Şimdi Ara

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
36
Favori
34.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok dikkat çekiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronin'in Yükselişi Yönetmen Fumihiko Yasuda #PlayStation

"Yönetmenliğini yaptığım Rise of the Ronin yapımı doruk noktasına giriyor, bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapacağım... lütfen sabırsızlıkla bekleyin!"

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıGenki✨twitter
    “Rise of the Ronin Director Fumihiko Yasuda #PlayStation ”Production on Rise of the Ronin, which I am the director, is entering its climax, so I will do my best … please look forward to it!“”
    https://twitter.com/Genki_JPN/status/1608384970917306370

• Rise of the Ronin'in 2024'te çıkması planlanıyor!

Kaynak : https://www.koeitecmo.co.jp/ir/ir3_20230424.pdf

• Hocam Türkçe altyazı eklenmesi için bir kampanya falan düzenlenir mi yada düzenlenen bir kampanya var mı ?

• Söylenti : Rise of the Ronin detayları sızdırıldı + Ekran Görüntüleri, 2024 yılının 1. çeyreğinde yayınlanması planlanıyor.

-Oyun Assassin's Creed, Ghost of Tsushima ve Dark Souls'un bir karışımı

-Birçok öğe açıklaması irfanı daha büyük ve daha iyi hale getirmek için kullanılır (E.G: "(...)17. yüzyılda Musashi'de yaşayan ve Kotetsu olarak da bilinen Okisato Nagasone adlı ünlü bir demirci ile ilişkili zanaatkarlık tarzında üretilmiştir.(...)")

-Daha çok Ubisoft yan görev tasarımlarına benzeyen çok sayıda yan görev

-Zorluk seçenekleri

-Beceri ve teknik ağaçları

-Performans ve kalite modları (lansmandan önce doğruluğu artırmaya çalışmak)

-Planlanmış romantizm seçenekleri

-Planlanan 1Ç 2024

• Oyun,souls like türünde mi olacak,yoksa Ghost Of Thsusima tarzında bir oyun mu olacak?

• Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Türkçe geliyor deniyor....

• Koei Tecmo, Tokyo Game Show'da piyasaya sürülmek üzere olan gizemli bir oyunu gösterecek.

Muhtemelen Rise of the Ronin olacak, söylentiler çıkış tarihinin 2024'ün başlarında olacağını gösteriyor.

• Takip. Ghost of Tsushima epey yükseldiğim bir oyun ama sıranın ona gelmesine henüz var. Ah ulan zamansızlık. Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

• Ghost of Tsushima sonrası baya bu türü arar oldum. Bunu da baya seveceğimi düşünüyorum. AC + Ghost of Tsushima + Souls harmanlanması güzel olucak. En güzeli de zorluk seçeneğinin olması oynarken deli etmeyecek.

2024’ün Bahar mevsiminde çıkar kesin.

• Eğer GOT ve Souls karışımı deneyip başarabilirlerse muhtemelen harika bir iş çıkmıştır ortaya. Bende oyunun iyi bir ilerleme kaydettiğini düşünüyorum ve 2024 yaz aylarında çıkar diye tahmin ediyorum bekleyip görelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ön Sipariş : 14 Aralık

Çıkış Tarihi : 22 Mart 2024

Rise of the Ronin - Pre-Order Trailer | PS5 Games

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/rise-of-the-ronin/ FORGE YOUR FATE Amidst the chaos of a country divided, a Ronin steps forth to help shape the future of Japan. Pre-order Rise of the Ronin from December 14, 2023. Japan at the end of the 19th century was characterized by the fall of the Tokugawa Shogunate, a period of oppression and stagnation. Explore the vast world of late-Edo period Japan by horse and glider, while battling foes using a wide range of weapons and equipment – melee weapons like swords and spears, as well as ranged weapons like firearms and thrown weapons. Available March 22, 2024 only on PS5! #ps5 #ps5games #rotr #riseoftheronin Rated Mature #ps5 #ps5games #rotr #riseoftheronin #thegameawards
    https://www.youtube.com/watch?v=zS8EvlTGCiE
  • Hayırlı olsun. PSN bakiyem de ki para buna gidicek anlaşılan. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 8 Aralık 2023; 10:18:34 >
  • Grafikler bir önceki nesil grafikleri.

• Sağlam downgrade yemiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14’ünde açılıyormuş önsiparişe, hatırlatma koyalım belki hatalı fiyattan çıkar

• Rise of the Ronin, Türkçe altyazı desteğiyle 22 Mart 2024'te sadece PS5 için geliyor!

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStation Türkiye (@PlayStationTR) on Xtwitter
    "Duman yükseldikçe biz de yükseleceğiz." Rise of the Ronin, Türkçe altyazı desteğiyle 22 Mart 2024'te sadece PS5 için geliyor! 🗡️🎮 #RiseOfRonin
    https://twitter.com/PlayStationTR/status/1734560603002278071

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Aralık 2023; 16:15:27 >
  • Wo longa benziyor. Sekiro ghost of tsushima demişlerdi ama.

• Türkçe gelmesine aşırı sevindim. Cidden beklemiyordum emeği geçenlere teşekkürler.

Bu arada ön sipariş sanırım 14’ünde açılacaktı. Açılır açılmaz yapıştırırım hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 12 Aralık 2023; 16:27:4 >
  • Türkçe altyazılı gelecek olmasına çok sevindim. Çok çok uçuk fiyattan ön siparişe açmazlar ise almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.