Çok dikkat çekiyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (2. sayfa)
-
-
Ronin'in Yükselişi Yönetmen Fumihiko Yasuda #PlayStation
"Yönetmenliğini yaptığım Rise of the Ronin yapımı doruk noktasına giriyor, bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapacağım... lütfen sabırsızlıkla bekleyin!"
Genki✨twitter“Rise of the Ronin Director Fumihiko Yasuda #PlayStation ”Production on Rise of the Ronin, which I am the director, is entering its climax, so I will do my best … please look forward to it!“”https://twitter.com/Genki_JPN/status/1608384970917306370
-
Rise of the Ronin'in 2024'te çıkması planlanıyor!
-
Hocam Türkçe altyazı eklenmesi için bir kampanya falan düzenlenir mi yada düzenlenen bir kampanya var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylenti : Rise of the Ronin detayları sızdırıldı + Ekran Görüntüleri, 2024 yılının 1. çeyreğinde yayınlanması planlanıyor.
-Oyun Assassin's Creed, Ghost of Tsushima ve Dark Souls'un bir karışımı
-Birçok öğe açıklaması irfanı daha büyük ve daha iyi hale getirmek için kullanılır (E.G: "(...)17. yüzyılda Musashi'de yaşayan ve Kotetsu olarak da bilinen Okisato Nagasone adlı ünlü bir demirci ile ilişkili zanaatkarlık tarzında üretilmiştir.(...)")
-Daha çok Ubisoft yan görev tasarımlarına benzeyen çok sayıda yan görev
-Zorluk seçenekleri
-Beceri ve teknik ağaçları
-Performans ve kalite modları (lansmandan önce doğruluğu artırmaya çalışmak)
-Planlanmış romantizm seçenekleri
-Planlanan 1Ç 2024
-
Oyun,souls like türünde mi olacak,yoksa Ghost Of Thsusima tarzında bir oyun mu olacak?
-
Koei Tecmo, Tokyo Game Show'da piyasaya sürülmek üzere olan gizemli bir oyunu gösterecek.
Muhtemelen Rise of the Ronin olacak, söylentiler çıkış tarihinin 2024'ün başlarında olacağını gösteriyor.
-
Takip. Ghost of Tsushima epey yükseldiğim bir oyun ama sıranın ona gelmesine henüz var. Ah ulan zamansızlık.
-
Ghost of Tsushima sonrası baya bu türü arar oldum. Bunu da baya seveceğimi düşünüyorum. AC + Ghost of Tsushima + Souls harmanlanması güzel olucak. En güzeli de zorluk seçeneğinin olması oynarken deli etmeyecek.
2024’ün Bahar mevsiminde çıkar kesin.
Eğer GOT ve Souls karışımı deneyip başarabilirlerse muhtemelen harika bir iş çıkmıştır ortaya. Bende oyunun iyi bir ilerleme kaydettiğini düşünüyorum ve 2024 yaz aylarında çıkar diye tahmin ediyorum bekleyip görelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ön Sipariş : 14 Aralık
Çıkış Tarihi : 22 Mart 2024
Rise of the Ronin - Pre-Order Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/en-us/games/rise-of-the-ronin/ FORGE YOUR FATE Amidst the chaos of a country divided, a Ronin steps forth to help shape the future of Japan. Pre-order Rise of the Ronin from December 14, 2023. Japan at the end of the 19th century was characterized by the fall of the Tokugawa Shogunate, a period of oppression and stagnation. Explore the vast world of late-Edo period Japan by horse and glider, while battling foes using a wide range of weapons and equipment – melee weapons like swords and spears, as well as ranged weapons like firearms and thrown weapons. Available March 22, 2024 only on PS5! #ps5 #ps5games #rotr #riseoftheronin Rated Mature #ps5 #ps5games #rotr #riseoftheronin #thegameawardshttps://www.youtube.com/watch?v=zS8EvlTGCiE -
Hayırlı olsun. PSN bakiyem de ki para buna gidicek anlaşılan. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 8 Aralık 2023; 10:18:34 >
Grafikler bir önceki nesil grafikleri.
-
Sağlam downgrade yemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14’ünde açılıyormuş önsiparişe, hatırlatma koyalım belki hatalı fiyattan çıkar
Rise of the Ronin, Türkçe altyazı desteğiyle 22 Mart 2024'te sadece PS5 için geliyor!
PlayStation Türkiye (@PlayStationTR) on Xtwitter"Duman yükseldikçe biz de yükseleceğiz." Rise of the Ronin, Türkçe altyazı desteğiyle 22 Mart 2024'te sadece PS5 için geliyor! 🗡️🎮 #RiseOfRoninhttps://twitter.com/PlayStationTR/status/1734560603002278071
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Aralık 2023; 16:15:27 > -
Wo longa benziyor. Sekiro ghost of tsushima demişlerdi ama.
Türkçe gelmesine aşırı sevindim. Cidden beklemiyordum emeği geçenlere teşekkürler.
Bu arada ön sipariş sanırım 14’ünde açılacaktı. Açılır açılmaz yapıştırırım hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 12 Aralık 2023; 16:27:4 >
Türkçe altyazılı gelecek olmasına çok sevindim. Çok çok uçuk fiyattan ön siparişe açmazlar ise almayı düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X