-3D Audio

-AMD Fidelity FX Super Resolution/NVIDIA DLSS/Intel XeSS support

2025, PC oyuncuları yılı resmen.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 27 Ocak 2025; 17:59:25 >

• Stellar Blade de gelse keşke.

• The Frost kullanıcısına yanıt

O da gelicek. 26 Nisan'dan sonra. (Sony ile 1 yıllık sözleşmeleri var)

• oyun haberleri - merlininkazani.com
    PC Oyunları, Konsolları Geride Bıraktı
    https://merlininkazani.com/pc-oyunlari-konsollari-geride-birakti-teknoloji-127374

PC oyun sektörü, son 10 yılda konsollara kıyasla %220 daha fazla gelir elde etti. Bu büyüme, oyun dünyasında dengeleri değiştirdi.

Özetle tüm ps oyunları pc ye gelecek. İleriki dönemlerde çıkış aralığı iyice daralıp bir zaman sonra aynı anda çıkacak. 🙂

• Ronin de geldi ps5 sahipleri konsolları camdan aşağıya atıyor  

son kale de yıkılmak üzere stellar blade de pc için 2025 ilk yarısında duyurulacak  

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam boşuna tamamen PC'ye geçmedik. Bu güzel oyunları en iyi ayarlarda deneyimlemek lazım.  

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de xbox tan pc ye geçiş yapanlardanım. Ps exc lerini çok seven biri olarak pc de su anda eksikliğini çektiğimiz hiç oyun kalmadı. En son last of us 2 de geliyor işte. Daha ne olsun

• Ps4'te bile iyi görünen oyun PC'de nasıl olucak kim bilir düşünemiyorum eargasm keyfi yaşayacağız. 2025 ciddi anlamda en iyi oyun yılı daha Dying Light The Beast, Mafia The Old Country falan gelecek. Yakında Stellar Blade PC çıkış tarihi duyurusu gelir. Vay anam vay  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 27 Ocak 2025; 20:52:9 >
  • beyler stellar blade de pc ye duyurulsun ps5 in helvasını dağıtacağım    

• Ps5'te sehir icinde kasim kasim kasiyordu. Oyun fena degil hani puanlasam 65 70 veririm vasat derim. 40 saate yakin bir surede bitirmistim. Beklentinizi yukseltmeden oynarsaniz keyif verebilir. Ama bir Ps5 oyunu mekanigi de beklemeyin daha ziyade Ps3 oyunu remaster edilmis gibi.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

O da kesin geliyor zaten hocam. Önümüzdeki ay açıklanır, artık 1 senede geliyor alayı PC'ye  

• Ya işin aslı şu Gran Turismo 7 gelseydi başka bir şey istemiyorum pek. Konsolun fişini çekecek oyun o şuan benim için. Öylece yatıyor sırf o oyun kurulu diye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.